Φίλε μου για να λες κατάστημα της Verizon μάλλον είσαι στο εξωτερικό...
Λοιπόν επειδή έχω δει από κοντά το 6 PLUS και το έβαλα δίπλα δίπλα με το oneplus one που έχω απλά είναι τεράστιο! Και επειδή είναι λεπτό και φλατ το κάνει πολύ δύσκολο στον χειρισμό όπως επίσης δεν κάθετε και καλά στο χέρι. Αν το καινούργιο Nexus είναι λίγο πιο πλατύ (που θα είναι) και λίγο πιο παχύ αλλά με καμπύλη τότε θα είναι εύκολο να το κρατάς στο χέρι.
Προς το παρόν το ιδανικό για μένα είναι το μέγεθος του oneplus αν είναι πολύ πιο μεγάλο το Nexus τοτε θα περιμένω για άλλη συσκευή....
Ναι, ζω στο εξωτερικό..
Μάλιστα.. Δεκτό!! Θα κάνω και εγώ τις δοκιμές μου και με τις συσκευές που αναφέρεις περιμένοντας και τα νέα μοντέλα, για να μπορώ να εκφέρω προσωπική άποψη..
Μετά από αυτήν την κίνηση της Apple να μεγαλώσει το κινητό της, θα ήθελα να ξέρω και τι παίζει με τις άλλες συσκευές..
Προς το παρών με το Plus σκέτο (Χωρίς θήκη) δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, όσο αυτό μπορεί να γίνει δεκτό, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι ένα μεγάλο κινητό..
Σε ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις σου!
EDIT:
Διάβασα ξανά και στάθηκά στο "να το κρατάς στο χέρι". Μιλάμε για χρήση δεν λέμε απλά να το κρατάς, έτσι?
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 02/10/2014 - 20:36.