Ειναι χρόνια από ότι κατάλαβα και εγώ Apple User αλλά λέει οτι δεν του κάνει για κάποιους λόγους το 6 (μιλώντας για software και όχι hardware θέματα) και φέρνει σαν παραδειγμα μια οικονομικότερη συσκευή που τον καλύπτει με καλύτερο τρόπο στην καθημερινότητα του και έχει και μπαταρία καλύτερη και απο το plus (σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου πάντα).
Δεν ειναι fanμποισμός λοιπόν να επιμένει να κρατάει το iPhone που κοστίζει 5 φορες (ή και παραπάνω μη σου πω) απο την άλλη συσκευή που τον ικανοποιεί ακόμα καλύτερα;;
Και όχι μονο ο φίλος , όποιος και να το κάνει αυτό.
Εμένα τόσο το 6 όσο και το 6 plus δεν μου έχουν βγάλει προβλήματα (αν εξαιρέσεις τις 2 διαπιστώσεις που έκανα πιο πάνω που θα μπορουσαν να συμβούν με οποιαδήποτε συσκευή , μιας και θυμάμαι αντίστοιχο πρόβλημα με το S4 που είχα ενα φεγγάρι).
δεν είναι φανμποισμος κατα την ταπεινή μου άποψη. Και εγώ άμα είχα δώσει 700 ευρώ για το κινητό μου μετά δεν θα μου πήγαινε η καρδιά να το δώσω τόσο εύκολα και γρήγορα. Άσε που και από οικονομικής άποψης θα ήμουν χαμένος σίγουρα για κάποιο ποσό είτε μικρό είτε μεγάλο (αναλόγως με τα δεδομένα του καθενός). Και άλλωστε ο φίλος παραπάνω είπε ότι θα το βάλει αγγελία όποτε και αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Δεν ξέρω κάν ποσό καιρό το έχει το iPhone 6 αλλά δεν έχει και τόση σημασία.
Anyway εμένα απλά με ενοχλεί αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης πολλών εδώ μέσα κάθε φορά που γίνεται κάποιου τέτοιου είδους post ή συζήτηση. Ανέκαθεν ήταν έτσι εδώ μέσα ( ειναι φόρουμ έως ένα σημείο ειναι λογικό και κατανοητό, σε όλα τα φόρουμ συμβαίνει) αλλά μου φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό παρά έχει γίνει το κακό. Τέλος πάντων αυτά τα λίγα από μένα
Φιλικά πάντα
Τελευταία επεξεργασία από: Thodoris19s, 30/03/2015 - 16:30.