Τουλάχιστον δεν είμαι κ ψεύτης φίλε μου
Μόνο άσχετος.
Δημοσίευση 27/01/2015 - 18:46
Τουλάχιστον δεν είμαι κ ψεύτης φίλε μου, ειναι σίγουρος ότι λες ψέματα αλλιώς θα ανέβαζες την απόδειξη που όπως σου ανέφερα δύσκολο να ήσουν διετία όπως ανέλυσα πιο πάνω, το να πας στην ινφο αμερικανικό με ενεργοποίηση μέσα στο έτος λογικό ειναι να το δεχτούν...
Ρε το έχεις καταλάβει ότι δεν με νοιάζει να σου αποδείξω κάτι ;;; Όσα posts έχεις κάνει στο φόρουμ όλα είναι με εξυπνάδες, αντιπαραθέσεις κτλ οπότε απέδειξε ότι θέλεις στον εαυτό σου.
Αν θέλεις απόδειξη πάρε τηλ την infoquest και σταμάτα να παραπληροφορείς.
ΥΓ.Δε γουστάρω να ανεβάσω απόδειξη 3ου για να αποδείξω απλά τα αυτονόητα, οκ τώρα;
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 27/01/2015 - 18:47.
Δημοσίευση 27/01/2015 - 18:52
Καλά τρολ κ Άγιος ο θεός...άστο αγορινα είπαμε ΕΣΥ κ οποίος άλλος έχει καλυφθεί για us μοντέλο με διετία στην ινφο ας ποστάρει το παραστατικό, αλλιώς δεχόμαστε αυτά που ισχύουν κ σου λένε τα σκρουτζομαγαζα που πουλάνε us,Ρε το έχεις καταλάβει ότι δεν με νοιάζει να σου αποδείξω κάτι ;;; Όσα posts έχεις κάνει στο φόρουμ όλα είναι με εξυπνάδες, αντιπαραθέσεις κτλ οπότε απέδειξε ότι θέλεις στον εαυτό σου.
Δημοσίευση 27/01/2015 - 18:54
Τωρα έγινε τρίτος, πριν είπες ότι το πηγές ΕΣΥ...ρε έλεος με τα ψεύδη υπάρχει κ αξιοπρέπεια για κάποιους πάντα, εδώ θα μου πεις οι άλλοι πάνε να ορκιστούν χωρίς γραβάτα κ με πολιτικό γάμο...τεσπαΡε το έχεις καταλάβει ότι δεν με νοιάζει να σου αποδείξω κάτι ;;; Όσα posts έχεις κάνει στο φόρουμ όλα είναι με εξυπνάδες, αντιπαραθέσεις κτλ οπότε απέδειξε ότι θέλεις στον εαυτό σου.
ΥΓ.Δε γουστάρω να ανεβάσω απόδειξη 3ου για να αποδείξω απλά τα αυτονόητα, οκ τώρα;
Δημοσίευση 27/01/2015 - 19:00
Μπορούσα κ γω να κάνω τον ψεύτη κ να σου πω πήρα ινφο κ μου παν δεν καλύπτουν διετία, θα μου ζήταγες να ανάβαση την συνομιλίαΤο θέμα είναι ποιος σε αποκαλεί ψεύτη. Δεν ασχολούμαι περαιτέρω, πάρε τηλέφωνο την infoquest και διάβασε το νόμο να ξεστραβωθείς. Τόσο απλά.
Δημοσίευση 27/01/2015 - 19:02
Μπορούσα κ γω να κάνω τον ψεύτη κ να σου πω πήρα ινφο κ μου παν δεν καλύπτουν διετία, θα μου ζήταγες να ανάβαση την συνομιλία
Άστο ρε φιλε τους ξέρω τους νόμους βάλε ΕΣΥ η οποίος άλλος την απόδειξη ότι δέχτηκε αμερικανική συσκευή η ινφο στην διετία να με κάνετε *%#~>£^%$£££ αλλά που, με το ζόρι κάτι που δεν ισχύει...
