Link
Δημοσίευση 10/10/2014 - 05:43
Αγαπημένο flatiron. Μπράβο Σπύρο!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 10/10/2014 - 06:02
Αγαπημένο flatiron. Μπράβο Σπύρο!
@CaLi@
Δημοσίευση 12/10/2014 - 07:38
Σπύρο πάω για καινούρια αγορά... Περιμένω πλέον το καινούριο μου μωρό για την D810. Και το όνομα αυτού
Τον αγοράζω κυρίως για λήψεις σε γάμους, ποτραίτα και νυχτερινή φωτογραφία...
Μόλις εξοικονομήσω κάποια ακόμα θα πάω σε έναν για Wildlife Photography... Γιατί πόνεσε λίγο η τσέπη με αυτόν!!
Δημοσίευση 12/10/2014 - 07:49
Σπύρο πάω για καινούρια αγορά... Περιμένω πλέον το καινούριο μου μωρό για την D810. Και το όνομα αυτού
Μόλις εξοικονομήσω κάποια ακόμα θα πάω σε έναν για Wildlife Photography... Γιατί πόνεσε λίγο η τσέπη με αυτόν!!
Αν συγκρίνω από τις Canon είναι απίθανος φακός.. Εγώ να πω την μαύρη μου αλήθεια, όταν έκανα τις αγορές δεν σκέφτηκα το video το μυαλό ήταν στην φωτογραφεία και στο χέρι αυτοί οι φακοί που έχω δεν κάνουν.. Μόνο με τριπόδι η με steady cam μπορώ να τους χρησιμοποιήσω..
Καλορίζικος φίλε και καλές λήψεις!!
@CaLi@
Δημοσίευση 12/10/2014 - 07:55
Αν συγκρίνω από τις Canon είναι απίθανος φακός.. Εγώ να πω την μαύρη μου αλήθεια, όταν έκανα τις αγορές δεν σκέφτηκα το video το μυαλό ήταν στην φωτογραφεία και στο χέρι αυτοί οι φακοί που έχω δεν κάνουν.. Μόνο με τριπόδι η με steady cam μπορώ να τους χρησιμοποιήσω..
Καλορίζικος φίλε και καλές λήψεις!!
Να είσαι καλά... Χρησιμοποίησα τον αντίστοιχο L της Canon σε μία Mark II και είδα καταπληκτικά αποτελέσματα!! Σε Nikon δεν δοκίμασα κάτι ακόμα αλλά θα δείξει το αποτέλεσμα!! Βέβαια έχω ακούσει πολύ καλά λόγια!
Δημοσίευση 12/10/2014 - 10:55
Πολύ καλή αγορά. Τον έχω εδώ και 2 χρόνια και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η ποιότητα των φωτογραφιών είναι εκπληκτική. Εγώ τον έχω συμπληρώσει με τον Af-s Nikkor 70-200 1:2,8 gII Ed, ο οποίος είναι πραγματικά απίστευτος. Πολλές φορές βλέπω τις φωτογραφίες που βγάζω και με τους 2 και νομίζω ότι είναι καλύτερες από την πραγματικότητα!Σπύρο πάω για καινούρια αγορά... Περιμένω πλέον το καινούριο μου μωρό για την D810. Και το όνομα αυτού
Nikkor AF-S 24-70mm f/2.8G ED
Δημοσίευση 12/10/2014 - 17:46
Πολύ καλή αγορά. Τον έχω εδώ και 2 χρόνια και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η ποιότητα των φωτογραφιών είναι εκπληκτική. Εγώ τον έχω συμπληρώσει με τον Af-s Nikkor 70-200 1:2,8 gII Ed, ο οποίος είναι πραγματικά απίστευτος. Πολλές φορές βλέπω τις φωτογραφίες που βγάζω και με τους 2 και νομίζω ότι είναι καλύτερες από την πραγματικότητα!
Καλός και ο 70-200 αλλά ακριβός προς το παρόν... Θα κάνω κουμάντο βέβαια και θα τον αποκτήσω κάποια στιγμή. Προς το παρόν θα μείνω με τους 18-105, 70-300 και τον 24-70 που περιμένω (τουλάχιστον για τις Nikon που έχω)...
Δημοσίευση 30/01/2015 - 18:25
Καλησπερα παιδια....Ισως να ειμαι offtopic αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια καλη και αξιοπιστη εφαρμογη για focus σε διαφορα αντικειμενα με την καμερα του iphone ! Ευχαριστω προκαταβολικα !
Δημοσίευση 30/01/2015 - 21:03
Καποιος μπορει να βοηθησει ?
Δημοσίευση 11/09/2015 - 12:01
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες