Εγω μονο εδω μεσα το χρησιμοποιω και με εχει απογοητευσει λιγο
Απο οταν ξεκινησα να χρησιμοποιω tapatalk παντα ειχε τα μικροθεματακια του.
Παλι καλα να λες που λειτουργουν τα push σωστα εδω και κανα χρονο.
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:23
Εγω μονο εδω μεσα το χρησιμοποιω και με εχει απογοητευσει λιγο
Δεν μου λες, το tapatalk παιζει να ειναι τοσο κακογραμμενο; Πολλα κολληματακια βλεπω και αργει να φορτωσει σε απαντησεις...
Πολυ καλο.. Αν πας εκει πας μονο σε exynos, να ξερεις..πολυ ανωτερο παντου.. Εχει τρελη αυτονομια και εκεινο.. Ειναι δυνατες συσκευες τα note, εγω μετα απο note2 και note3 μονο τα καλυτερα εχω να πω γι αυτη την σειρα.. Και επισης οθονη και καμερα best of the best.. Αντε σε ψηνω τωρα..
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:25
Απο οταν ξεκινησα να χρησιμοποιω tapatalk παντα ειχε τα μικροθεματακια του.
Παλι καλα να λες που λειτουργουν τα push σωστα εδω και κανα χρονο.
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:26
Τα push οντως λειτουργουν αψογα, στο android ειχα θεματα.. Ή δεν θα ερχοντουσαν καθολου ή μετα απο κανενα δεκαλεπτο. Απλα δεν τσουλαει καλα η εφαρμογη και με εχει ξενερωσει γιατι το tapatalk το αγαπαω, μου ειναι ευχρηστο πολυ
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:26
Για μενα μονο η τελευταια ναυαρχιδα της apple και η σειρα note παιζουν μπαλα καθε χρονο.. Και κακα τα ψεματα το note4 ειναι η πιο ολοκληρωμενη συσκευη απο αποψη λειτουργιων και hardware.. Απλα το ios εχει αλλη γλυκα, τα ξερεις αυτα πως πανε..Εχω ψηθεί ήδη άσε
Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 03/01/2015 - 22:28
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:28
Εχω ψηθεί ήδη άσε
εχεις μια ευκολια στο να ψηνεσαι παντως,οφειλεις να το παραδεχτεις αυτο. ....εγω παντως ενα πραγμα θα σου πω.Σκεψου ποσο χρονο θα χασεις να ξεψαχνιζεις το νεο σου γκατζετ και τι καζουρα θα παθεις οταν γυρισεις σαν δαρμενο σκυλι στο iphone 7
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:30
εχεις μια ευκολια στο να ψηνεσαι παντως,οφειλεις να το παραδεχτεις αυτο. ....εγω παντως ενα πραγμα θα σου πω.Σκεψου ποσο χρονο θα χασεις να ξεψαχνιζεις το νεο σου γκατζετ και τι καζουρα θα παθεις οταν γυρισεις σαν δαρμενο σκυλι στο iphone 7
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:30
Πάντως το plus σάρωσε και σε σχέση με το note φέτος.. Μένω Μέση Ανατολή και παίζει χρήμα γενικα, τόσο iphone που παίζει φέτος δεν υπάρχει ενώ μέχρι πέρυσι έβλεπες το Note να σαρώνει.. Εδω και 3 εβδομάδες δεν υπάρχει πουθενά plus παρά μόνο σκόρπια 16αρια και αυτά παρά εισαγωγήςΓια μενα μονο η τελευταια ναυαρχιδα της apple και η σειρα note παιζουν μπαλα καθε χρονο.. Και κακα τα ψεματα το note4 ειναι η πιο ολοκληρωμενη συσκευη απο αποψη λειτουργιων και hardware.. Απλα το ios εχει αλλη γλυκα, τα ξερεις αυτα πως πανε..
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:34
Κανανε καλη δουλεια φετος με το plus, φερανε πολυ κοσμο πισω.. Προσωπικα δεν θα γυρνουσα αν δεν υπηρχε η μεγαλη οθονη.. Θετικοτατη αλλαγη πλευσης απο την apple.. Παρε 2 εκδοσεις και διαλεξε.. Και χαζομαρα της μεγαλη που κοροιδευε μεσω διαφημισεων τις μεγαλες οθονες.. Οι καιροι εχουν αλλαξει πλεον, παλια αν ελεγες τον παππου σου οτι θα εχουμε σε λιγα χρονια 55αρες τηλεορασεις μεσα στα σπιτια μας θα σε κοιτουσε σαν να εισαι εξωγηινος..Πάντως το plus σάρωσε και σε σχέση με το note φέτος.. Μένω Μέση Ανατολή και παίζει χρήμα γενικα, τόσο iphone που παίζει φέτος δεν υπάρχει ενώ μέχρι πέρυσι έβλεπες το Note να σαρώνει.. Εδω και 3 εβδομάδες δεν υπάρχει πουθενά plus παρά μόνο σκόρπια 16αρια και αυτά παρά εισαγωγής
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:37
Ασ'τον βρε τον ανθρωπο να δοκιμασει και κατι αλλο.. Θα γυρισει παλι καποια στιγμη.. Εδω γυρισα εγω, αυτο αποτελει ειδηση
καλα τον αφηνω γιατι ειναι καλο παιδι....
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:39
Αυτη η εικονα ταιριαζει σε πολλους απο εμας, οποτε θα κανω την παπια και δεν θα μιλησω...καλα τον αφηνω γιατι ειναι καλο παιδι....
Δημοσίευση 04/01/2015 - 01:55
Εχω ψηθεί ήδη άσε
Αφού σου μπήκε στο μυαλό θα σου έλεγα να το πάρεις, δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις
Eίναι φοβερή συσκευή και η καλύτερη αλλαγη που μπορείς να κάνεις αφήνοντας το iPhone.
Δεν ξέρω την εμπειρία σου στο android αλλά έχει εξελιχθεί πάρα πολύ.
Aν δεν έβγαζε μεγαλύτερη οθόνη η Apple θα παρέμενα στο Note4
Να γνωρίζεις όμως ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι πιο γρήγορο από το Plus.
edit
Σε αυτο που ειναι πιο γρήγορο από το Plus είναι στην ταχύτητα φόρτισης, σε 1.5h / 100%
* Θα ησυχάσει η Quest, Document και οι υπόλοιποι
Αν τους πεις ότι θα αγοράσεις Νote μπορεί να στο κάνουν και δώρο από την χαρά τους.
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 04/01/2015 - 02:04
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 04/01/2015 - 02:06
Τελευταία επεξεργασία από: PetrosMac, 04/01/2015 - 02:08
Δημοσίευση 04/01/2015 - 02:14
Δε σου λείπει το multitasking του Note?Το note4 ειναι ο,τι καλυτερο στο στρατοπεδο android,ειδικα το 910c με τον exynos, και το 6plus ειναι ο,τι καλυτερο στο δικο του οικοσυστημα.. Αλλα πλεονεκτηματα η μια συσκευη, αλλα πλεονεκτηματα η αλλη.. Ειναι κ τα 2 σφαιρα. Εγω ειχα ερωτα με την σειρα note αλλα φετος προτιμησα ios με ολα τα καλα του. Smoothness, browsing and gaming performance, επιτελους φοβερη αυτονομια και μια πολυ καλη 1080p οθονη (δεν θελω 2Κ και να σερνεται η συσκευη). Αυτα.. Και τα 2 ειναι τουμπανα εννοειται..
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες