Το iOS 8.1 φέρνει πίσω την επιλογή εναλλαγής δικτύου 2G, 3G ή LTE
Δημοσίευση 04/11/2014 - 01:17
Ad
Δημοσίευση 04/11/2014 - 10:20
Να κανω μια ερωτηση.είναι αξιοπιστη γενικα σαν εφαρμογή ή θα έχουμε πρόβλημα αν χρησιμοποιούμε τραπεζικες εφαρμογες;ρωταω για διαρροη προσωπικων πληροφοριων
Δημοσίευση 04/11/2014 - 10:35
Μια ιδέα: Αν ζητήσουμε από τον πάροχο (π.χ. Vodafone) να μας απενεργοποιήσει το 4G, οπότε θα γίνει και το σχετικό Carrier settings update, θα εμφανιστούν λογικά τα 2G, 3G, LTE Switches;;;
Σε μια τέτοια περίπτωση, αν ζητήσουμε μετά ξανά να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία 4G και δεν αφήσουμε να κάνει Carrier update το iPhone, τότε θα μπορέσουμε ίσως να κρατήσουμε τα 2G, 3G, LTE Switches! Τι λέτε γι'αυτό;;;
Δημοσίευση 05/11/2014 - 13:29
Πόσο μπροστά είναι η WIND
Δημοσίευση 05/11/2014 - 14:14
Δημοσίευση 05/11/2014 - 19:05
Δεν είναι μπροστά.. Πίσω είναι! Για αυτό έχει τους διακόπτες..!
Πρoτιμό να έχω διακόπτες και να γυρναω σε GSM και να μιλάω σαν ανθρωπος παρα να μην εχω διακόπτες και να μην μπορω να μιλήσω.
Ξερεις αθήνα δεν ειναι μονο το συνταγμα που εχει η cosmote-vodafone full 4g και 3g. Eαν ερθεις μια απο τις πολλές περιοχες που δουλευω απο κάλυψη 3G που έχει cosmote- vodafone με τη μια κουκιδα εως και να χανετε το σημα 3G δεν ειναι και οτι το καλύτερο και να σου βγάζει εκτατες κλησεις μονο.
Δημοσίευση 05/11/2014 - 20:04
Δημοσίευση 05/11/2014 - 20:53
Πρoτιμό να έχω διακόπτες και να γυρναω σε GSM και να μιλάω σαν ανθρωπος παρα να μην εχω διακόπτες και να μην μπορω να μιλήσω.
Ξερεις αθήνα δεν ειναι μονο το συνταγμα που εχει η cosmote-vodafone full 4g και 3g. Eαν ερθεις μια απο τις πολλές περιοχες που δουλευω απο κάλυψη 3G που έχει cosmote- vodafone με τη μια κουκιδα εως και να χανετε το σημα 3G δεν ειναι και οτι το καλύτερο και να σου βγάζει εκτατες κλησεις μονο.
Γιάννη κοντός ψαλμός αλληλούια... Μέχρι καλοκαίρι του 15 δεν ξεκινάει και η Wind?
Δημοσίευση 05/11/2014 - 21:04
Για αυτό ίσως φταίνε οι κύριοι που βάζουν υπογραφές για να ξηλωθούν οι κεραίες την κινητής με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επαρκή κάλυψη. Τα έχουμε πει πολλές φορές... Δεν φταιν οι εταιρίες.
O Kόσμος δεν γνωρίζει δυστηχώς οτί κατω απο την κεραία και σε αποσταση οσο φτάνει το σήμα τις δεν υπάρχει καθόλου ακτινοβολία. Η ακτινοβολία υπάρχει οταν είσαι σε ευθεια με την κεραία.
Γιάννη κοντός ψαλμός αλληλούια... Μέχρι καλοκαίρι του 15 δεν ξεκινάει και η Wind?
Nαι Νίκο απ'οτι εχουν πεί στην εταιρία που μαθαίνω απο μέσα πριν το καλοκαίρι θα ξεκινήσουν το 4G.
Δημοσίευση 05/11/2014 - 21:34
Δημοσίευση 05/11/2014 - 21:47
O Kόσμος δεν γνωρίζει δυστηχώς οτί κατω απο την κεραία και σε αποσταση οσο φτάνει το σήμα τις δεν υπάρχει καθόλου ακτινοβολία. Η ακτινοβολία υπάρχει οταν είσαι σε ευθεια με την κεραία.
Nαι Νίκο απ'οτι εχουν πεί στην εταιρία που μαθαίνω απο μέσα πριν το καλοκαίρι θα ξεκινήσουν το 4G.
Και όχι μόνο αυτό σχετικά με τις κεραίες. Ο κόσμος δεν λέει να καταλάβει ότι όσο πιο λίγες τόσο πιο έντονα εκπέμπουν ενώ αν ήταν περισσότερες θα εξέπεμπαν χαμηλότερα για να καλύψουν την ίδια περιοχή...
Για το 4G έχει βγει ακόμα και δελτίο τύπου νομίζω που μιλάει για 1-2 τρίμηνο του 2015.
Δημοσίευση 05/11/2014 - 22:33
Και όχι μόνο αυτό σχετικά με τις κεραίες. Ο κόσμος δεν λέει να καταλάβει ότι όσο πιο λίγες τόσο πιο έντονα εκπέμπουν ενώ αν ήταν περισσότερες θα εξέπεμπαν χαμηλότερα για να καλύψουν την ίδια περιοχή...
Για το 4G έχει βγει ακόμα και δελτίο τύπου νομίζω που μιλάει για 1-2 τρίμηνο του 2015.
Βασικά κοιτούν πρώτα μέσω των κεραίων τις vodafone και τις νεοσύστατης εταιριας που έχει συσταθει μεταξυ vodafone και Wind να καλυτερέψουν την καλυψη του 3G και έπειτα ξεκινούν τις κεραίες για το LTE.
Δημοσίευση 08/11/2014 - 00:00
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου!!!! Επιτέλους και ένας άνθρωπος με iPhone και σωστή λογική, όχι κολλημένος!!!
Δημοσίευση 08/11/2014 - 00:27
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου!!!! Επιτέλους και ένας άνθρωπος με iPhone και σωστή λογική, όχι κολλημένος!!!
Πολύ έτσι σκέφτονται και ένας από αυτούς είναι και εγώ ....
Δημοσίευση 08/11/2014 - 00:55
το έχει βάλει κανεις το patch σε 6αρι?
απ όταν το έβαλα δεν μπαίνει σε 4g, μόνο 3g
το 5αρι δεν έχει τετοιο πρόβλημα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες