Η ώρα των πρώτον εντυπώσεων μετά από 3 μέρες χρήση με το 6Plus..
Το κινητό συμπεριφέρεται άψογα στις λειτουργίες του και προς το παρών δεν έχω αντιμετωπίσει και κανένα πρόβλημα χειρισμού λόγο του μεγέθους..
Η οθόνη του σε διάφορα video που έχω δει μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και πραγματικά χαίρεσαι να κάνεις θέαση μέσα από αυτό.
Εκτός από αυτό, έχω φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση και τις έκανα θέαση μέσα από το κινητό που και πάλι με εντυπωσίασε το χρώμα και η καθαρότητα να το πω έτσι της οθόνης...
Είναι κάτι που με βοηθάει στην δουλειά μου το κομμάτι μεγέθους και ποιότητας της οθόνης!
Το σερφάρισμα έχει γίνει πολύ πιο εύκολο και πιο εύχρηστο τόσο στην κάθετη όσο και στην οριζόντια θέση.
Η φωτογραφίες του σε ικανοποιούν απόλυτα και δεν θα ήθελα στην παρούσα φάση θα το συγκρίνω με κανένα από τα προηγούμενα. Μπορείς να το χειριστείς εύκολα και μέσω κάποιων νέων χαρακτηριστικών του ios 8 έχεις πολύ καλά αποτελέσματα με ένα κινητό.. Το video η αλήθεια είναι πως δεν έχω τεστάρει για να έχω μία εικόνα, θα γίνει τις επόμενες ημέρες!
Και επειδή διαβάζω για τζιν, μπουφάν, και εξαρτήσεις και άλλά τέτοια, απλά τα προσπερνάω γιατί ο καθένας μεταφέρει το κινητό με διαφορετικό τρόπο και έτσι είναι χαζομάρα να ασχολούμαι με αυτό..
Ο φορητότητα του σε ότι ντύσιμο και να έκανα, αφού έχουν γραφτεί δεν με εμπόδισε πουθενά, αυτά όπως λέω εγώ είναι κουβέντες του καφενείου..
Και βέβαια δεν το βάζω στην κολότσεπη, στραβώνει...
Δεν χρειάζεται να πω για games, γιατί είναι εύλογο πως είναι το κάτι άλλο να παίζεις τις ελεύθερες ώρες σου παιχνίδια της αρεσκείας σου!!
Ήχος και ηχείο, είναι ακόμα στο στάδιο βελτίωσης αφού δεν με εντυπωσίασε σε καμία περίπτωση, είναι ήχος iPhone.. Γιαυτό και οι περισσότεροι έχουμε ακουστικά καλής ποιότητας η εξωτερικά ηχεία αν θελήσουμε να κάνουμε κάτι πιο σοβαρό από το ακούσουμε πρόχειρα κάτι σε αυτό..
Όσο για την μπαταρία που γίνετε και θα γίνεται ντόρος, είναι πάνω από ικανοποιητική για ένα τέτοιο κινητό και δεν σε έχεις το αίσθημα του φόβου να σε "κρεμάσει" όταν το χρησιμοποιείς σε φυσιολογικές συνθήκες..
Τέλος να πω πως το χέρι πάει ακόμα επάνω να κλείσει την συσκευή... 7 συναπτά έτη είναι αυτά, η συνήθεια είναι κακό πράγμα!!
Αυτά από εμένα σε ότι αφορά τις πρώτες εντυπώσεις..
Σπύρος iPhonakias, για το iPhone Hellas!
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 24/09/2014 - 07:16.