Στο τελευταίο update του άλλαξε το % και το αντικατέστησε με πραγματικά νούμερα όγκου
Και παλι. Εχω χρησιμοποιησει 100 ΜΒ αλλα λεει 0.
Δημοσίευση 10/11/2014 - 08:11
Στο τελευταίο update του άλλαξε το % και το αντικατέστησε με πραγματικά νούμερα όγκου
Δημοσίευση 10/11/2014 - 08:14
Δημοσίευση 10/11/2014 - 08:16
Σε μένα λειτουργεί κανονικά. Πάρε μια ενημέρωση υπολοιπου απο Cosmote και βάλε απο την αρχή το plan σου στα settings. Λογικά θα φτιάξει.
To εβαλα χειροκιονητα. Τωρα ειναι οκ.
Να δω ομως αν μετραει μονο του αυτα που χρησιμοποιω.
Δημοσίευση 10/11/2014 - 08:25
Δημοσίευση 10/11/2014 - 10:40
Ούτως ή άλλως αν πατήσεις πάνω του σε πάει στην εφαρμογή που λέει το ποσοστό για όσους ενδιαφέρονται.
Τους έστειλα ένα mail για να τους πω ότι θα ήταν καλό να είχε ένα switch έτσι ώστε να επιλέγουμε αυτό που μας ενδιαφέρει (ποσοστό ή νούμερα).
Δημοσίευση 10/11/2014 - 11:12
Έχω παρατηρήσει ότι όταν τα ενεργοποιημένα widget στο nc είναι τόσα πολλά έτσι ώστε η οθόνη να μην επαρκεί για να τα αποκαλύψει όλα, τότε αυτά που δεν εμφανίζονται, σταματούν να κάνουν refresh και να αντλούν πόρους συστήματος, μέχρι ο χρήστης να προβεί εκ νέου σε scroll down ή up και να τα ξανά εμφανίσει στην οθόνη του και αυτά με την σειρά τους να κάνουν ξανά refresh.
Αυτό είναι ιδιαίτερα αντιληπτό σε widget που απεικονίζουν δυναμικές πληροφορίες και αλλάζουν τις τιμές τους ακόμα και με την πάροδο 1-2sec, όπως data wdgt, countdown wdgt κτλ.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το wdgt να μείνει εκτός οθόνης για χρόνο >=5sec.
Επίσης σε τηλ με μικρή επεξεργαστική ισχύ (όπως 4s) είναι ακόμα πιο εύκολο να το διακρίνει κάποιος, αφού μπορεί να περάσουν επιπλέον 2 sec προκειμένου το wdgt ανανεωθεί εκ νέου.
Δημοσίευση 10/11/2014 - 15:58
Δημοσίευση 10/11/2014 - 18:22
Πρόσθεσα μέσω apergia.gr ημερολόγια που ήθελα στο google calendar αλλά στην native εφαρμογή ημερολόγιο δε μου τα εμφανίζει ούτε στο iphone ούτε στο ipad...κάποια λύση; Μέσω ipad το έκανα δεν ξέρω αν δε λειτουργεί γι αυτο...στο www.apergia.gr κάτω έχει Google Calendar, διαλέγεις τι πληροφορίες θέλεις να δείχνει (π.χ. αργίες, γιορτές).
αν κάποιο απ' τα apps που ανέφερες παίρνουν Google Calendar, θα είσαι κύριος.
Τελευταία επεξεργασία από: archthanos, 10/11/2014 - 18:26
Δημοσίευση 10/11/2014 - 18:29
Πρόσθεσα μέσω apergia.gr ημερολόγια που ήθελα στο google calendar αλλά στην native εφαρμογή ημερολόγιο δε μου τα εμφανίζει ούτε στο iphone ούτε στο ipad...κάποια λύση; Μέσω ipad το έκανα δεν ξέρω αν δε λειτουργεί γι αυτο...
Στο PC η στο ipad/iphone μέσω browser τα δείχνει...στην εφαρμογή ημερολόγιο πως φαίνονται; Εχω και αλλά ημερολόγια που τα δείχνει, απλώς αυτά δε μπορώ να εμφανίσω..
Κάποια ιδέα;
Πήγαινε ρυθμίσεις--> mail,επαφές, ημερολ.-->προσθήκη λογαριασμ.-->google και πρόσθεσε τον λογαριασμό google που έχεις τα ημερολόγια σου.
Μετά ενεργοποίησε τον διακόπτη του ημερολογίου.
Μετά πήγαινε στην native εφαρμογή και θα το βρεις να το προσθέσεις.
Δημοσίευση 10/11/2014 - 18:33
Δημοσίευση 10/11/2014 - 18:35
Επιβεβαιώνω και γω ότι λειτουργεί μια χαρά μετά το update, απλά ήθελε ένα re-tuning και σε μένα ίσως επειδή προσθέσανε επιπλέον plans.
legit
Δημοσίευση 10/11/2014 - 18:52
Μα φυσικά αυτο έχει ήδη γίνει...όπως αναφέρω σε άλλες εφαρμογές πχ sunrise φαίνονται όλα τα ημερολόγια... Στη native εφαρμογη υπάρχουν όλα τα ημερολόγια μου εώς σήμερα εκτός απο αυτά που πρόσθεσα τώρα μεσω apergia.gr
Είσαι σίγουρος ότι είναι ανοιχτός ο διακόπτης του ημερολογίου στις ρυθμίσεις--> mail,επαφές, ημερολ.--> your google account;
Δημοσίευση 10/11/2014 - 18:54
Δημοσίευση 10/11/2014 - 18:57
Ναι βέβαια, όλα τα υπόλοιπα ημερολόγια μου συγχρονίζονται κανονικά στην εφαρμογη ημερολόγιο...στον browser όλα καλά, όπως και σε μια δεύτερη εφαρμογη ημερολογίου το sunrise...μόνο η native έχει θέμα...
Μου είχε ξανασυμβεί μετά απο restore να μη μπορώ να τα εμφανίσω..,κάπως τα κατάφερα αλλά έλα που δε θυμάμαι πως...
Διέγραψε τον λογαριασμό και ξανα δημιουργησέ τον.
Δημοσίευση 10/11/2014 - 18:58
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες