καθόλου άσχημα για πρώτη φόρτιση..
Σου ήρθε το Plus?
Δημοσίευση 01/10/2014 - 06:16
καθόλου άσχημα για πρώτη φόρτιση..
Σου ήρθε το Plus?
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2014 - 06:24
από τις 24 το πήρα..αλλά είχα βολευτεί με το 6 και δεν το είχα ανοίξει..μέχρι την κυριακή το βράδυ που δεν κρατήθηκα και τελικά είναι το κάτι άλλο..το 6 μπήκε συρτάρι μόνιμα..
Δημοσίευση 01/10/2014 - 06:40
από τις 24 το πήρα..αλλά είχα βολευτεί με το 6 και δεν το είχα ανοίξει..μέχρι την κυριακή το βράδυ που δεν κρατήθηκα και τελικά είναι το κάτι άλλο..το 6 μπήκε συρτάρι μόνιμα..
Δημοσίευση 01/10/2014 - 06:53
Όχι που θα κρατιόσουνα!!
Το πουλάς ;;;;
Αμέσως εσύ!!! Μην χάσεις!!
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2014 - 07:06
Όχι που θα κρατιόσουνα!!
Αμέσως εσύ!!! Μην χάσεις!!
Δημοσίευση 01/10/2014 - 07:21
Ρε Σπύρο κρίμα να κάθεται μόνο του στο συρτάρι γιατί τι έκανε;;;ούτε "στράβωσε" ούτε τπτ!!!χαχαχαχα
Στέλιο εαν το αγοράσεις το νου σου μην το βάλεις κωλότσεπη και κάτσεις για καφε
Δημοσίευση 01/10/2014 - 07:35
Ρε Σπύρο κρίμα να κάθεται μόνο του στο συρτάρι γιατί τι έκανε;;;ούτε "στράβωσε" ούτε τπτ!!!χαχαχαχα
Πάρε ένα από αυτό που βάζεις τις κάρτες!! Είναι πιο χρήσιμο!!
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2014 - 07:37
Πάρε ένα από αυτό που βάζεις τις κάρτες!! Είναι πιο χρήσιμο!!
Πιστεύω να μην ενοείς κατι τέτοιο;
Δημοσίευση 01/10/2014 - 07:41
Πιστεύω να μην ενοείς κατι τέτοιο;
Είσαι κακεντρεχής!!! !! Mέσα έπεσες!!!
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2014 - 08:20
Γιατι δεν αγοράζεις καμια προστασία γυαλί; Προσωπικά εχω την ScreenGuardz Pure Glass απο την BodyGuardz και μου εχει σωσει άπειρες φορές το iPhone 5 απο γερά πεσίματα και ειδικά απο αυτά που πέφτει το κινητο με την μούρη. Εχω βάλει και στο iPad Air και θα βάλω και στο iPhone 6 ή 6 Plus (περιμένω να έρθουν Ελλάδα να δω πιο θα ταιριάζει καλύτερα στο χερι μου).
Πρόσφατη εμπειρία, έδωσα το κινητο σε έναν φίλο μου και ετσι οπως πηγε να μου το δώσει του πέφτει με την μούρη απο μεγαλο ύψος σε ενα πολύ σκληρό πλακάκι και τον βλεπω να εχει τρομοκρατηθεί ενω εγω ήμουν χαλαρός, το σήκωσα και του έδειξα πως δεν ειχε πάθει τιποτα επειδή του εχω την συγκεκριμένη προστασία. Αμα δεν την ειχα την προστασία η οθονη του κινητού θα ειχε γίνει χίλια κομμάτια!
Για πες μας λιγο για αυτη τη θηκη απο γυαλι.....Πως εφαρμοζει? Ποια ειναι η αισθηση? Πως φαινεται η οθονη?.. Ακουγεται πολυ ενδιαφερουσα.....
Δημοσίευση 01/10/2014 - 09:28
Οι γυάλινες προστασίες οθόνης είναι παλιά υπόθεση. Και η SGP έχει πολύ καλές. Την είχα στο 5αρι και την περιμένω και για το 6αρι. Καμιά διαφορά στην εικόνα της οθόνης (από την χωρίς προστασία) και σαφώς μεγαλύτερη προστασία από τα απλά φιλμάκια.
Δημοσίευση 01/10/2014 - 09:34
Για πες μας λιγο για αυτη τη θηκη απο γυαλι.....Πως εφαρμοζει? Ποια ειναι η αισθηση? Πως φαινεται η οθονη?.. Ακουγεται πολυ ενδιαφερουσα.....
δεν ειναι θηκη....ειναι σαν ζελατινα.ειναι πολυ καλη αρκει να την τοποθετησεις σωστα.
και εχει καλυτερη αισθηση απο το μαμα τζαμι.
και φυσικα αν πεσει ισως σπασει και το μαμα μενει ανεπαφο.
πλεον κοστος απ ο10 ευρω για επωνυμα τζαμακια.
κινεζικα εμποριου απο 6 ευρω.
απλα θα κοιταξεις να ειναι 2.5D ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΟ.γιατι εχει καλυτερη αισθηση.
αυτα
Δημοσίευση 01/10/2014 - 09:40
Κοίταξε το. Βλακεία ειναι να δίνεις άκυρα λεφτά οταν το βρίσκεις φτηνότερα. Αν δεν βρεις να σου Στειλω το λινκ. Σε ευχαριστω κ παλι για την φωτο με την θήκη.
Βάλε εδώ το link. Νομίζω ενδιαφέρει πολλούς!
Δημοσίευση 01/10/2014 - 09:51
δεν ειναι θηκη....ειναι σαν ζελατινα.ειναι πολυ καλη αρκει να την τοποθετησεις σωστα.
και εχει καλυτερη αισθηση απο το μαμα τζαμι.
και φυσικα αν πεσει ισως σπασει και το μαμα μενει ανεπαφο.
πλεον κοστος απ ο10 ευρω για επωνυμα τζαμακια.
κινεζικα εμποριου απο 6 ευρω.
απλα θα κοιταξεις να ειναι 2.5D ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΟ.γιατι εχει καλυτερη αισθηση.
αυτα
Eυχαριστω πολυ!
Δημοσίευση 01/10/2014 - 09:52
Siga!! Εγω εδω θα σας τις Πουλησω να γίνω πλούσιος!! Αντε. 52€ Apple care οποίος θελει μου λεει !! Χα χαΒάλε εδώ το link. Νομίζω ενδιαφέρει πολλούς!
Τελευταία επεξεργασία από: antonis17, 01/10/2014 - 09:53
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες