Καλημερα παιδια.
Ειδα σημερα το εξης deal απο γνωστο dealαδικο..
http://www.deals365....so-tou-deals365
Αξιζει ολο αυτο η ειναι καμια πατατα και θα χασουμε τα χρηματα μας??
Δημοσίευση 24/09/2014 - 07:52
Καλημερα παιδια.
Ειδα σημερα το εξης deal απο γνωστο dealαδικο..
http://www.deals365....so-tou-deals365
Αξιζει ολο αυτο η ειναι καμια πατατα και θα χασουμε τα χρηματα μας??
Δημοσίευση 24/09/2014 - 08:11
Θυμάμαι μια αντίστοιχη ιστορία (οχι plus365) πριν 2 χρόνια με 5άρια, νομίζω, όπου έρχονταν από Ιταλία (όσα ήρθαν ποτέ) και έκαναν 2 μήνες να φτάσουν , ενώ πολλά παιδιά ζήτησαν refund. Προσωπικά δε θα το προτιμούσα, διαφημιστικό τρικ μου μυρίζει και τίποτα άλλο.
Δημοσίευση 24/09/2014 - 08:29
Θυμάμαι μια αντίστοιχη ιστορία (οχι plus365) πριν 2 χρόνια με 5άρια, νομίζω, όπου έρχονταν από Ιταλία (όσα ήρθαν ποτέ) και έκαναν 2 μήνες να φτάσουν , ενώ πολλά παιδιά ζήτησαν refund. Προσωπικά δε θα το προτιμούσα, διαφημιστικό τρικ μου μυρίζει και τίποτα άλλο.
+1
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 24/09/2014 - 08:30
Δεν βγάζει νόημα, πουλάει κάτι με πολύ μεγάλη ζήτηση , σε τιμή μικρότερη κι απο Dubai - Ελβετία και αυτό σε περιορισμένο αριθμό . Αγαθοεργία κάνει? Κλήρωση και διαγωνισμός είναι ?
Δεν αναφέρει τίποτα. Γιατί δεν το παραγγέλνεις επίσημα από ευρωπαικό Appstore , και θα ξέρεις κάθε στιγμη τι και που. Τιμές ένα πενηντάρικο πάνω απο αυτό που λέει (με μεταφορικά).
Ουσιαστικά για ένα πενηντάρικο μιλάμε με πολλή αβεβαιότητα και πιθανώς να έχουν ξεχάσει και το ΦΠΑ οι τύποι κάπου στα ψιλά γράμματα
Δημοσίευση 24/09/2014 - 08:46
ειχα αγορασει εγω απο goldendeals ipad mini 3g 100 ευρω κατω απ οτι ειχε αμερικη και μολις ηταν να γινει παραδοση
κατι δε πηγε καλα με το "προμηθευτη" τους και ακυρωσαν τη παραγγελια και εδωσαν τα χρηματα πισω !!!!
Δημοσίευση 24/09/2014 - 09:30
Λεει "
και μετά απο κάτω
Χρόνος παράδοσης: 15-20 εργάσιμες στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
τι κερδίζουμε δεν ξερω
Δημοσίευση 24/09/2014 - 09:32
Δεν βγάζει νόημα, πουλάει κάτι με πολύ μεγάλη ζήτηση , σε τιμή μικρότερη κι απο Dubai - Ελβετία και αυτό σε περιορισμένο αριθμό . Αγαθοεργία κάνει? Κλήρωση και διαγωνισμός είναι ?
Δεν αναφέρει τίποτα. Γιατί δεν το παραγγέλνεις επίσημα από ευρωπαικό Appstore , και θα ξέρεις κάθε στιγμη τι και που. Τιμές ένα πενηντάρικο πάνω απο αυτό που λέει (με μεταφορικά).
Ουσιαστικά για ένα πενηντάρικο μιλάμε με πολλή αβεβαιότητα και πιθανώς να έχουν ξεχάσει και το ΦΠΑ οι τύποι κάπου στα ψιλά γράμματα
Μπορείς να στείλεις link απο appstore για διαθέσιμο 6 plus; Το αποστέλνουν Ελλάδα;
Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:11
Φίλε μου μπες στον ιστό αγορά iphone 6 απο Aramex Forward2me mailboxde να ενημερωθείς .Μπορείς να στείλεις link απο appstore για διαθέσιμο 6 plus; Το αποστέλνουν Ελλάδα;
Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:20
Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 24/09/2014 - 13:22
Δημοσίευση 09/10/2014 - 16:03
Καλησπέρα!
παρακαλείστε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο του forum την τοποθέτησή μας σχετικά με τα όσα γράφονται στο iPhoneHellas καθώς επίσης και τα πρώτα posts μελών που έχουν ήδη παραλάβει:
http://www.iphonehel...hone-6-deals365
Με εκτίμηση,
η ομάδα του Deasl365.gr
Δημοσίευση 14/10/2014 - 01:36
Δε νομίζω να είναι κοροϊδία ή απάτη, αλλά αν κάτι πάει στραβά, θα σου επιστρέψουν τα χρήματά σου.
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες