Μετά απο 3 μήνες με iPhone 6 & 6 plus κατέληξα σε ένα άσχημο συμπέρασμα.
Σε σχέση με τις προηγούμενες συσκευές τις Apple, δεν έχει δοθεί τεράστια προσοχή στη λεπτομέρεια.
Τι θέλω να πω.
Τόσο στο 6 , όσο και στο 6 Plus όταν τα χρησιμοποιούσα με το 1 χέρι και είχα το μικρό δάχτυλο του χεριού στο κάτω μέρος της συσκευής (εκεί που είναι το charging port , το headphone jack κλπ) μετά απο λίγη ώρα πόναγε το δάχτυλό μου. Όχι απο το βάρος , αλλά απο το μέταλλο (νομίζω του charging port) που είχα την αίσθηση ότι μου έκοβε το δάχτυλο εκεί που ακουμπούσε. Δεν γίνεται να ήταν θέμα συσκευής , αφού μου το έκανε τόσο στο 6 όσο και στο 6 Plus.
Eπίσης, αυτό που παρατήρησα στο Plus είναι ότι η δεξια πλευρά της συσκευής και συγκεκριμένα εκεί που τελειώνει η οθόνη και αρχίζει το μεταλλικό πλαίσιο το μεταλλο δεν εφάρμοζε τέλεια με αποτέλεσμα να έχω πάλι την αίσθηση οτι η δεξια πλευρά είναι λιγο κοφτερή. Είναι ενοχλητικό με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η χρήση της συσκευής χωρίς θήκη, αλλά φοβάμαι ότι αν πάω για αλλαγή δεν θα δεχτούν κάτι τέτοιο για πρόβλημα.
Μπορεί να ακούγονται τρελά αυτά , και δεν θέλω να μοιάσω στο γνωστό πρώην μέλος που κοίταζε αν το μαύρο του iPhone 5 έμοιαζε με μπλε, αλλά εμένα μου έδωσαν την αίσθηση ότι δεν έχει προσεχθει η λεπτομέρεια τόσο πολύ στις νέες συσκευές.
Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος οποιοδήποτε από αυτά τα 2 θέματα;