To πρώτο teardown των iPhone 6 και iPhone 6 Plus από το iFixit
Δημοσίευση 19/09/2014 - 14:06
Πάντως το κουτί του 6+ ειναι καλο και για ταπεράκι άνετα πέρνει μεσα 2 πάστες
Εγω μάγκες παω ντουγρου για το 6
Ad
Δημοσίευση 19/09/2014 - 14:40
Πάντως σαν μωρά παιδια κάνουμε. Ειναι αυτο που λένε ότι οι άνδρες παραμένουμε πάντα παιδια, δε μεγαλώνουμε ποτε. Πάντα θα βρούμε ενα κάτι, παιχνίδι, κινητο, οτιδήποτε να χαρούμε.Ε η ώρα είναι 7:40am.. Στο tracking γράφει πως είναι στο αμάξι!!! Έχει να περάσει σπίτια και σπίτια σήμερα ο δικός μου!!! Το καλό είναι ότι έρχεται!!
Λίγες ώρες, ολόκληρη αιωνιότητα.. χα χα χα!!
EDIT:
Έτσι..
Δημοσίευση 19/09/2014 - 14:42
Πάντως σαν μωρά παιδια κάνουμε. Ειναι αυτο που λένε ότι οι άνδρες παραμένουμε πάντα παιδια, δε μεγαλώνουμε ποτε. Πάντα θα βρούμε ενα κάτι, παιχνίδι, κινητο, οτιδήποτε να χαρούμε.
Αυτό ξανά γράφτο!!!
Πάντως σαν μωρά παιδια κάνουμε. Ειναι αυτο που λένε ότι οι άνδρες παραμένουμε πάντα παιδια, δε μεγαλώνουμε ποτε. Πάντα θα βρούμε ενα κάτι, παιχνίδι, κινητο, οτιδήποτε να χαρούμε.
Τρόπος του λέγειν ήταν!!
Συμφωνώ, και ξεφεύγουμε για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας!!
Ψάχνω μουσική για το Unboxing!!
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 19/09/2014 - 14:43
@CaLi@
Δημοσίευση 19/09/2014 - 15:00
Κάτι ερωτικο Barry whiteΑυτό ξανά γράφτο!!!
Τρόπος του λέγειν ήταν!!
Συμφωνώ, και ξεφεύγουμε για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας!!
Ψάχνω μουσική για το Unboxing!!
Πχ you are the first my last my everything
Δημοσίευση 19/09/2014 - 15:04
Mε τετοια διψα που εχει ο κοσμος της apple για μεγαλυτερη οθονη δεν κοιταει ουτε μεγεθη ουτε bezel ουτε μπαταριες.
Νομιζω το μονο προβλημα στα φετινα iphone ειναι το εξογκωμα της καμερας που στο κυνηγι για λεπτοτερη συσκευη εξεχει.
Στην τελικη με αυτο το χιλιοστο για να ερθει στα ισα η καμερα, θα χωρουσε και λιγο παραπανω μπαταρια. Λεω εγω τωρα.
Το σιγουρο ειναι οτι το αναγνωριζει ως πατατα γιαυτο και στο site το κρυβει σε καθε φωτογραφια στο πλαι (http://www.apple.com/iphone-6/design/)...
http://www.theverge.com/2014/9/16/6209759/apple-has-an-embarassing-bulge
Δημοσίευση 19/09/2014 - 15:04
Κάτι ερωτικο Barry white
Πχ you are the first my last my everything
To έχουμε κάνει κ****χανίο,..
Σιγά μην βάλω και Barbara Stranger...
@CaLi@
Δημοσίευση 19/09/2014 - 15:24
Όσον αφορά τα tests μεταξύ 6 & 6 plus λέω να περιμένουμε πάντως ακόμα πριν βγάλουμε συμπεράσματα μιας και εκτός του οτι δεν έχουν αναβαθμιστεί τα benches για τον α8, στο παρελθόν πάλι στο geekbench είχαν γίνει αντίστοιχα λάθη με το iPhone 5 και τα σκορ. Άλλο site πάντως με αντίστοιχα τέστ βγάζει το Plus μπροστά αν και δεν νομίζω οτι πρακτικά θα δούμε διαφορές στην χρήση.
Δημοσίευση 19/09/2014 - 16:33
Αυτή η διαφορά που υπάρχει δεν οφείλεται σίγουρα στα 700mhz αλλά στα 401 pixels,στο 1080p και στις 5,5.
Δημοσίευση 19/09/2014 - 17:41
Κάπως έτσι είναι και λογικό να είναι...δύσκολα θα "έθαβε" το ένα έναντι του άλλου με αισθητά ανώτερα χαρακτηριστικά...
Δημοσίευση 20/09/2014 - 07:06
Φιλε για μας τους 2μετρους (κυριολεκτικά) μια χαρα ειναι 5,5το ξανα ειπα και θα το ξανα πω ...κατσε να δεις ποσοι θα βαλουν αμεσως αγγελια την ρακετα 6+ την επομενη μερα παραλαβεις για το μικροτερο....οχι μονο λογο επιδοσεων ,αλλα κυριως λογο γκοτζιλα size...
Υ.Γ και να μου το χαριζανε το 6+ δεν θα το κραταγα ....
οσες φορες και εαν δοκιμασα μεγαλη συσκευη , παντα σε αγγελια πωλησης κατέληγε ...(και ειμαι δοξα το θεο ψηλο παλικάρι )
Θεωρω οτι πρεπει οπωσδηποτε να πιασεις την ρακετα στα χερια να την δοκιμασεις καλα ....και μετα να προβεις στην αγορα της ...
5.5 ιντσες με τοσο μεγαλο bezel ,απλα δεν υπαρχει....
Δημοσίευση 20/09/2014 - 07:07
Φιλε για μας τους 2μετρους (κυριολεκτικά) μια χαρα ειναι 5,5το ξανα ειπα και θα το ξανα πω ...κατσε να δεις ποσοι θα βαλουν αμεσως αγγελια την ρακετα 6+ την επομενη μερα παραλαβεις για το μικροτερο....οχι μονο λογο επιδοσεων ,αλλα κυριως λογο γκοτζιλα size...
Υ.Γ και να μου το χαριζανε το 6+ δεν θα το κραταγα ....
οσες φορες και εαν δοκιμασα μεγαλη συσκευη , παντα σε αγγελια πωλησης κατέληγε ...(και ειμαι δοξα το θεο ψηλο παλικάρι )
Θεωρω οτι πρεπει οπωσδηποτε να πιασεις την ρακετα στα χερια να την δοκιμασεις καλα ....και μετα να προβεις στην αγορα της ...
5.5 ιντσες με τοσο μεγαλο bezel ,απλα δεν υπαρχει....
Δημοσίευση 20/09/2014 - 08:23
Φιλε για μας τους 2μετρους (κυριολεκτικά) μια χαρα ειναι 5,5
2.0.4 παρακαλω
Την καλημερα μου
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 20/09/2014 - 09:07
Φιλε για μας τους 2μετρους (κυριολεκτικά) μια χαρα ειναι 5,5
Και για τον Σκορτσανιτη, φαντάζομαι ενα.. 7.7 ίντσες ειναι ιδανικό.
Δημοσίευση 20/09/2014 - 10:22
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες