Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Το iOS 8.1 φέρνει πίσω την επιλογή εναλλαγής δικτύου 2G, 3G ή LTE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
398 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 27/10/2014 - 22:01

Φυσικά και θα τον εξαφανίσει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   chris01

chris01

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2014 - 22:13

Μα η λίστα των 3 επιλογών υποστηρίζει και 4G.

#213   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 27/10/2014 - 22:15

Μόλις βάλεις κάρτα voda/Cosmote δεν θα έχεις 3επιλογες .

#214   chris01

chris01

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2014 - 23:31

Μόλις βάλεις κάρτα voda/Cosmote δεν θα έχεις 3επιλογες .

Πάμε πάλι.

Από την Apple:

If your carrier will support LTE (might also be called 4G) but hasn't rolled it out on the network yet, you'll see these options: 

• LTE: allows cellular data use over the LTE network when available
  • 3G: allows cellular data use over the 3G network when available
  • 2G: allows cellular data use over the 2G network when available

Όπως φαίνεται, αν οι vodafone και cosmote περάσουν στη μερική υποστήριξη θα έχουν μια χαρά λειτουργικές και τις 3 επιλογές

(εκτός αν η Apple μας εκπλήξει για μια ακόμη φορά αρνητικά).

#215   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα
  • Twitter:@antonispap40
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:antonispap40

Δημοσίευση 27/10/2014 - 23:40

Πάμε πάλι.
Από την Apple:

If your carrier will support LTE (might also be called 4G) but hasn't rolled it out on the network yet, you'll see these options:

• LTE: allows cellular data use over the LTE network when available
  • 3G: allows cellular data use over the 3G network when available
  • 2G: allows cellular data use over the 2G network when available
Όπως φαίνεται, αν οι vodafone και cosmote περάσουν στη μερική υποστήριξη θα έχουν μια χαρά λειτουργικές και τις 3 επιλογές

Οι Vodafone / Cosmote προσφέρουν ήδη 4G. Για να επιστρέψουν οι επιλογές 2G - 3G στα iPhone θα πρέπει οι 2 αυτές εταιρίες να ξηλώσουν όλες τις 4G κεραίες τους. Πράγμα που δεν γίνεται, που σημαίνει πως δεν πρόκειται να δούμε ποτέ τις επιλογές αυτές. Μόνο με jb.

#216   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα
  • Twitter:@KonstantinosDr1
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:kotsen1991

Δημοσίευση 27/10/2014 - 23:42

Πάμε πάλι.

Από την Apple:

• LTE: allows cellular data use over the LTE network when available
  • 3G: allows cellular data use over the 3G network when available
  • 2G: allows cellular data use over the 2G network when available

Πάμε πάλι, δες τι σου έχω τονίσει στην παρακάτω παράθεση... Δεν έχει σημασία η υποστήριξη, αλλά το αν λειτουργούν οι συχνότητες του 4G. Επομένως και στην Vodafone και στην Cosmote δεν θα μας δώσουν κανένα καινούριο διακόπτη... Ελπίζω να έγινα κατανοητός!!

#217   chris01

chris01

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2014 - 00:22

Οι Vodafone / Cosmote προσφέρουν ήδη 4G. Για να επιστρέψουν οι επιλογές 2G - 3G στα iPhone θα πρέπει οι 2 αυτές εταιρίες να ξηλώσουν όλες τις 4G κεραίες τους. Πράγμα που δεν γίνεται, που σημαίνει πως δεν πρόκειται να δούμε ποτέ τις επιλογές αυτές. Μόνο με jb.

Δηλαδή για να προσφέρουν τις 3 επιλογές πρέπει να καταργήσουν τις κεραίες 4G. Μα τότε οι επιλογές δε θα ήταν 3 αλλά μόνο 2 (3G, 2G), σχήμα οξύμωρο. Τέλος πάντων, ερμηνεύστε το όπως θέλετε. Έτσι και αλλιώς και να το επιτρέψει η Apple δε νομίζω ότι θα το κάνουν. Κατόρθωσε η Apple ένα απλό θέμα να το κάνει μείζον.

#218   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 28/10/2014 - 00:32

Φίλε Chris άκου.

Η Apple λέει:

"Εάν ο πάροχός σας ΘΑ υποστηρίξει LTE (Μπορεί να ονομαστεί 4G), αλλά δεν το έχει ενεργοποιήσει ακόμα, τότε θα δείτε τις επιλογές."

Άρα ο μόνος τρόπος να το αποκτήσουν Vodafone/Cosmote είναι να κλείσουν εντελώς το 4G.

Και τώρα ακόμα αν δεις στη Wind υπάρχουν 3 επιλογές όπως λες και όχι 2. Και η Wind ΔΕΝ έχει LTE.

#219   chris01

chris01

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2014 - 00:34

Φίλε Chris άκου.

Η Apple λέει:

"Εάν ο πάροχός σας ΘΑ υποστηρίξει LTE (Μπορεί να ονομαστεί 4G), αλλά δεν το έχει ενεργοποιήσει ακόμα, τότε θα δείτε τις επιλογές."

Άρα ο μόνος τρόπος να το αποκτήσουν Vodafone/Cosmote είναι να κλείσουν εντελώς το 4G.

Και τώρα ακόμα αν δεις στη Wind υπάρχουν 3 επιλογές όπως λες και όχι 2. Και η Wind ΔΕΝ έχει LTE.

Ναι αυτό ακριβώς λέω, ότι για μεταβατική περίοδο θα μπορούσε να υπάρχει και 4G, αλλιώς ποια η χρησιμότητα της τρίτης επιλογής;

#220   VassilisAlex

VassilisAlex

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Twitter:@v_alexiadis
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 28/10/2014 - 01:08

Σήμερα έμαθα και εγώ το δυσάρεστο νέο (τηρουμένων των αναλογιών φυσικά) ότι δεν θα δούμε την επιλογή 2G. Λάθος της Apple αυτό. Προτείνω να το ζητήσουμε μέσω όλων των επίσημων καναλιών (Twitter, Apple Support κλπ) και να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα μας ακούσουν.

#221   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα
  • Twitter:@antonispap40
  • GameCenter:antonispap40

Δημοσίευση 28/10/2014 - 08:02

Δηλαδή για να προσφέρουν τις 3 επιλογές πρέπει να καταργήσουν τις κεραίες 4G. Μα τότε οι επιλογές δε θα ήταν 3 αλλά μόνο 2 (3G, 2G), σχήμα οξύμωρο. Τέλος πάντων, ερμηνεύστε το όπως θέλετε. Έτσι και αλλιώς και να το επιτρέψει η Apple δε νομίζω ότι θα το κάνουν. Κατόρθωσε η Apple ένα απλό θέμα να το κάνει μείζον.

Η επιλογή του LTE εμφανίζεται στον χρήστη και όταν δεν υποστηρίζεται από το δίκτυο για να υπενθυμίζει στον χρήστη ότι η συσκευή του μπορεί να λειτουργήσει σε δίκτυο LTE.

#222   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1.013 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2014 - 09:35

Εγώ απλά θα συμπληρώσω ότι ο φίλος μας chris01 έχει δίκιο σε αυτά που λέει σχετικά με τους διακόπτες και θα σας εξηγήσω και το γιατί.Εδω στην Ιταλία η Vodafone και η TIM έχουν κλασσικά τους διακόπτες data και 4G.Η Wind με το iOS 8 έβαλε του τρεις διακόπτες αλλααααααα το θέμα ειναι ότι εδώ στην Ιταλία σε αρκετές περιοχές έχει 4G,εννοείται πως η κάλυψη ειναι υποδιαίστερη των άλλων δυο αλλά το θέμα ειναι πως έχει 4G στις βασικές πόλεις.Και εδώ στην Γένοβα που μένω εγώ έχω φίλο με iPhone και Wind που έχει τους διακόπτες και πιάνει και 4G.Οποτε ο διακόπτης δεν ειναι για να κάθεται άσχετα που στην Ελλάδα η Wind δεν έχει ακόμα 4G σύμφωνα με τα λεγόμενα σας.Καπου διάβασα σε ένα ιταλικό φόρουμ ότι με την 8.1.1 θα δωθεί και σε άλλους παρόχους να βάλουν τους 3 διακόπτες.Δεν ξέρω κατα ποσό μπορεί να ειναι έγκαιρο.

#223   chris01

chris01

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2014 - 10:05

Εγώ απλά θα συμπληρώσω ότι ο φίλος μας chris01 έχει δίκιο σε αυτά που λέει σχετικά με τους διακόπτες και θα σας εξηγήσω και το γιατί.Εδω στην Ιταλία η Vodafone και η TIM έχουν κλασσικά τους διακόπτες data και 4G.Η Wind με το iOS 8 έβαλε του τρεις διακόπτες αλλααααααα το θέμα ειναι ότι εδώ στην Ιταλία σε αρκετές περιοχές έχει 4G,εννοείται πως η κάλυψη ειναι υποδιαίστερη των άλλων δυο αλλά το θέμα ειναι πως έχει 4G στις βασικές πόλεις.Και εδώ στην Γένοβα που μένω εγώ έχω φίλο με iPhone και Wind που έχει τους διακόπτες και πιάνει και 4G.Οποτε ο διακόπτης δεν ειναι για να κάθεται άσχετα που στην Ελλάδα η Wind δεν έχει ακόμα 4G σύμφωνα με τα λεγόμενα σας.Καπου διάβασα σε ένα ιταλικό φόρουμ ότι με την 8.1.1 θα δωθεί και σε άλλους παρόχους να βάλουν τους 3 διακόπτες.Δεν ξέρω κατα ποσό μπορεί να ειναι έγκαιρο.

Έτσι μπράβο, κανένας δε θέλει να το καταλάβει.

#224   trambakoulas

trambakoulas

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/10/2014 - 21:31

Για να απενεργοποιούμε το 3G βγήκε καινούρια version που λένε ότι λειτουργεί σε 8.1

version 2:  http://install.diawi.com/H9kCD9

version 1 δεν ξέρω αν λειτουργεί:  http://unlockpro.ru/nano4g.html

:D 

#225   xhonato

xhonato

iPH Addict

• 760 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 28/10/2014 - 22:11

Για να απενεργοποιούμε το 3G βγήκε καινούρια version που λένε ότι λειτουργεί σε 8.1

version 2:  http://install.diawi.com/H9kCD9

version 1 δεν ξέρω αν λειτουργεί:  http://unlockpro.ru/nano4g.html

:D 

Εάν το βάλετε παιδιά και λειτουργεί χωρίς JB ας να ενημερώσετε εαν γίνεται :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες