λες να πηραν "αθωα πρωτοβουλια"?
Μέχρι να πέσουν οι πρώτες μηνύσεις, και μετά να δεις πως θα ηρεμήσουν όλοι οι καλοδουλευτές.
Φαίνονται τα πρόσωπα, υπάρχει και ip οπου ανεβηκαν στο ytube τα βίντεο. Δεν θέλει και πολύ να τα τσακώσουν.
Δημοσίευση 30/09/2014 - 16:39
λες να πηραν "αθωα πρωτοβουλια"?
Μέχρι να πέσουν οι πρώτες μηνύσεις, και μετά να δεις πως θα ηρεμήσουν όλοι οι καλοδουλευτές.
Φαίνονται τα πρόσωπα, υπάρχει και ip οπου ανεβηκαν στο ytube τα βίντεο. Δεν θέλει και πολύ να τα τσακώσουν.
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 30/09/2014 - 16:45
Λες να προσωρήσουν σε τέτοια κίνηση?? Προσωπικά δεν νομίζω... Δεν έχουν ανάγκη 2-3 iPhone που λύγισαν.
Πάντως όσα είδα και στο βίντεο δείχνουν ότι θέλει αρκετή προσπάθεια να το λυγίσεις!!
Δημοσίευση 30/09/2014 - 16:50
Φαντάζεσαι αν γίνει ένα είδος 'μόδας', ανταγωνισμού μεταξύ πιτσιρικάδων (μαγκιά) για το ποιος θα λυγίσει τα περισσότερα 6plus, συνειδητοποιείς για τι ποσά μιλάμε;; $$$$
Πέρα από το πρεστίζ και την δυσφήμηση της Αππλ, μιλάμε για χιλιάδες ευρώ στον αέρα.
Δεν είναι και κάνα φιλανθρωπικό ίδρυμα, και δοξα να έχει ο θεος, από δικηγόρους παντού στην Ευρώπη και στον κόσμο όλο, ένα σωρό.
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 30/09/2014 - 16:52
Φαντάζεσαι αν γίνει ένα είδος 'μόδας', ανταγωνισμού μεταξύ πιτσιρικάδων (μαγκιά) για το ποιος θα λυγίσει τα περισσότερα 6plus, συνειδητοποιείς για τι ποσά μιλάμε;; $$$$
Πέρα από το πρεστίζ και την δυσφήμηση της Αππλ, μιλάμε για χιλιάδες ευρώ στον αέρα.
Δεν είναι και κάνα φιλανθρωπικό ίδρυμα, και δοξα να έχει ο θεος, από δικηγόρους παντού στην Ευρώπη και στον κόσμο όλο, ένα σωρό.
Καλά σίγουρα... Μπορεί να μην πάρει περαιτέρω δημοσιότητα το συγκεκριμένο θέμα, αλλά αν γίνει ξανά τότε θα δούμε το κακό πρόσωπο της Αππλ!
Δημοσίευση 30/09/2014 - 19:17
θελουν ξυλο ΑΥΤΑ τα πιτσιρικια....σπανε κινητα και απλα φευγουν;
ξενη περιουσια;
δεν εχω λογια.
ρε παιδια εμεις που τα θελουμε και ας στραβωνουν δεν μας δινετε κανενα;
μην τα στραβωσετε ολα.
Πραγματικά πολύ ηλίθια. Απαράδεκτο!! Λογικά θα τον πιουνε που έχουν και τις φάτσες τους Και έτσι πρέπει.
Δημοσίευση 30/09/2014 - 19:48
Δημοσίευση 30/09/2014 - 21:24
Δεν ξέρω πόσο εύκολα λυγίζει και δεν ξέρω τι άποψη θα είχα αν μου στράβωνε χωρίς να το έκανα επίτηδες
Καιρός να το δοκιμάσεις λοιπόν...
Δημοσίευση 01/10/2014 - 07:42
Δεν ξέρω πόσο εύκολα λυγίζει και δεν ξέρω τι άποψη θα είχα αν μου στράβωνε χωρίς να το έκανα επίτηδες
Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από τη φωτογραφία για να δεις οτι λυγίζει σαν μια απλή Γόμα που χρησιμοποιουν τα παιδάκια στο Δημοτικό
Δημοσίευση 01/10/2014 - 07:48
Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από τη φωτογραφία για να δεις οτι λυγίζει σαν μια απλή Γόμα που χρησιμοποιουν τα παιδάκια στο Δημοτικό
Αυτό είναι φιάσκο έβαλαν γυναίκα να λυγίσει το Nokia.. Άδικο!!
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2014 - 07:56
Αυτό είναι φιάσκο έβαλαν γυναίκα να λυγίσει το Nokia.. Άδικο!!
όπα όπα ένσταση.Δεν ξέρουμε εαν είναι γυναίκα μπορεί να είναι τρανσέξουαλ οπότε η δύναμη δεν χάνεται
Δημοσίευση 01/10/2014 - 08:02
όπα όπα ένσταση.Δεν ξέρουμε εαν είναι γυναίκα μπορεί να είναι τρανσέξουαλ οπότε η δύναμη δεν χάνεται
Ένταση!!! Που την είδες?? Εγώ για χαβαλέ μπήκα! Είδα εσένα και ήρθα να χαβαλεδιάσω στο χαβαλοθέμα!!!
Σιγά μην είναι και μπετατζής!!! xa xa xa!!!!
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2014 - 08:05
Ένταση!!! Που την είδες?? Εγώ για χαβαλέ μπήκα! Είδα εσένα και ήρθα να χαβαλεδιάσω στο χαβαλοθέμα!!!
Σιγά μην είναι και μπετατζής!!! xa xa xa!!!!
ε όχι και μπετατζής με τόσο ωραίο χεράκι
Δημοσίευση 01/10/2014 - 08:06
ε όχι και μπετατζής με τόσο ωραίο χεράκι
Βάζει....
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2014 - 08:10
Βάζει....
Ναι αλλα δεν είδες τι έπαθε το χέρι της. Έβαλε την κρέμα χεριων και στη συνεχεια πηγε να λυγίζει το iPhone 6 Plus ιδού το αποτέλεσμα
Ευχαριστημένος τώρα;
Δημοσίευση 01/10/2014 - 08:13
Τελευταία επεξεργασία από: magnet, 01/10/2014 - 08:18
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες