Πολλά τα λεφτά του παγίου παιδιά.
Ξέρω ότι με κατά αυτόν τον τρόπο σας βγαίνει φθηνότερο το τηλέφωνο (σχετικό και αυτό) αλλα για σκεφτείτε το λίγο!
Σχεδόν 80€ κάθε μηνα. Ούτε δάνειο για αυτοκίνητο να είχες πάρει που λέει ο λόγος. Όπως λέει και ο @nickolaou παραπάνω, σας βγαίνει σχεδόν στα 2 χιλιάρικα το τηλέφωνο!
8 γίγα δύσκολα θα τα χρησιμοποιήσετε. Εγώ 3gb όλη μερα έξω και δεν τα τελειώνω.
Πλήρωσα το τηλέφωνο βεβαια λίγο πιο ακριβά ( 300€ ), αλλά ξέρω ότι το μηνιάτικο θα είναι στα 34€ φιχ για δυο χρονια.
Με απεριόριστες κλήσεις, σε σταθερά και κινητά, mms sms εννοείται άσχετα το imessages, και σε Ευρώπη επίσης, και να μπορώ να χρησιμοποιήσω και τα data μου 3gb χωρίς επιπλέον χρέωση στο εξωτερικό.
Ήθελε λίγο ψάξιμο βέβαια γιατί οι πάροχοι πέσαν σαν τα κοράκια ποιος θα τα φάει πρώτος.
Και αυτοί που πλήρωσαν το τίμημα ήταν οι του λόγου μας βιαστικοί.
Δεν σας κρύβω ότι στο τσακ ήμουν πάνω στην βιασύνη μου και την χαρα μου και εγώ, να πάρω σε Orange το 6αρι με 99€ και σχεδόν 80€ πάγιο! Ήμουν στο ένα κλικ μέσω site για την παραγγελία.
Μετά πήρα μια ανάσα, πήγα έφαγα ένα παγωτάκι από το ψυγείο, χαλβάδιασα λίγο στο φόρουμ τα 6αρια των φίλων μας, και τελικά είχε λήξει ο χρόνος από το καλάθι αγορας και δεν την ξεκίνησα πάλι την διαδικασία! :Ρ
Ποτε βιαστικές κινήσεις, είναι νομος για μένα μονο που αυτή την φορα από την μεγάλη ανυπομονησία μου, παραλίγο να την πάταγα και εγώ.
Τέλος καλο όλα καλα όμως με BouyguesTelecom. Και έμεινα στον πάροχο μου, και μπόνους 100€ για πώληση του παλιου και αγορα του iPhone 6 πήρα, συν 160€ που αγοράζουν κανονικά το παλιο μου τηλέφωνο, σύνολο δλδ για το Galaxy S4 μεταχειρισμένο, στα 260€ που θα μου τα βάλουν στον λογαριασμό μου. ( το είχα πάρει 345€ από Γερμανία )
Σήμερα κατά τις 11 το παραλαμβάνω κιόλας.
Αλλα λόγο δουλειάς όλο το βραδυ μάλλον θα κοιμάμαι. Δεν βαριέσαι θα αγγαρέψω την γυναίκα να πάει να το πάρει!
Ολόκληρο 6αρι gold της πήραμε και αυτηνης, να μην τρέξει για τον σύζυγο λίγο! :Ρ
(πάντα με συμβόλαιο και αυτή εννοείται ...έχουμε και κρίση)
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 25/09/2014 - 06:47