Μα ρε φιλε μου @atari, δεν θα τις πάω για διαγωνισμό καλύτερης φωτογραφίας!
Μια χαρα είναι η ανάλυση, έστω και αν χάνει 5 η 10%. Είναι καθαρές, και προσιτές από κάθε ντιβαις, broswer, είτε είναι δικός σου, είτε είσαι σε ιντερνετ καφέ, η σε ξένο ποστ. εργασίας.
Για τα βίντεο όντως είναι πιο εμφανή η διαφορα, αλλα και πάλι από τη στιγμή που μπορείς να τα στοκάρεις δωρεάν και εκεί, γιατί όχι. Έτσι και αλλιώς όλοι μας τα βίντεο που θεωρούμε σημαντικά, τα έχουμε ήδη αποθηκευμένα σε 2 εξωτρ. δίσκους τουλάχιστον. Οπότε έτερον εκατερον και η επιπλέον αποθήκευση τους στο flickr.
Η αλήθεια βεβαια πίσω από όλα αυτά, βρίσκεται αλλού κατ'εμε.
Άντε και πάρεις 128gb ντιβαις, για να βάλεις όλες σου τις φωτό, τραγούδια, βίντεο, κτλ.
Η θα πρπει να είσαι ΠΟΛΥ αργόσχολος στη ζωη σου για να πούμε ότι τα χαζεύεις όλα αυτά σχεδόν καθημερινά, η....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αργόσχολος.
Μιλάμε για τουλάχιστον 20.000 τραγούδια, 50.000 φωτό, και καμια εκατοσταρια βινετο ανάλογα διαρκείας, και άλλες τόσες εφαρμογές παιχνίδια κτλ!!
Ποτε θα τα δεις να τα χαρείς όλα αυτά;; Του στιλ τι; Ότι ίσως θα βρεις καπου κάποτε έναν γνωστό, συγγενή, φίλο, και θα του πες...''σου έδειξα τις 50.000 φωτό που έχω στο iPhone από τις διακοπές μου τα τελευταία ...χμμμμ 15 χρονια!!'' Η μήπως, έχω 50.000 χιλιάδες κομμάτια μουσικής, θες να τα ακούσουμε ;; :Ρ
Εκτος αν ναυαγήσεις σε κάποιο ερημικό νησί στο ινδικό αρχιπέλαγος, δεν βλέπω κάποια άλλη χρησιμότητα να κουβαλάς όλη σου τη ζωη σε ένα ντιβαις.
Και ας έχεις τον απαιτούμενο χώρο. ;-)
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 11/12/2015 - 02:02