Εννοω με γυμνό μάτι δε φαίνεται. Είναι πολυ μικρά και κατω από φως μόνο και τα ειδα επειδή είμαι εγω. Αλλιώς....Τόσο πολύ ρε 'συ? Περίεργο.
Για το iMOS είναι πολλά σίγουρα. Της Cinder είναι μια καλή και δοκιμασμένη λύση πλέον.
Θα βρείς βέβαια και απο Κίνα μεριά στο ebay, άγνωστο πόσο θα κρατήσει και τη ποιότητα θα 'ναι.
Τα πρώτα iPhone 6 & 6 Plus - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 31/05/2015 - 13:48
Ad
Δημοσίευση 31/05/2015 - 13:55
Απλώς λόγω του οτι είναι glass παχαίνει αρκετά τη συσκευή. Τεσπα όπως το είπες τωρα έγινε. Διαβάζω στο macrumors κλπ οτι πήγαν σε Apple stores και τους τα άλλαξαν. Δώρο άδωρο κι αυτο θα μου πεις.... Και καινούργιο να πάρεις πάλι έτσι θα γίνει....Μου ξέφυγε το "δε". Μόνο έτσι θα τα δείς.
Ψυχολογικό καθαρά είναι το θέμα, τώρα έγινε.. Παίρνεις Curved να μη γίνουν περισσότερα.
Δημοσίευση 31/05/2015 - 14:26
Απλώς ήθελα να σιγουρευτώ οτι δεν το έχω μόνο εγω. Ευχαριστώ Νικο, θα προσπαθήσω να μην το κοιταωΣου 'πα τη λύση.. Μη το κοιτάς, μη το ψάχνεις
Απο πάχος δεν είναι τόσο έντονο με τα παραπάνω, μη νομίζεις.
Δημοσίευση 31/05/2015 - 15:07
Εγω προτεινω χωρις θηκη, δινουμε σημασια στα αγαθα και χανουμε το νοημα της ζωης..
Δημοσίευση 31/05/2015 - 16:45
Δημοσίευση 01/06/2015 - 23:40
Σου 'πα τη λύση.. Μη το κοιτάς, μη το ψάχνεις
Απο πάχος δεν είναι τόσο έντονο με τα παραπάνω, μη νομίζεις.
Επανεχομαι και παραθετω τη συζητηση με παραπονα καποιων χρηστων για το θεμα που προανεφερα με τις γρατσουνιες στις πρωτες μερες κυκλοφοριας των 6/6plus.
Καποιοι κανουν λογο για faulty παρτιδες και απο περιεργεια μπηκα να τσεκαρω το production week του δικου μου και μου εβγαλε 44 Νοεμβριου. Το κινητο το πηρα 4 μαρτιου.
Πέραν αυτου το space grey της κοπελας μου η οποια το αγορασε ιδια μερα με μενα εχει production week 2 Γεναρη. Μονο κλωτσιες δεν το ριχνει, το περναει μεσα σε τσαντες με φερμουαρ κλπ και δεν εχει ουτε ενα σημαδι μικρο. Τιποτα.
Και ερωτω: Παιζει να ναι faulty καποια παρτιδα? Ημουν απλως ατυχος που απλα το "μπαινωεβγαζα" προσεκτικα στο παντελονι μου? Η' εχουν θεμα τα λευκα μοντελα και στα μαυρα δεν φαινεται τοσο?
Το ξενερωμα? Μεγαλο.
ΥΓ: Ουφφφ τα ειπα και ξαλαφρωσα...
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 01/06/2015 - 23:40
Δημοσίευση 02/06/2015 - 00:26
Κανονικά δεν θα 'πρεπε να στο πω, αλλά και το δικό μου 39η είναι. Οκτωβρίου και δεν έχει όπως σου 'πα το παραμικρό.
Ανέκαθεν υπήρχαν προβληματικές παρτίδες. Κυρίως οι πρώτες συσκευές.
Πάντως το παραπάνω συνήθως εμφανίζεται στα λευκά. Μη με ρωτήσεις γιατί.
Δημοσίευση 02/06/2015 - 00:39
Κανονικά δεν θα 'πρεπε να στο πω, αλλά και το δικό μου 39η είναι. Οκτωβρίου και δεν έχει όπως σου 'πα το παραμικρό.
Ανέκαθεν υπήρχαν προβληματικές παρτίδες. Κυρίως οι πρώτες συσκευές.
Πάντως το παραπάνω συνήθως εμφανίζεται στα λευκά. Μη με ρωτήσεις γιατί.
Και της μητερας μου το gold εχει ακριβως το ιδιο με μενα με θηκη στυλ book απο spigen. Ευτυχως που μου το ειπες για τι θα σε ρωτουσα ''γιατι''.
Νομιζω δεν αξιζει αλλο να το ψαξω. Απλως δεν θελω να δινω τοσα euros και να παθαινει το κινητο αλλα τοσα.
Ισως κοινοτυπο αυτο που λεω αλλα....
Δημοσίευση 02/06/2015 - 00:56
Καλά μη πας μακριά.. Άλλα πιο πρίν ξέβαφαν, άλλα το WiFi ήταν "Kinder-έκπληξη", άλλα είχαν κατουρημένες οθόνες και πάει λέγοντας..
Δεν υπάρχει το "τέλειο" δυστυχώς. Πάντα κάτι θα φταίει. Και η αλήθεια είναι πως στο 6, παραδόξως, δεν έχουμε δεί πολλά.
Τα παραπάνω με τις γρατζουνιές, είναι χαβαλές στα υπόλοιπα..
Δημοσίευση 02/06/2015 - 01:21
Ευτυχώς φαίνονται μόνο κατω απο φως και με πολυ κοίταγμα.Καλά μη πας μακριά.. Άλλα πιο πρίν ξέβαφαν, άλλα το WiFi ήταν "Kinder-έκπληξη", άλλα είχαν κατουρημένες οθόνες και πάει λέγοντας..
Δεν υπάρχει το "τέλειο" δυστυχώς. Πάντα κάτι θα φταίει. Και η αλήθεια είναι πως στο 6, παραδόξως, δεν έχουμε δεί πολλά.
Τα παραπάνω με τις γρατζουνιές, είναι χαβαλές στα υπόλοιπα..
Παρηγοριά στον αρρωστο που λένε...
Δημοσίευση 02/06/2015 - 11:35
Καλημέρα σας εαν έχει να προτείνει κανείς κάποιο πολύ καλό κατάστημα από skroutz(αλλά να μην έχουν και θέμα με doa) καθότι τα λεφτά δεν ειναι πολλά για μαύρο iphone 6 64 gb θα ήθελα να μου στείλει pm . Ευχαριστώ πολυ.
Δημοσίευση 02/06/2015 - 15:48
Έχω ψωνίσει πολλές φορές από εκεί και δεν είχα ποτέ μα ποτέ θέμα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25
0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες