Iphone 6 deals365
Δημοσίευση 18/10/2014 - 18:20
Ad
Δημοσίευση 18/10/2014 - 18:28
Δεν χρειάζεται να πας στο μαγαζί που το πήρες το πας μόνος σου στο σέρβιςΑφου ουτως η αλλος θελουν μανουρα για να δεχτουν το 2ο ετος εγγυησης τα μαγαζια και ειδικα σκρουτζομαγαζα..βλεπω με καλο ματι το deals..που το 64αρι εχει 779€..
Δεν είναι λίγο να έχεις 2 χρόνια εγγύηση
Δημοσίευση 18/10/2014 - 18:31
Αφου ουτως η αλλος θελουν μανουρα για να δεχτουν το 2ο ετος εγγυησης τα μαγαζια και ειδικα σκρουτζομαγαζα..βλεπω με καλο ματι το deals..που το 64αρι εχει 779€..
Καμία μανούρα. Αυτά ήταν προνόμια των παρόχων, Reseller. Με την απόδειξη αγοράς στην InfoQuest και τέλος.
Υπάρχει μια βασική διαφορά. Στη περίπτωση του deals, δεν είναι θέμα άρνησης της 2ετίας. Απλά οι συγκεκριμένες συσκευές δε καλύπτονται καν.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:07
Καμία μανούρα. Αυτά ήταν προνόμια των παρόχων, Reseller. Με την απόδειξη αγοράς στην InfoQuest και τέλος.
Υπάρχει μια βασική διαφορά. Στη περίπτωση του deals, δεν είναι θέμα άρνησης της 2ετίας. Απλά οι συγκεκριμένες συσκευές δε καλύπτονται καν.
Διαβάζω μερικά ποστ που λένε το ίδιο με αυτό που λες περι κάλυψης κτλπ. Πώς είναι δυνατόν να μην καλύπτονται καν δεν υπάρχει απόδειξη?
Πώς τα μαγαζιά με την αγορά έχεις και απόδειξη και αυτό δεν έχει? Τελικά τι ακριβώς ισχύει? Πάντως έχει την καλύτερη τιμή στα 669 το 16 αρι...
Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 18/10/2014 - 19:13.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:18
1. Η συσκευή είναι απο Αμερική.
2. Με τη -ο θεός να τη κάνει- απόδειξη αγοράς και αυτή απο Αμερική δεν υφίσταται 2ος χρόνος εγγύησης εδώ.
Το πρώτο χρόνο του κατασκευαστή θα τον έχεις κανονικά. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει λόγος να μπεί κάποιος σε αυτή τη διαδικασία αγοράς απο το deals, ή το οποιοδήποτε deals.
Υπάρχει και το Skroutz. Για παρόχους - Resellers φυσικά δε το συζητάμε καν. Πάνε αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 18/10/2014 - 19:18.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:24
2. Με τη -ο θεός να τη κάνει- απόδειξη αγοράς και αυτή απο Αμερική δεν υφίσταται 2ος χρόνος εγγύησης εδώ.
Το πρώτο χρόνο του κατασκευαστή θα τον έχεις κανονικά. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει λόγος να μπεί κάποιος σε αυτή τη διαδικασία αγοράς απο το deals, ή το οποιοδήποτε deals.
Υπάρχει και το Skroutz. Για παρόχους - Resellers φυσικά δε το συζητάμε καν. Πάνε αυτά.
Από όπου κι αν είναι η συσκευή από την στιγμή που το πουλάει κάποιος εδώ είναι υποχρεωμένος ο ίδιος να δώσει το 2ο χρόνο εγγύηση.
Εκτός κι αν ο πωλητής δεν είναι εδώ. Σε αυτή την περίπτωση όμως το deal365 τι ακριβώς κάνει;;; Και με ποιο δικαίωμα..;
Τι ακριβώς εμπορεύεται;
Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:25
Αν κατάλαβα καλά αφού η συσκευή λοιπόν που είναι απο Αμερική έχω ένα χρόνο εγγύησης απο infoquest και όχι 2 ετή εγγύηση..
Κάποιον μπορεί να μην τον ενδιαφέρει για 2 έτη εγγύηση και το 2015 να αγοράσει το 6s. Συνεπώς για κάποιους είναι καλή αγορά για κάποιος άλλους όχι..
Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 18/10/2014 - 19:26.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:32
Δεν έχεις καταλάβει καλά.
Δεν σε νοιάζει το ότι η συσκευή είναι από Αμερική.
Σε νοιάζει το ποιός έκοψε την απόδειξη αγοράς.
ΑΝ έχεις απόδειξη για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τηλέφωνο από ελληνική επιχείρηση, τότε έχεις 2 χρόνια εγγύηση.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:32
Από όπου κι αν είναι η συσκευή από την στιγμή που το πουλάει κάποιος εδώ είναι υποχρεωμένος ο ίδιος να δώσει το 2ο χρόνο εγγύηση.
Εκτός κι αν ο πωλητής δεν είναι εδώ. Σε αυτή την περίπτωση όμως το deal365 τι ακριβώς κάνει;;; Και με ποιο δικαίωμα..;
Τι ακριβώς εμπορεύεται;
Έχουν αναφερθεί όλα αυτά πιο πίσω. Το deals είναι διαμεσολαβητής, όχι ο έμπορος.
Αν κατάλαβα καλά αφού η συσκευή λοιπόν που είναι απο Αμερική έχω ένα χρόνο εγγύησης απο infoquest και όχι 2 ετή εγγύηση..
Κάποιον μπορεί να μην τον ενδιαφέρει για 2 έτη εγγύηση και το 2015 να αγοράσει το 6s. Συνεπώς για κάποιους είναι καλή αγορά για κάποιος άλλους όχι..
Α εντάξει τότε. Τρομερή λογική. Αφού θα πάρει το 6S τι να τι κάνει τη 2ετία.
Σωστά ναι. Δίκιο έχεις.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:37
Έχουν αναφερθεί όλα αυτά πιο πίσω. Το deals είναι διαμεσολαβητής, όχι ο έμπορος.
Α εντάξει τότε. Τρομερή λογική. Αφού θα πάρει το 6S τι να τι κάνει τη 2ετία.
Σωστά ναι. Δίκιο έχεις.
Φυσικά , υπάρχει ένα ποσοστό που κάθε χρόνο αγοράζει νέα συσκευή πουλώντας την παλιά..Συγκεκριμένα για κάποιον που είναι στην Ελλάδα και θέλει να αγοράζει κάθε χρόνο νέα συσκευή πουλώντας την παλιά γιατί να μην προχωρήσει στην αγορά απο το deals?
Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 18/10/2014 - 19:39.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:39
Γιατι πολυ απλά εγω πχ δε θα το παρω απο εσένα που δεν θα εχει εγγυηση και θα το παρω απο τον αλλο που θα εχει κανονικα. Προσωπικα μεταχειρισμενο δεν αγοραζω ποτε αν δεν εχει ο αλλος αποδειξη.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:40
Να σου πω κάτι απλόΦυσικά , υπάρχει ένα ποσοστό που κάθε χρόνο αγοράζει νέα συσκευή πουλώντας την παλιά..Συγκεκριμένα για κάποιον που είναι στην Ελλάδα και θέλει να αγοράζει κάθε χρόνο νέα συσκευή πουλώντας την παλιά γιατί να μην προχωρήσει στην αγορά απο το deals?
Αν μου το πουλαγες εγώ δεν θα το αγόραζα χωρίς εγγύηση
Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:42
Εμένα κάτι άλλο με βασανίζει,
Μπορεί σε αμερικανική συσκευή να βάλεις apple care+ από Αγγλία?
Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:43
Να σου πω κάτι απλό
Αν μου το πουλαγες εγώ δεν θα το αγόραζα χωρίς εγγύηση
Αποδεκτό , γνωρίζω μαγαζιά που αγοράζουν μεταχειρισμένα κινητά, εννοείται και Apple, απο ιδιώτες και δεν τους ενδιαφέρει αν έχει 1 ή 2 χρόνια εγγύηση , μόνο απόδειξη να υπάρχει. Ελεύθερη αγορά νομίζω είμαστε...Tέσπα κατάλαβα την λογική γιατί όχι απο deals 365..
Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 18/10/2014 - 19:45.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:46
ναι αλλα ξεχνας οτι το μαγαζι θα στο παρει τζαμπα η μηπως νομιζεις αυτη που τα πουλανε δε σε ρωτησουν για το μοντελο αν ειναι αμερικανικο ειδικα που με την αποδειξη εκει τα χουν κανει μανταρα εκτος αν τα πουλησεις σε πακιστανομαγαζα στην ομονοιαΑποδεκτό , γνωρίζω μαγαζιά που αγοράζουν μεταχειρισμένα κινητά απο ιδιώτες και δεν τους ενδιαφέρει αν έχει 1 ή 2 χρόνια εγγύηση , μόνο απόδειξη να υπάρχει. Ελεύθερη αγορά νομίζω είμαστε...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες