Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

iOS 8/9 Widgets

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
461 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   starstar2301

starstar2301

iPH Member

• 311 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:starstar2301

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:06

Ναι, γιατί το app είναι iPhone only, ωστόσο υπέθεσα πως το ήθελες για να αξιοποιήσεις to widget το οποίο λειτουργεί κανονικά.

έχει καταλάβει κανείς αν το boost memory του battery doctor κάνει δουλειά ή αν η απελευθέρωση της μνήμης γίνεται για λίγα δευτερόλεπτα και μετά πάλι γεμίζει;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   starstar2301

starstar2301

iPH Member

• 311 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:starstar2301

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:08

Δοκίμασα κι εγώ τώρα για λίγη ώρα με κλειστό τον διακόπτη στην ανανέωση στο υπόβαθρο και φαίνεται να λειτουργεί. Το πόσο σωστά βέβαια θα φανεί στην πορεία.

το παρακολουθώ κι εγώ στέλνοντας που και που sms στο 1330 της Cosmote και φαίνεται να συμβαδίζει.

#138   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:10

έχει καταλάβει κανείς αν το boost memory του battery doctor κάνει δουλειά ή αν η απελευθέρωση της μνήμης γίνεται για λίγα δευτερόλεπτα και μετά πάλι γεμίζει;

Φοβάμαι πως το boost memory είναι μούφα. Δεν δείχνει ότι κλείνει τις ανοιχτές εφαρμογές οπότε δεν απελευθερώνει RAM

#139   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:12

Ναι πράγματι είναι λίγο μούφα... τουλάχιστον εμένα πάει στο 70% και μένει εκεί, αν δεν κάνω χρήση κάτι καινούργιο.

Big things have small beginnings

#140   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:16

το παρακολουθώ κι εγώ στέλνοντας που και που sms στο 1330 της Cosmote και φαίνεται να συμβαδίζει.

Τα widget είναι stand alone και δεν επηρεάζονται από τον διακόπτη ''backround app refresh" αλλά ισχύει το αντίστροφο εάν χρησιμοποιούν τα location servises όσο αφορά τον αντίστοιχο διακόπτη.

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 29/10/2014 - 14:19

#141   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:16

ειναι τετοια η αρχιτεκτονικη του ios που θα γεμισει αμεσως η ram και παλι. γενικα αντεδεικνεται το αδειασμα της ram ειχα διαβασει οταν ειχα jb, το εγραφαν καποιοι devs που το ειχαν προσθεσει σαν λειτουργια κατοπιν ζητησης απο τον κοσμο. γενικα αδειασμα μνηνης ψαχνουν συνηθως οσοι προερχονται απο android. δεν ξερω αν εχει νοημα στο ios, κι αν εχει δεν ξερω αν οι εφαρμογες που το υποσχονται το υλοποιουν.

legit

#142   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:32

Για αυτο και εβγαλε και ο petrich το smartclose. (Για οσους ειναι jb).

#143   rtifosi

rtifosi

iPH User

• 162 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:PS3

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:33

Ναι, γιατί το app είναι iPhone only, ωστόσο υπέθεσα πως το ήθελες για να αξιοποιήσεις to widget το οποίο λειτουργεί κανονικά.

Λες να εχω και τις δυο εφαρμογες, και το Hd και το κανονικο, και απλα να εχω το κανονικο για το widget του και το αλλο για ολα τα αλλα;

#144   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:38

Λες να εχω και τις δυο εφαρμογες, και το Hd και το κανονικο, και απλα να εχω το κανονικο για το widget του και το αλλο για ολα τα αλλα;

Αυτό είναι δική σου επιλογή. Πάντα θα έχεις την δυνατότητα να τα αφαιρέσεις αν δεν σε εξυπηρετούν. Άλλωστε είναι free

#145   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:42

Τα widget είναι stand alone και δεν επηρεάζονται από τον διακόπτη ''backround app refresh" αλλά ισχύει το αντίστροφο εάν χρησιμοποιούν τα location servises όσο αφορά τον αντίστοιχο διακόπτη.

Ίσως τελικά υπάρχουν και widgets που ενώ δεν έχουν αντίστοιχες εφαρμογές (είναι δηλαδή stand alone), επηρεάζονται από τον διακόπτη.
Δεν εξηγείται αλλιώς για ποιο λόγο το συγκεκριμένο widget όταν εγκαταστάθηκε πήγε και καταχώρισε αμέσως διακόπτη και μάλιστα ανοικτό.

Όπως είπα και πριν, τώρα έχω κλείσει τον διακόπτη και τεστάρω αν τελικά μπορεί να λειτουργήσει αξιόπιστα και χωρίς να είναι ανοικτός.

Συνημμένα αρχεία

• Συνημμένο αρχείο  image.jpg   112,49KB   47 λήψεις

Τελευταία επεξεργασία από: stark, 29/10/2014 - 14:43

#146   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:45

Ίσως τελικά υπάρχουν και widgets που ενώ δεν έχουν αντίστοιχες εφαρμογές (είναι δηλαδή stand alone), επηρεάζονται από τον διακόπτη.
Δεν εξηγείται αλλιώς για ποιο λόγο το συγκεκριμένο widget όταν εγκαταστάθηκε πήγε και καταχώρισε αμέσως διακόπτη και μάλιστα ανοικτό.

Όπως είπα και πριν, τώρα έχω κλείσει τον διακόπτη και τεστάρω αν τελικά μπορεί να λειτουργήσει αξιόπιστα και χωρίς να είναι ανοικτός.

Ο διακόπτης είναι για το app. Όχι για το widget. Κάνε ένα test.

#147   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:48

Ο διακόπτης είναι για το app. Όχι για το widget. Κάνε ένα test.

Όταν λες app εννοείς το εικονίδιο που ανοίγει τα settings του widget?

#148   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:56

Όταν λες app εννοείς το εικονίδιο που ανοίγει τα settings του widget?

Εννοώ την εφαρμογή που ειναι ανοιχτή και τρέχει στο υπόβαθρο.

#149   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 15:03

Μπορεί να κανω λάθος αλλά εγώ δεν θεωρούσα ως app το εικονίδιο του widget (στο springboard) με το οποίο αλλάζεις τα settings του widget.

Όπως και να χει δοκίμασα το εξής: κλειστός ο διακόπτης Data Widget στην "ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο", κλειστη η οθόνη των settings στο switcher (αυτό που αποκαλείς "εφαρμογή" / και ίσως δικαίως). Πριν είχα 2,5% κατανάλωση data (φαίνεται τόσο στο widget στο NC όσο και στην οθόνη των settings / 52MB.

Μπαίνω και βλέπω βιντεάκι YouTube.
Μετά το τέλος του βίντεο, οι αριθμοί δείχνουν:

3,3% και 68MB. Και τα δυο αυτά φαίνονται τόσο στο widget στο NC όσο και στην οθόνη των settings του widget (ανοίγοντας τα από το εικονίδιο στο springboard)

Τελευταία επεξεργασία από: stark, 29/10/2014 - 15:04

#150   el3ctronick

el3ctronick

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 30/10/2014 - 03:07

Λειτουργικό widget από το fantastical 2 όπου εμφανίζει όλα τα event/reminders της ημέρας (ακόμα και τα all day events) αλλά και οποιασδήποτε ημέρας επιλέξουμε εμείς από το εμφανιζόμενο (δυναμικό) ημερολόγιο, το οποίο συμπεριφέρεται ακριβώς όπως μέσα στην εφαρμογή.

attachicon.gif2014-10-22 18.39.00.png

και γιατι να μην ανοιξει καποιος το ημερολογιο? οπως βλέπω ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με τη στανταρ εφαρμογη..καμμια ουσιαστικη χρηση..απλα αντι για ταπ καεις swype..και πληρωνεις και μια εφαρμογο ακομα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες