Εύκολο να λες..'κάνω τα κουμάντα μου να μην σβήσει'!
Δλδ να σκέφτομαι ΑΝ θα πρέπει να σερφάρω με το πακέτο data (4G/3G) που πληρώνω;;
ΑΝ θα πρέπει να μπω FB, twitter, κτλ για να μην μου σβήσει από μπαταριά;;
ΑΝ θα πρέπει να δω κάνα μικρο βιντεακι που ου στέλνει η γυναικα με την μικρή, γιατί καταναλώνει;;
Σπύρο μην τα ισοπεδώνουμε όλα στην 'τρελα' μας που έχουμε όλοι μας με τα προϊόντα της Αππλ.
Κοιτάχτε σήμερα τι προσφέρει ο ανταγωνισμός, και σταματήστε επιτέλους να λέτε αυτό το τόσο εγωιστικό, παιδικό, και συνάμα άτοπο ''Αν δεν σας αρέσει, αγοράστε ένα Ανδροιντ''!!
Το τι θα αγοράσει ο καθένας, το καθορίζει αυτός και η τσέπη του.
Από την άλλη, λίγη ειλικρίνεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Αντί να σου πλασάρει την σουπερ ντουπερ HD RETINA οθόνη, ας έμενε μονο στο ρετινα. Αν το HD πχ λέω τώρα, είναι κάτι που καταναλώνει ακόμα περισσότερο την μπαταριά, δεν πειράζει, μέχρι να βρεις τον τρόπο να φτιάξει μια ανθεκτικότερη μπαταριά, ας μην την βάλει.
Ας σταματήσει να βγάζει φιτουρς, και εφαρμογές τόσο ενεργοβορες, να ντύνει το τηλέφωνο με ακριβή τεχνολογία και οθόνες τελευταίας γενιάς, από την στιγμή που η Αχίλλειος πτέρνα όλων των τηλεφώνων, και ΕΙΔΙΚΑ της Αππλ είναι η μπαταριά.
Το 'αγιο δισκοπότηρο' για κάθε εταιρία όπως καταλαβαίνετε είναι η μπαταριά.
Θυμάστε πως υποδεχτήκαμε το πρώτο iPad όταν ο Στιβ ανακοίνωσε 10 ώρες αυτονομία! Με ανοικτό το στόμα.
Η αυτονομία και η φορητότητα είναι αυτό που ψάχνει η κάθε εταιρία για τις συσκευές της. Μονο που η Αππλ ξεκίνησε με λάθος πόδι.
Θυσίαζε πάντα την ενέργεια, στον βωμό του ντιζάιν.
Στον Μακ σου που είναι 'κολλημένος' σε ένα γραφείο, πάντα διπλα από μια πρίζα, εκεί μου χτυπιέστε να έχετε το τελευταίο μοντέλο MPB Retina που διαρκεί 9 ώρες.
Σε ένα εργαλείο που το έχεις πάντα μαζι σου, για δουλεια και όχι μονο, εκεί μου συζητάτε για συμβιβασμούς, και καταμερισμό χρόνου για να αντέξει η μπαταριά!!
Κάτι δεν πάει καλά παιδιά με τον τρόπο που σκέφτεστε.
Να το κοιτάξετε ....
υ.γ. μην με παρεξηγείς με τον τρόπο που γράφω. Απλώς μου είναι λίγο δύσκολο να δώσω την εικόνα που θέλω πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Αγάπη μόνο .. :Ρ
Κάτοχος και εγώ αρκετών iphone..
Πριν λίγο καιρό θες λίγο η οθόνη θες λίγο η μπαταρία με κούρασαν και είπα να κάνω μια αλλαγή..πήρα ένα galaxy s5..και είδα ευχάριστη διαφορά στην μπαταρία..μην φανταστείς 2,3 μέρες κτλ που διαβάζω και ακούω..αλλά τουλάχιστον έφευγα το πρωί και ήξερα ότι μέχρι αργά το βράδυ που θα είμαι σπίτι θα έχω μπαταρία..
Kάτοχος πάλι iphone και συγκεκριμένα 6 για τώρα και την άλλη εβδομάδα 6+ είδα μετά από 24 ώρες διαφορά στην μπαταρία..με το ίδιο πρόγραμμα που έχω πάντα η μπαταρία κράτησε όλη μέρα..
Εκεί που θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου είναι ότι για εμένα το τηλέφωνο δεν είναι ακριβώς εργαλείο δουλειάς..αλλά λίγο από όλα..οπότε εγώ αυτό που ζητάω είναι να έχω ένα τηλ που μου αρέσει εξωτερικά και σε αυτό με καλύπτει και με το παραπάνω το 6 και να αντέχει η μπαταρία του τουλάχιστον για μια ημέρα..από ότι φαίνεται το λύσαμε και αυτό..άρα για εμένα προσωπικά έχω ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο που πάνω από όλα μου αρέσει αυτό που βλέπω..
Είμαι σίγουρος ότι στην αγορά υπάρχουν πολύ καλύτερα τηλέφωνα αλλά αυτο δεν είναι το παν..όπως υπάρχουν πολύ καλύτερα αυτοκίνητα,μηχανάκια κτλ..το κάθε μηχάνημα σήμερα έχει και τα ελαττώματα του..οπότε δεν πρέπει πάντα να στεκόμαστε σε αυτά..εκτός αν είναι πιο σημαντικά από τα προτερήματα και από τις ανάγκες μας..
είναι και θέμα γούστου που λέμε βρε αδελφέ και ας μην είναι και το καλύτερο