Να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου.
Η δική μου μετάβαση ήταν από iPhones (3G, 3GS, 4, 5) > Nexus 5 > iPhone 6 Plus.
Έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα, η επιστροφή σε μικρότερες οθόνες προσωπικά είναι αδύνατη. Δηλαδή φέτος ήξερα ότι δεν θα με κάλυπτε το iPhone 6. Με ενδιαφέρει επαγγελματικά αλλά και για λόγους ψυχαγωγίας η iPad-like εμπειρία παντού και το iPad mini ΔΕΝ με βόλεψε σε αυτόν τον τομέα γιατί ήταν υπερβολικά μικρομέγαλο και απαιτούσε μεταφορά και του iPhone αναγκαστικά λόγω κλήσεων/Whatsapp... Με το iPhone 6 Plus νομίζω ότι η Apple χτύπησε διάνα σε αυτές τις υβριδικές συσκευές γιατί είναι ένα ικανοποιητικό μέγεθος οθόνης για απαιτητικούς, ενώ ταυτόχρονα είναι και το τηλέφωνό σου που είναι μεγάλο πλεονέκτημα. (Kudos στον ανταγωνισμό βέβαια που διέβλεψε αυτή την ανάγκη νωρίτερα). Επίσης εγώ προσωπικά δεν θα άντεχα το μαρτύριο της μπαταρίας που πέρασα με το iPhone 5 και συνεχίστηκε δυστυχώς με το Nexus. Plus και τέλος και αυτό. Αν ωστόσο η χρήση που σκέφτεστε είναι βασική τηλεφωνία, messaging, social networks κλπ ίσως να μην αξίζει το επιπλέον μέγεθος και θα βολευτείτε μια χαρά με το 6άρι. Δύο φιλικές συμβουλές μόνο: Δοκιμάστε τα στο χέρι (και στο μάτι) και τα δύο και, αν το budget σας το επιτρέπει πάτε στα 64GB γιατί είναι κρίμα τόσα χρήματα και το κινητό να γεμίσει με το λειτουργικό και 15 εφαρμογές.
Επισυνάπτω φωτό σύγκρισης μεγέθους 6 Plus με το χέρι και MacBook Pro 15".
Τελευταία επεξεργασία από: nik198x, 12/11/2014 - 22:23