Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ατάρι. Είχα δει το 6άρι το απλό σε δύο φίλους, αλλά το μέγεθος δεν με τρέλαινε. Ήθελα κάτι πιο μεγάλο. Πραγματικά δεν το μετανιώνω. Εξάλλου βλέποντας την κατάσταση πως πάει να διαμορφωθεί στα καλά κινέζικα που βγαίνουν από εδώ και στο εξής πιστεύω πώς στα επόμενα δύο χρόνια και στα νέα κινητά που θα βγαίνουν από όλες τις εταιρίες η μπίλια θα καθήσει στις 6 ίντσες περίπου, κάτι που μου αρέσει σαν ιδέα. Για αυτό και επέλεξα να είμαι εκεί κοντά.
Όσο για το jb φυσικά και είμαι θετικότατος, απλά πάνε 2-3 χρόνια από όταν έκανα τελευταία φορά (στο πρώτο από τα δύο iphone 4S που είχα (πριν μου σπάσει)) και υπάρχουν 2 πράγματα που με προβληματίζουν.
1) ότι δεν θυμάμαι τίποτα για το πώς γίνεται πώς κάνω διαμορφώσεις σε θέματα, repos, tweeks κλπ πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να διαβάσω πολύ και δεν ξέρω αν έχω χρόνο και όρεξη
2) τότε που είχα κάνει jb στο 4s είχα παρατηρήσει τρομερή πτώση στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας και φοβάμαι μην συμβεί το ίδιο και τώρα... Υπάρχει κάποιο τόπικ που να συζητείται το θέμα; Δεν έχω βρει κάτι...