η αληθεια παντως ειναι οτι γενικα το παιζεις ξερολας και σε αλλα τοπικς και ξερεις τι λενε.....
Δημοσίευση 27/01/2015 - 19:05
Αν ξέρεις τι λες δεν ειναι κακό, εξάλλου οι περισσότεροι δεν ξέρουν τ λένε..η αληθεια παντως ειναι οτι γενικα το παιζεις ξερολας και σε αλλα τοπικς και ξερεις τι λενε.....
Δημοσίευση 27/01/2015 - 19:20
Υπαρχει καποιος που μπορει να μεταφερει τις σκεψεις του σχετικα με αγορα 6 Plus απο 6...που να αλλαξε γνωμη και γιατι??
Ειμαι ετοιμος να κανω την μεταβαση απο 6 σε 6 Plus και παρολο που κανω εκτεταμενη χρηση του τηλεφωνου για internet - mail - blogs....χρηση ''ταμπλετ'' δηλαδη...φυσικα το χρησιμοποιω και σαν τηλεφωνο με πολλες κλησεις και ισως μηνυματα καθημερινα καθως και σαν φωτογραφικη οπου σε αυτα φανταζομαι το 6 ειναι ''καλυτερο'' - βολικο, λογο μεγεθους. Εχω μπερδευτει....!
Δημοσίευση 27/01/2015 - 19:37
Υπαρχει καποιος που μπορει να μεταφερει τις σκεψεις του σχετικα με αγορα 6 Plus απο 6...που να αλλαξε γνωμη και γιατι??
Ειμαι ετοιμος να κανω την μεταβαση απο 6 σε 6 Plus και παρολο που κανω εκτεταμενη χρηση του τηλεφωνου για internet - mail - blogs....χρηση ''ταμπλετ'' δηλαδη...φυσικα το χρησιμοποιω και σαν τηλεφωνο με πολλες κλησεις και ισως μηνυματα καθημερινα καθως και σαν φωτογραφικη οπου σε αυτα φανταζομαι το 6 ειναι ''καλυτερο'' - βολικο, λογο μεγεθους. Εχω μπερδευτει....!
Έχω κάνει την αλλαγή πριν 1 εβδομάδα. Για μένα πάρε το plus. Οθονάρα πολύ καλή μπαταρία, και απόλαυση η πλοήγηση στο internet. Εγώ προσωπικά, το μέγεθος το συνήθισα μέσα, σε λίγα λεπτά. Όπως και να έχει η τελική επιλογή είναι δική σου.
Δημοσίευση 27/01/2015 - 19:40
Τελικα...δυσκολα επιστρεφει καποιος απο Plus σε ''απλο''....?!
Δημοσίευση 27/01/2015 - 19:43
εγώ προσωπικά πλέωv δεν μπορώ, έχοντας περάσει το 5S & 6 ήτανε πεταμένα λεφτά βρήκα την υγεία μου με το 6 Plus!
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 27/01/2015 - 19:43
Αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό. Προσωπικά δεν θα ξαναγυρίσω σε συσκευή με μικρότερες ίντσες. Το ios αναπνέει και αναδεικνύει καλύτερα τις αρετές του στην οθόνη του plus.
Δημοσίευση 27/01/2015 - 19:50
Συμφωνω,απλα το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως ειναι ''υπεβολη'' να εχει καποιος σε καθημερινη χρηση μια τοσο μεγαλη συσκευη...
Σαν μεμονομενες χρησης και ασφαλως και σαν μπαταρια θα ειναι καλυτερο...σαν γενικη χρηση με προβληματιζει....οταν μιλας,,,,στο αυτοκινητο...στο δρομο...κτλ
Κατα τα αλλα θεωρω πως θα ειναι καλυτερη εμπειρια χρησης....απλα ασες φορες κια το δω σε καποιο καταστημα δεν μπορω να καταλαβω την καθημεριμη χρηση κι αν τελικα βολευει.
Δημοσίευση 27/01/2015 - 19:56
βγηκε 8.1.3
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες