Το ολο θεμα εμενα προσωπικα μου θυμιζει κατι ψευτο γνωστες αυτοκινητων οι οποιοι λενε οτι οι Ferrari σε τροχαιο κοβονται στην μεση. Ναι... Οντως.. Σε τροχαιο. Με 280+ χιλιομετρα.. Λογικο! Θελει μεγαλη προσπαθεια να κοπει, να λυγισει, να ξεβαψει η δεν ξερω και γω τι αλλο.
iPhone 6 Plus: Τελικά λυγίζει;
Δημοσίευση 27/09/2014 - 20:30
Ad
Δημοσίευση 27/09/2014 - 20:40
Ιδού οι δοκιμές που κοίταζα .....
https://m.youtube.co...h?v=IROcoJeVfSI
Δημοσίευση 27/09/2014 - 22:23
μα δεν βαζει καν δυναμη....
Δημοσίευση 28/09/2014 - 10:49
βγαλανε και μαντιναδα ρε
ποτε δεν ειδα κοπελια πιο ομορφη και sexy
να περπατα και να λυγα σαν τ¨΄iphone το 6
Δημοσίευση 28/09/2014 - 11:20
Δημοσίευση 28/09/2014 - 12:12
Εγω λεω να κλεισουμε το θεμα γιατι εδω και κατι μερες λεμε αν λυγιζει η αν δε λυγιζει ποσο λυγισει και αν δεν λυγισει αμεσως ποτε θα λυγισει ανουσια κουβεντα αμα πιστευει καποιος οτι λυγιζει μην το παρει οσοι το γουσταρουν ας το παρουν και μην μου πειτε δε λεμε για αυτο αλλα γιατι η apple εβγαλε τετοιο κινητο και δεν εβαλε σκληροτερο υλικο και ολα λυγιζουν αλλα αυτο πιο ευκολα ολα ανευ ουσιας αυτο εβγαλε το θες παρτο δεν το θες αστο δεν σε αναγκαζει ασε που το 95% απο εδω μεσα ουτε το ειδατε απο κοντα ουτε το πιασατε και οσοι το εχουν δεν ακουω να λενε τιποτα τετοια
Με τίποτα! Το έχω από τη Δευτέρα και δεν υπάρχει καμία μεταβολή!
Δημοσίευση 28/09/2014 - 18:31
Εγω λεω να κλεισουμε το θεμα γιατι εδω και κατι μερες λεμε αν λυγιζει η αν δε λυγιζει ποσο λυγισει και αν δεν λυγισει αμεσως ποτε θα λυγισει ανουσια κουβεντα αμα πιστευει καποιος οτι λυγιζει μην το παρει οσοι το γουσταρουν ας το παρουν και μην μου πειτε δε λεμε για αυτο αλλα γιατι η apple εβγαλε τετοιο κινητο και δεν εβαλε σκληροτερο υλικο και ολα λυγιζουν αλλα αυτο πιο ευκολα ολα ανευ ουσιας αυτο εβγαλε το θες παρτο δεν το θες αστο δεν σε αναγκαζει ασε που το 95% απο εδω μεσα ουτε το ειδατε απο κοντα ουτε το πιασατε και οσοι το εχουν δεν ακουω να λενε τιποτα τετοια
Δεν το αγόρασα επειδή είναι Apple αλλά επειδή κάνω την δουλειά μου με αυτό και με έχει βολέψει. Δεν με νοιάζει αν λυγίζει ή όχι! Δεν με νοιάζει πότε θα λυγίσει και από την στιγμή που το προσέχω γιατί έτσι είμαι με τα πράγματα μου, ποτέ δεν θα πάθει τίποτα! Επομένως, υπάρχουμε και εμείς που ξέρουμε γιατί αγοράζουμε κάτι!!
Δημοσίευση 28/09/2014 - 18:44
Attached Files
Δημοσίευση 28/09/2014 - 19:29
Εγω θελω να πω λυγιζει δε λυγιζει αυτη ειναι η απαντηση μου
Τότε ετοιμάσου να χρησιμοποιήσεις κάτι αρκετά καλήτερο από τις προηγούμενες συσκευές. Και θα σου φύγει από το μυαλό η σκέψη "Που είναι ο φορτιστής γιατί θα χρειαστεί φόρτισμα"... Πολύ καλή μπαταρία και αυτονομία!!
Δημοσίευση 28/09/2014 - 19:52
Attached Files
Δημοσίευση 28/09/2014 - 20:05
Φυσικά και θα λυγίζει, όταν το πιάσεις και το πιέζεις να τσακίσει ή όταν το βάλεις στην κωλοτσεπη και κάτσεις πάνω με τα 80+ κιλά σου! Αν είσαι κοπανός και δεν προσεχείς σαν τα ματια σου ενα μηχάνημα 800+ €, τι άλλο να πούμε;
Ειναι σαν τον άλλον τον ψυχανωμαλο που είδα σε βιντεάκι, να...πυροβολεί με το βαρύ και μεγάλης ίντσας ελεύθ.σκοπευτη τουφέκι με βολίδα που είχε...εκρηκτική γόμωση!!! Προφανως το διέλυσε, κομματάκια το έκανε. Και;;; Τι ήθελε να αποδείξει ο κοπανος με αυτο το βίντεο, οτι δεν μπορούμε να προφυλαχτούμε απο βολή sniper αν έχουμε το 6αρη στην τσέπη του μπουφάν;;;;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες