Κοίτα να δεις... Δεν νομίζω να αφήσει να κυκλοφορούν στην αγορά με 1GB RAM και να μην υποστηρίζονται από τις εφαρμογές. Το ότι βγήκε το iPad με 2GB RAM δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα γίνει και με το επερχόμενο μηλοτηλέφωνο. Μπορεί να συνεχίσει μόνο για τα τάμπλετ (προς το παρόν) και αργότερα να ενσωματωθεί και στα κινητά!
υποστήριξη με εφαρμογές ενοείται οτι θα υπάρχει ,δεν το συζητάω αυτό
το θέμα είναι οτι η εφαρμογή πχ που σου λέω με το τελευταίο update δεν τρέχει σε ipad air και ας την έχω πληρώσει
τρέχει αλλά με περιορισμένα γραφικά και λιγότερες λεπτομέρειες
και μιλάμε για συσκευή που ήταν top πριν 3 μήνες
ούτε στο iphone 6 plus τρέχει η εφαρμογή και ας βγήκε το 6 plus πριν λίγο.θα τρέχει όμως στο ιphone με τα 2 gb
περιπτωση να μη βάλει 2 gb στο νέο iphone δεν υπάρχει για μένα
κάθε χρόνο βγαίνει καλύτερος επεξεργαστής αλλά η ram αλλάζει όλο το λειτουργικό και δεδομένου οτι έχει το ipad 2 gb θα βάλουν και στο iphone μιας και έχουν το ίδιο λειτουργικό και το ios 9 στο 6 plus και στο ipad air που πήρα εγώ θα σέρνεται
με λίγα λόγια τραγικό λάθος η απόκτηση τώρα iphone 6 plus
το έχω γράψει και θα το γράφω γιατί τον σεπτέμβριο θα είναι για απόσυρση
καλή αγορά τώρα είναι το ipad air 2 μιας και το ipad air 3 θα έχει γρηγορότερο επεξεργαστή αλλά ο επεξεργαστής του air 2 και του ipad air είναι ήδη πολύ γρήγορος για όλες τις εφαρμογές.Ένας γρηγορότερος επεξεργααστής θα έχει νόημα μόνο για διαφημιστικούς λόγους και όχι ουσίας.Με τη ram όμως υπάρχει θέμα...
απλά στο iphone 6 plus δεδομένου οτι έδωσαν το μέγεθος που θέλαμε επι χρόνια μας έκαναν αυτό το τρικ με τη ram που θα το καταλάβουμε το σεπτέμβριο(πρώτα ο θεός) γιατί το έκαναν...