όχι δεν είναι έτσι, γιατί η universal exports δεν είναι κατάστημα, αλλά εταιρία εξαγωγών (άλλοι νόμοι) που δεν επιτρέπουν λιανική πώληση.
Όσοι το αγορασαν δεν τους ενδιαφέρει από που προέρχονται, το αγοράσατε από Ελληνική εταιρία και θέλετε νόμιμη απόδειξη με ελληνικά στοιχεία, δεν έχει σημασία εάν το σίτε ασχολείται με διαφήμισης.
φίλε μου εγώ δεν είμαι δικηγόρος κανενός αλλά επειδή έρχομαι σε επαφή με πολλά site τέτοιου είδους να είσαι σίγουρος 100% ότι είναι καλυμμένοι τώρα από κει και πέρα ας πράξει ο καθένας όπως νομίζει
το αν είναι καθαροί οι όχι μπορούν να μας το πουν οι αγοραστές, δηλαδή σε όσοι έκαναν κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, σε τι όνομα εμφανίζετε ο τρ. λογαριασμός? ή όσοι αγόρασαν με πιστωτική.
ένας φίλος παραπάνω αναφέρει ότι πήγε ο ίδιος στο κατάστημα και το αγόρασε. Ξαναλέω ότι δεν μας ενδιαφέρει η σχέση καταστήματος- προμηθευτή. Από το τελευταίο φαίνεται ότι το κατάστημα πουλάει ως deal365.gr, η απόδειξη του προμηθευτή τους δεν έχει καμία βαρύτητα. Σκέψου κάποιος να πάει στο κρεοπώλη και ο κρεοπώλης να του δώσει απόδειξη του προμηθευτή. Ο οποίος υποτίθεται ότι κόβει τιμολόγιο. Ή το κρεοπωλείο είναι παράνομο ή ο προμηθευτής είναι και ο κρεοπώλης, δηλαδή δυο επιχειρήσεις σε μια. Το ότι το σίτε προωθεί δεν σημαίνει ότι δεν τα πουλάει, διαφορετικά έπρεπε να τα δίνει δωρεάν.