Νίκο μόλις το κατάλαβα ότι είναι αυτό τις έβγαλα κ όλα κομπλέ! Ακόμα κ αυτό το κατάλαβες, είσαι φοβερός!Tις ζελατίνες τις έχεις αφαιρέσει?
Το τηλέφωνο είναι απίστευτο! Δεν πίστευα ότι υπάρχει τέτοια ποιότητα!
Δημοσίευση 19/12/2014 - 19:49
Νίκο μόλις το κατάλαβα ότι είναι αυτό τις έβγαλα κ όλα κομπλέ! Ακόμα κ αυτό το κατάλαβες, είσαι φοβερός!Tις ζελατίνες τις έχεις αφαιρέσει?
Δημοσίευση 19/12/2014 - 19:57
ρε γιαννη φιλε μου με κλειστα δεδομενα.....;;;ανοιξε τα βαλε και αλλη εταιρεια με 4g και θα δεις καμμια σχεση...και με 3 ωρες που μιλαω εγω την ημερα και email
Σήμερα όλη μέρα ανοιχτό 3G+δεδομένα + Bluetooth χωρίς καθόλου WiFi και ομιλία 31Λεπτά. Συνολικά κατέβασε 121MB απο τη χρήση Facebook email και οτι αλλο application χρειάζoταν internet. Χρήση 3 ωρες και 38 λεπτά στο 52% τις μπαταρίας.Η μπαταρία Γ@μ@ει.
Δημοσίευση 19/12/2014 - 20:38
Νίκο μόλις το κατάλαβα ότι είναι αυτό τις έβγαλα κ όλα κομπλέ! Ακόμα κ αυτό το κατάλαβες, είσαι φοβερός!
Το τηλέφωνο είναι απίστευτο! Δεν πίστευα ότι υπάρχει τέτοια ποιότητα!
Αν και έπρεπε να πας στο "ιδανικότερο όλων" (βλέπε τα Screenshot απο πάνω), μεγειές..
Δημοσίευση 19/12/2014 - 21:32
Σήμερα όλη μέρα ανοιχτό 3G+δεδομένα + Bluetooth χωρίς καθόλου WiFi και ομιλία 31Λεπτά. Συνολικά κατέβασε 121MB απο τη χρήση Facebook email και οτι αλλο application χρειάζoταν internet. Χρήση 3 ωρες και 38 λεπτά στο 52% τις μπαταρίας.Η μπαταρία Γ@μ@ει.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 19/12/2014 - 21:57
Αν και έπρεπε να πας στο "ιδανικότερο όλων" (βλέπε τα Screenshot απο πάνω), μεγειές..
Έχεις δίκιο, Αλλά το έπιασα και ζορίστηκα να προσαρμοστώ στο μέγεθος! Αργότερα ίσως! Προς το παρόν απολαμβάνω την απίστευτη αλλαγή από το 4s! Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 20/12/2014 - 01:01
Ειπαμε ειναι κτηνος Γιαννη. Πλεον βλεπω 30% και φευγω χαλαρος απο το σπιτι.
Ναι Δημήτρη όντως κτήνος και με αυτα και άλλα πολλά παω για φόρτιση
Δημοσίευση 20/12/2014 - 05:36
Δημοσίευση 20/12/2014 - 06:03
Άνετα θα σου βγάζει μέρα. Εγώ το έδωσα και περιμένω plus. Αλλά μπαταρία δεν είχα κανένα παράπονο από 6αριImageUploadedByTapatalk1419046492.464345.jpg
Πάντως παει καλά η μπαταρία και στο απλό 6αρι .... Πρώτη φόρτιση με αρκετό σκάλισμα , wifi , 3 g ανοικτό , μπλε δόντι , παιχνίδια .....
Δημοσίευση 20/12/2014 - 21:55
Δημοσίευση 21/12/2014 - 06:05
Είμαι πολλά χρόνια σε android και με όλες τις δυνατές συσκευές και όντως κάποιοι μπαίνουν στο τριπάκι να ελέγχουν την ελεύθερη ραμ κτλ συνεχώς. Δεν ξέρουν οτι κι εκεί όσο περισσότερη ραμ είναι δεσμευμένη απο το σύστημα τόσο καλύτερα. Πήρα το plus έχοντας το εξαιρετικό note 4 για έξι εβδομάδες περίπου και σίγουρα θα μείνω στο plus αφού με κέρδισε το όλο πακέτο.. Όλα λειτουργούν υποδειγματικά και το iOS είναι απλά πανέμορφο. Θα ήθελα να έχω ένα file manager και ίσως περισσότερα widgets. Σχετικά με την ραμ έχω μείνει έκπληκτος με το ποσό άρτια γίνεται σωστή διαχείρηση απο το σύστημαΠιστευω ειναι κολλημα αυτων που εχουν android το ολο θεμα με τη ram. Φιλος στη δουλεια εχει το G2. Πολυ ωραιο κινητο γρηγορο με 2GB ram. Και ολο ψαχνεται να βαλει rom, kernel ουτε ξερω και γω τι, γιατι τα εχει ολα κλειστα και απο τα 2 του δειχνει περιπου 800mb ελευθερα.
Ειναι καθαρα θεμα λειτουργικου. Εγω δεν το κοιταω ποτε πλεον. Ουτε κλεινω τα apps απο το switcher. Αλλο κολλημα αυτο.
Το iPhone 6 plus εχει 1GB ram και δεν εχει κολλησει ουτε μια φορα.
Δημοσίευση 21/12/2014 - 13:03
Δημοσίευση 21/12/2014 - 13:39
Παίδες καλησπέρα.
Έχω κ εγώ το 6άρι μου πλέον, κ μόνο καλά λόγια μπορώ να πω! Είμαι ευχαριστημένος πλήρως με το τηλέφωνο. Είναι πολύ γρήγορο στις εφαρμογές και στα παιχνίδια, και έχω διαπιστώσει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο κινητό μου (iPhone 4s). Πιστεύω αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω!
Ειδικά με την θήκη που του έχω (leather G-case), δείχνει πολύ εμφανίσιμο!
Αυτά από εμένα, αν χρειάζεται κάποιος βοήθεια, στην διάθεσή του!
οταν βρεις χρονο πετα και καμμια φωτο με τη θηκη σου στο αλλο τοπικ....μεγειες
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 21/12/2014 - 13:39
Δημοσίευση 21/12/2014 - 17:53
Δημοσίευση 21/12/2014 - 18:00
Βρέθηκα σήμερα στο public και είπα να ρίξω μια μάτια και στα δυο κινητά μιας και ως τώρα δεν το είχα ξανακάνει αφού απο την παρουσίαση τους ήδη δεν με είχαν εντυπωσιάσει....και πράγματι η live εντύπωση που είχα ηταν ακριβώς η ίδια με την αρχική γνώμη που είχα σχηματίσει...και εξηγούμαι ,
Ενώ το μέγεθος στο plus δεν με τρόμαξε καθόλου με χάλασαν δυο πράγματα...η πλάτη τους με τις πλαστικές λευκές γραμμές που εχει και δεύτερον οι καμπύλες που έχουν και φέρνουν περισσότερο σε Samsung....για μένα η καλύτερη σχεδιαστικά σειρά που κυκλοφόρησε είναι το 5 το μαύρο καθώς και το 5s...πείτε με οπισθοδρομικό,χαρακτηρίστε με όπως θέλετε αλλα το 6 και 6 plus υστερούν κατα πολυ σε design των αντίστοιχων της σειράς 5/5s.
Εγώ τουλάχιστον δεν σε παρεξηγώ ναι το 5S φαίνεται ποιο premium κατασκευή ιδικά με την στις περιοχής που έγινε κοπή με διαμάντι στο σασί και γυάλιζε πολύ όμορφα.
Αλλά η οθόνη του (για τις ανάγκες μου μιλάω πάντα προσωπικά) δεν με κάλυπτε ήταν αρκετά μικρή. Αλλά το 5S το θεωρώ και είναι ακόμα ένα από τα ποιο γρήγορα τηλέφωνα της αγοράς.
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 21/12/2014 - 18:05
δεν μίλησα για hardware...ξέρω ότι η σειρά 6 είναι πιο δυνατή αφού φυσικά είναι και πιο καινούργια...αποκλειστικά και μονο για το design μιλάω και για την κατασκευήΕγώ τουλάχιστον δεν σε παρεξηγώ ναι το 5S φαίνεται ποιο premium κατασκευή ιδικά με την στις περιοχής που έγινε κοπή με διαμάντι στο σασί και γυάλιζε πολύ όμορφα.
Αλλά η οθόνη του (για τις ανάγκες μου μιλάω πάντα προσωπικά) δεν με κάλυπτε ήταν αρκετά μικρή. Αλλά το 5S το θεωρώ και είναι ακόμα ένα από τα ποιο γρήγορα τηλέφωνα της αγοράς.
0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες