Πράγματι, φαίνεται να λυγίζει ευκολότερα και περισσότερο. Δεν ξέρω αν στα αλήθεια είναι έτσι τα πράγματα.
Από το άλλο φόρουμ με μπανάρανε φίλε μου, γιατί δεν τους αρέσουν οι απόψεις μου.
Ξεκάθαρα πράγματα. Απόδειξη ότι στο συγκεκριμένο φόρουμ δεν έχει απομείνει κανείς που να έχει ίδιες απόψεις με τις δικές μου, ενώ τρόλ που έχουν ακριβώς αντίθετες απόψεις, ευημερούν.
Απορώ γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με τα ζώα εκεί φίλε...
Σπονσοράρονται κάτω από το τραπέζι από τη σαμσουνγκ και δίνουν τροφή σε όλα τα samyfanboys του ελλαδικού χώρου να τρολλαρουν αδιακρίτως.
Όλες οι συζητήσεις δεν έχουν ένα επιχείρημα που να χαρακτηρίζεται λογικό και το χεράκι των admin μεροληπτεί πάντα και ξεκάθαρα υπέρ αυτών των φανμπόυς...
PS Θυμάμαι ένα παλιό συγκριτικό review που είχαν κάνει επι εποχής ipad2 και κάποιων android tablets. Το 90% του χρόνου αφορούσε όλα τα άλλα, παραδέχτηκαν ότι το galaxy tab(νομίζω αυτό ήταν) κόλλαγε απίστευτα, προσπάθησαν να του βάλουν custom rom για το συγκριτικό και μετά αφού παραδέχτηκαν ότι το ipad ήταν το καλύτερο κράζανε μέχρι το τέλος του review το ios...
Πραγματικά μοναδικό κομμάτι ελληνικής techreview ιστορίας από μάστορες του είδους!