Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus σε σύγκριση με ανταγωνιστικά μοντέλα Android
Δημοσίευση 27/09/2014 - 00:11
Ad
Δημοσίευση 27/09/2014 - 00:23
Δημοσίευση 27/09/2014 - 01:06
Ρε συ nickolaou πριν ένα μήνα έλεγες για το Android και το πλαστικό σου S4 και ότι δεν πρόκειται να ξανά γυρίσεις σε iPhone και τώρα τα γυρνάς.Πάρτε τα πλαστικά σαράβαλα android τότε..
Έχει συσκευές Android που είναι από αλουμίνιο, ξύλο κτλ δλδ εκείνα δεν είναι σαραβαλα?
Δημοσίευση 27/09/2014 - 17:13
Τελευταία επεξεργασία από: hitnrun, 27/09/2014 - 17:17.
Δημοσίευση 28/09/2014 - 04:25
Τελευταία επεξεργασία από: tsamstr, 28/09/2014 - 04:34.
Δημοσίευση 28/09/2014 - 04:48
Καλά ρε παιδιά μας δουλεύετε έχει αποκτήσει 2 μέγιστα φάουλ το κινητό και ακόμη δεν βγήκε. Έχει γίνει μόδα σε όλο το διαδίκτυο bend it like an iphone. Βγάζει ios 8.01 και κλαίγαν όλοι και αποσύρε το update. Δίνει την αναβάθμιση σε 4s και το κινητό σέρνεται που η apple έχει καθαρά δικό της λογισμικό. Το android δίνεται σε δεκάδες συσκευές και δεν έχει βρεθεί μια που να την κάνει τόσο χειρότερη μετά το update και μιλάμε για mid rage συσκευές. Το iphone είναι μόδα πλέον και είναι για χρήστες που μπαίνουν Facebook youtube instagram skype και. Browsing. Productivity και customizations είναι για πιο power users και αυτοί το μόνο σίγουρο δεν είναι οι iphonakides. Μου αρέσουν κάποια πράγματα του iphone όπως πχ το συγχρονισμό που έχει με mac μιας και έχω και ότι κάποιες εφαρμογές είναι πιο προσεγμένες (και αυτό γιατί απευθύνονται σε μια συσκευή και όχι σε 500 όπως στα android ) αλλά μέχρι εκεί. Είχα iphone αυτό που έκανε την επανάσταση είναι το 2g τα υπόλοιπα απλά έμειναν πίσω. Ringtones από mp3 τώρα έβαλαν γελάνε και οι πέτρες !!! Έχω note 3 και μπορώ να πω ότι εκτός από πολλά άλλα πράγματα συνδέω και το otg μου βάζω το usb έχω και το bs player και απολαμβάνω όσες ταινίες γουστάρω ή ότι άλλο αρχείο θέλω, τόσο απλά. Πάρε iphone συνδέσε itunes και βράσε ρύζι!! Να παραδεχόμαστε κάποια πράγματα και να μιλάμε ρεαλιστικά και χωρίς jailbreak!! Αυτά από μένα πολύ καλημέρα σας.
....speechless
Δημοσίευση 28/09/2014 - 07:40
Αυτή η συζήτηση μου θυμίζει την σύγκριση πορσε με το φιατακι.
Καλο χρυσό και άγιο το φιατακι και όσοι το έχουν μπράβο τους και τους αρέσει αλλα η πορσε ειναι πορσε και το φιατ φιατ.αυτα φιλικά πάντα.
Δημοσίευση 28/09/2014 - 09:57
Δημοσίευση 28/09/2014 - 20:06
Πια προπαγάνδα ?? Τα βίντεο και οι μαρτυρίες χρηστών είναι χιλιάδες εδώ μέχρι και ο ίδιος ο Cook το παραδέχθηκε.. Σας έχει κάνει η Apple πρόβατα παρόλο τα μείον θα πάτε να το πάρετε. Α ρε Steve Jobs ήσουν μεγάλος! respectΤα καινούργια iPhone έχουν κάνει πολλούς με android να ψάχνουν τρόπους για να τα αποκτήσουν! Τι να λέμε τώρα; 90lbs θέλει για να λυγίσει, όχι από καθημερινή χρήση. Έλεος, μας έχετε κουράσει με την προπαγάνδα! Μείνετε στις πλαστικούρες κι άστε μας ήσυχους!
Δημοσίευση 28/09/2014 - 20:39
Πια προπαγάνδα ?? Τα βίντεο και οι μαρτυρίες χρηστών είναι χιλιάδες εδώ μέχρι και ο ίδιος ο Cook το παραδέχθηκε.. Σας έχει κάνει η Apple πρόβατα παρόλο τα μείον θα πάτε να το πάρετε. Α ρε Steve Jobs ήσουν μεγάλος! respect
Ενώ η Samsung δεν σας έχει κάνει πρόβατα!! Καλά ρε, πάτε καλά?? Μεταξύ μας θα μαλώσουμε?? Υπάρχει προϊόν στην αγορά (και μιλάω για κινητό) το οποίο λυγίζει με καθημερινή χρήση?? Πάρε το δικό σου το κινητό για παράδειγμα... Αν βάλεις το κώλο σου να κάτσει πάνω του τότε μια χαρά θα λυγίσει ή θα πάθει το οτιδήποτε. Το κινητό δεν το πήρες/πήρε/πήρα για να καθόμαστε πάνω και να βλέπουμα αν λυγίζει, αλλά για να κάνουμε την δουλειά μας!! Έλεος πια δηλαδή!! Βλέπετε τα δέντρα και χάνετε το δάσος!!
Δημοσίευση 28/09/2014 - 20:45
Καλά ρε παιδιά μας δουλεύετε έχει αποκτήσει 2 μέγιστα φάουλ το κινητό και ακόμη δεν βγήκε. Έχει γίνει μόδα σε όλο το διαδίκτυο bend it like an iphone. Βγάζει ios 8.01 και κλαίγαν όλοι και αποσύρε το update. Δίνει την αναβάθμιση σε 4s και το κινητό σέρνεται που η apple έχει καθαρά δικό της λογισμικό. Το android δίνεται σε δεκάδες συσκευές και δεν έχει βρεθεί μια που να την κάνει τόσο χειρότερη μετά το update και μιλάμε για mid rage συσκευές. Το iphone είναι μόδα πλέον και είναι για χρήστες που μπαίνουν Facebook youtube instagram skype και. Browsing. Productivity και customizations είναι για πιο power users και αυτοί το μόνο σίγουρο δεν είναι οι iphonakides. Μου αρέσουν κάποια πράγματα του iphone όπως πχ το συγχρονισμό που έχει με mac μιας και έχω και ότι κάποιες εφαρμογές είναι πιο προσεγμένες (και αυτό γιατί απευθύνονται σε μια συσκευή και όχι σε 500 όπως στα android ) αλλά μέχρι εκεί. Είχα iphone αυτό που έκανε την επανάσταση είναι το 2g τα υπόλοιπα απλά έμειναν πίσω. Ringtones από mp3 τώρα έβαλαν γελάνε και οι πέτρες !!! Έχω note 3 και μπορώ να πω ότι εκτός από πολλά άλλα πράγματα συνδέω και το otg μου βάζω το usb έχω και το bs player και απολαμβάνω όσες ταινίες γουστάρω ή ότι άλλο αρχείο θέλω, τόσο απλά. Πάρε iphone συνδέσε itunes και βράσε ρύζι!! Να παραδεχόμαστε κάποια πράγματα και να μιλάμε ρεαλιστικά και χωρίς jailbreak!! Αυτά από μένα πολύ καλημέρα σας.
Καλα, εσυ εκανες register στο iphonehellas για να την πεις στους iphone users???
Εχεις δικιο, μοδα ειναι να πουλαει 50 εκατ κομματια ενα μοντελο, και να κατεχει την μιση αγορα.
Δημοσίευση 28/09/2014 - 20:45
Πια προπαγάνδα ?? Τα βίντεο και οι μαρτυρίες χρηστών είναι χιλιάδες εδώ μέχρι και ο ίδιος ο Cook το παραδέχθηκε.. Σας έχει κάνει η Apple πρόβατα παρόλο τα μείον θα πάτε να το πάρετε. Α ρε Steve Jobs ήσουν μεγάλος! respect
αμάν με τα πρόβατα , επειδή ο άλλος θα πάρει μια συσκευή και δεν θα προσπαθήσει να την λιγίσει με τα χέρια του ή βάζοντας το στην πίσω τσέπη και κάτσει πάνω του για 16 ώρες (γιατί έτσι άρχισαν τα παράπονα ) δεν νομίζω ότι θεωρείτε πρόβατο ... Εξ'άλλου δεν είναι το μόνο κινητό που λιγίζει ασκώντας τέτοια πίεση να λέμε και την αλήθεια
Δίνει την αναβάθμιση σε 4s και το κινητό σέρνεται που η apple έχει καθαρά δικό της λογισμικό. Το android δίνεται σε δεκάδες συσκευές και δεν έχει βρεθεί μια που να την κάνει τόσο χειρότερη μετά το update και μιλάμε για mid rage συσκευές.
προσωπικά η εμπειρία που έχω από την 8 σε 4ς είναι πολύ καλή και σχεδόν καθόλου lagι . Αντίθετα το android μια αναβάθμιση τρώνε και μετά όλοι ψάχνουν για να κατέβουν στην παλιά . Το λάθος νομίζω είχε γίνει στην 7 με το i4 και όχι με το 8 στο 4s
Τελευταία επεξεργασία από: Dimitris46, 28/09/2014 - 20:47.
Δημοσίευση 28/09/2014 - 20:49
Ρε πάρτε τίποτα χάπια και αφήστε τα φόρουμ ήσυχα ....
@CaLi@
Δημοσίευση 28/09/2014 - 21:15
επειδη σας σιχαθηκαμε εσας που μας λετε προβατα...
στο βιντεο που λυγιζει οταν ξεκιναει η ωρα ειναι 2.26 και οταν λυγιζει μετα ειναι 1.48!!!!!!
αλλα εμεις ειμαστε το προβατα ε? οχι εσεις που οτι δειτε το πιστευετε! αιδια σκετη καταντησατε! βρικατε το φορουμ που εχει καλα παιδια και δεν κανουν μπαν και μας τα πριξατε
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 28/09/2014 - 21:16.
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 28/09/2014 - 21:16
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες