oτι ειναι μουφα η ολη ιστορια ειναι φως φαναρι απο τοτε που εσκασε συγχρονως αυτο το βιντεο με τον αλλο που το ειχε στον κωλο του και δεν τον ενοχλουσε για 14 ωρες
τωρα το αν πραγματικα λυγιζει υπο ακραιες συνθηκες λιγο με νοιαζει η βασικα με αφηνει παγερα αδιαφορο.Ετσι που το βλεπω το plus μου δινει την εντυπωση οτι μπορω να το σπασω...αλλα οχι μονο αυτο.
Δεν νομίζω να είναι μούφα το σχετικά εύκολο λύγισμα. Δείτε το νέο βίντεο του τυπά εδώ. Σαν φανατικός iphonakias που είμαι, και έχοντας στη συλλογή μου ΟΛΑ τα μοντέλα iphone ανάνοιχτα στο κουτί τους (εκτός 5S και πάνω), η γνώμη μου είναι ότι η Apple τα έχει κάνει σκατά. Μεγάλη αποτυχία το iphone 6 Plus. Σας το υπογράφω ότι είναι η πρώτη και τελευταία του χρονιά. Πήγε και έβγαλε κινητό ρακέτα και ταυτόχρονα ήθελε να μου το κάνει και το πιο λεπτό του κόσμου. Το σημείο εκείνο που λυγίζει το iphone 6 Plus, είναι το πιο ευάλωτο σημείο ΟΛΩΝ των iphone απο το 5 και μετά. Όσα λυγισμένα έχω δει, απο εκεί στα volume buttons λυγίζουν. Πόσο μάλλον το 6 Plus. Και δεν αρκούσε αυτό με λύγισμα που της έφερε $23δις ζημιά, έρχεται και η ίδια η Apple και κάνει την πατάτα του αιώνα (για το κύρος της Apple) με την έκδοση 8.0.1.
Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο αποτυχημένη αρχή στην ιστορία των iPhones.
Τελευταία επεξεργασία από: wh0ami, 27/09/2014 - 07:41.