Θα τα δωσει στο 6s plus, το θεωρω δεδομενο
Ναι αυτο ειναι στάνταρ
Δημοσίευση 03/01/2015 - 21:51
Θα τα δωσει στο 6s plus, το θεωρω δεδομενο
Δημοσίευση 03/01/2015 - 21:52
Στέφανε δεν είχα πολλά ανοικτά και ειδικότερα ήμουν για αρκετή ώρα μεταξύ 4 εφαρμογών.. Το ξαναλέω οτι δεν ειναι τροχοπέδη αλλα έπρεπε να "αναπνέει" πιο άνετα η συςκευηΕμενα σε πολλα tabs ανοιχτα μου εχει κανει reloads και στο note3 με 3gb ram.. Επειδη παντα εχω πολλες εφαρμογες στο background και δεν τις κλεινω.. Παιζει κ αυτο τον ρολο του, να ξερεις.. Σιγουρα αν ειχες μονο τον safari στο προσκηνιο δεν θα ειχες τετοιο θεμα τοσο εντονα πιστευω
Νομίζω οτι έπρεπε να τα δώσει, απο την άλλη και ένα δολάριο κόστος παραπάνω να εχει όταν μιλάμε για 80-100 εκατομμύρια συσκευές do the math και η Apple τα μετράει ολα γιατί πάνω απο ολα ξέρει να βγάζει χρήμαΝαι αυτο μου την σπάει και εμενα.θα έπρεπε 2 μαμημενα γίγα να τα δώσει σιγά το κόστος
Δημοσίευση 03/01/2015 - 21:56
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:03
Όπως έγραψα και πιο πίσω η κάθε συςκευη εχει τα δικά της καλά και μείον.. Καλά να είμαστε να ασχολούμαστε, για μένα προσωπικά πλέον πρώτα θα δοκιμάζω iphone και μετά οτιδήποτε αλλο πάντα σε μεγάλη οθόνη 5"+Εντάξει πάντως όλες οι εταιρίες κάνουν τέτοια τερτίπια .κοιταζα να αγοράσω Samsung note 4 και διαπίστωσα οτι πωλούνται 2 μοντέλα n910c & n910f.
Το ένα φοράει exynos θεωρητικά 64bit και το άλλο snapdragon 805 32bit.
Ελπίζουν οι κάτοχοι τους οτι με το android L θα ενεργοποιηθεί ο 64bit αλλα δεν !
Και είδα βγάζουν και ένα s lte!
Δλδ οι άνθρωποι ειναι οι χειρότεροι .ενα τηλέφωνο 4 κωδικοί διαφορετικοί,και το αποτέλεσμα το ίδιο !κανεις δεν θα δει 64bit.
Και αυτο με απέτρεψε απο το να το αγοράσω.αλλα και το plus με χαλάει πολυ το συνεχόμενο refresh ενώ το note 4 έστω και 32bit πάει μαλλιά
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:04
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:09
Το fb δουλεύει υποδειγματικά όντως.. Νομίζω οτι βρήκα λύση και ειναι ο Dolphin.. Τον δοκίμασα και νομίζω λειτουργεί καλύτερα απο SafariΕγω παιδια εχω 4-5 διαφορετικες εφαρμογες που εναλασω συνεχεια και δεν εχω πολλα reloads.. Το fb ανανεωνεται αυτοματα και με βολευει πολυ.. Επισης στον safari μπορει να φας reload αλλα το κανει τοσο γρηγορα μιας και η εφαρμογη ηδη ειναι στην μνημη που δεν νομιζω οτι σε πειραζει κ τοσο.. Ενταξει, δεν φτανει σε ικανοτητες multitasking το note4 αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα.. Για μενα το βασικοτερο ειναι οτι δεν γονατιζει η συσκευη τουλαχιστον
Τελευταία επεξεργασία από: timi, 03/01/2015 - 22:10
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:11
Εγω παιδια εχω 4-5 διαφορετικες εφαρμογες που εναλασω συνεχεια και δεν εχω πολλα reloads.. Το fb ανανεωνεται αυτοματα και με βολευει πολυ.. Επισης στον safari μπορει να φας reload αλλα το κανει τοσο γρηγορα μιας και η εφαρμογη ηδη ειναι στην μνημη που δεν νομιζω οτι σε πειραζει κ τοσο.. Ενταξει, δεν φτανει σε ικανοτητες multitasking το note4 αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα.. Για μενα το βασικοτερο ειναι οτι δεν γονατιζει η συσκευη τουλαχιστον
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:11
Ο dolphin ειναι παρα πολυ γρηγορος αλλα κανει μαλακιες, δεν φορτωνει ολη την σελιδα ενω σου την δειχνει φορτωμενη πανω στην μπαρα. Τουλαχιστον ετσι ηταν στα android, δεν ξερω τι γινεται στο ios γιατι ο safari ειναι η αδυναμια μου λογω ταχυτηταςΤο fb δουλεύει υποδειγματικά όντως.. Νομίζω οτι βρήκα λύση και ειναι ο Dolphin.. Τον δοκίμασα και νομίζω λειτουργεί καλύτερα απο Safari
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:12
Γιατι γονατίζει το note ??
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:13
Δώσε του μια ευκαιρία, δεν δουλεύει όπως στο android, εδω ειναι ολα πιο προσεγμένα ευτυχώςΟ dolphin ειναι παρα πολυ γρηγορος αλλα κανει μαλακιες, δεν φορτωνει ολη την σελιδα ενω σου την δειχνει φορτωμενη πανω στην μπαρα. Τουλαχιστον ετσι ηταν στα android, δεν ξερω τι γινεται στο ios γιατι ο safari ειναι η αδυναμια μου λογω ταχυτητας
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:14
Δεν μου λες, το tapatalk παιζει να ειναι τοσο κακογραμμενο; Πολλα κολληματακια βλεπω και αργει να φορτωσει σε απαντησεις...Δώσε του μια ευκαιρία, δεν δουλεύει όπως στο android, εδω ειναι ολα πιο προσεγμένα ευτυχώς
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:15
Στο iphonehellas λειτουργεί καλά ενώ στο myphone ειναι για τον λούτσο κανονικά.. Νομίζω μετά το τελευταίο update προχθές πήγαινε καλύτερα γενικάΔεν μου λες, το tapatalk παιζει να ειναι τοσο κακογραμμενο; Πολλα κολληματακια βλεπω και αργει να φορτωσει σε απαντησεις...
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:16
Στο iphonehellas λειτουργεί καλά ενώ στο myphone ειναι για τον λούτσο κανονικά.. Νομίζω μετά το τελευταίο update προχθές πήγαινε καλύτερα γενικά
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:18
Αυτο ελειπε, με 3gb να γονατισει.. Το θεμα ειναι οτι εσυ εχεις 1gb, και το να μην γονατιζει ειναι αξιοσημειωτο.. Αυτο εννοω
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:20
Ξέρεις τι παίζει απο μπαταρία ;
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες