Σέβας στο daffy βετεράνοςΜπορώ να πάρω όλα τα εύσημα!!!!
Από 01/10/14 ακόμα περιμένω!!!!
![:P](http://www.iphonehellas.gr/forum/public/style_emoticons/default/tongue.png)
Δημοσίευση 23/10/2014 - 18:59
Σέβας στο daffy βετεράνοςΜπορώ να πάρω όλα τα εύσημα!!!!
Από 01/10/14 ακόμα περιμένω!!!!
Δημοσίευση 23/10/2014 - 19:04
φιλε μου daffy αν δεν θες το 16 περιμενε λιγο ακομα...και στο λεω εγω που η υπομονη δεν ειναι και αρετη μου χαχα
Δημοσίευση 23/10/2014 - 19:16
Δημοσίευση 23/10/2014 - 19:18
Ευχαριστώ ευχαριστώ δεν έχω τίποτα άλλο να πω.
Οι καλύτεροι φίλοι μου η Μιλένα και ο Μάριος!!!!!!!!
Δημοσίευση 23/10/2014 - 19:19
Δημοσίευση 23/10/2014 - 19:21
Δημοσίευση 23/10/2014 - 19:23
Σας παραθέτω και το τελευταίο μου email για να γελάσετε λίγο ακόμα.
Σας ενημερώνω ότι ακόμα δεν έχω λάβει κάποια απάντηση σχετικά με το προηγούμενο mail.
Για ακόμα μια φορά δεν έχω πάρει κάποια θετική απάντηση, κάποια απάντηση έτσι ώστε να ικανοποιήσετε ένα δυσαρεστημένο πελάτη σας. Ο μόνος λόγος για να ακυρώσω την παραγγελία μου θα ήταν αν μου επιστρέψετε τα χρήματα άμεσα έτσι ώστε να μπορέσω να εξυπηρετηθώ από κάποιο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει απόθεμα ενώ εσείς δεν έχετε. Επίσης όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχετε τα λεφτά μου χωρίς να έχω το προϊόν που από την πρώτη στιγμή μου υποσχεθήκατε ότι θα το είχα στι 06/10/2014.
Αν δεν μπορείτε να εξυπηρετήτε πελάτες σας τότε μην τους κοροϊδεύετε ότι έχετε απόθεμα μόνο και μόνο για να τους δεσμεύσετε τα χρήματα τους.
Για τελευταία φορά σας ενημερώνω ότι θέλω άμεση παράδοση του προϊόν μου που είχατε απόθεμα διαφορετικά θα κινηθώ νομικά εναντίον σας για εξαπάτηση
Δημοσίευση 23/10/2014 - 19:27
Δημοσίευση 23/10/2014 - 22:30
Αυτο το οτι τα παραλαμβανουν λιγα λιγα και τα δινουν με σειρα προτερεοτητας ισχυει; Γιατι ρωτησα και μου ειπαν οτι οταν παραλαβουν τα κοματια θα ειναι παραπανω απο τις παραγγελιες αρα ολες οι παραγκελιες εχουν την ιδια προτερεοτητα.
Δημοσίευση 23/10/2014 - 22:33
Αυτο το οτι τα παραλαμβανουν λιγα λιγα και τα δινουν με σειρα προτερεοτητας ισχυει; Γιατι ρωτησα και μου ειπαν οτι οταν παραλαβουν τα κοματια θα ειναι παραπανω απο τις παραγγελιες αρα ολες οι παραγκελιες εχουν την ιδια προτερεοτητα.
Το μόνο σίγουρο φίλε μου είναι ότι δεν παραλαμβάνουν καν όχι απλά κομμάτια παραπάνω
Δημοσίευση 23/10/2014 - 22:39
Σας παραθέτω και το τελευταίο μου email για να γελάσετε λίγο ακόμα.
Σας ενημερώνω ότι ακόμα δεν έχω λάβει κάποια απάντηση σχετικά με το προηγούμενο mail.
Για ακόμα μια φορά δεν έχω πάρει κάποια θετική απάντηση, κάποια απάντηση έτσι ώστε να ικανοποιήσετε ένα δυσαρεστημένο πελάτη σας. Ο μόνος λόγος για να ακυρώσω την παραγγελία μου θα ήταν αν μου επιστρέψετε τα χρήματα άμεσα έτσι ώστε να μπορέσω να εξυπηρετηθώ από κάποιο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει απόθεμα ενώ εσείς δεν έχετε. Επίσης όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχετε τα λεφτά μου χωρίς να έχω το προϊόν που από την πρώτη στιγμή μου υποσχεθήκατε ότι θα το είχα στι 06/10/2014.
Αν δεν μπορείτε να εξυπηρετήτε πελάτες σας τότε μην τους κοροϊδεύετε ότι έχετε απόθεμα μόνο και μόνο για να τους δεσμεύσετε τα χρήματα τους.
Για τελευταία φορά σας ενημερώνω ότι θέλω άμεση παράδοση του προϊόν μου που είχατε απόθεμα διαφορετικά θα κινηθώ νομικά εναντίον σας για εξαπάτηση
Προχωρα σε καταγγελεια στο συνηγορο του καταναλωτη
Δημοσίευση 23/10/2014 - 22:43
Μέχρι να το αγοράσετε εσείς απο expansys θα το έχει αγοράσει όλη η Ελλάδα αφού επίσημα σε 8 ήμερες θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα .
Δημοσίευση 23/10/2014 - 22:51
Μέχρι να το αγοράσετε εσείς απο expansys θα το έχει αγοράσει όλη η Ελλάδα αφού επίσημα σε 8 ήμερες θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα .
Δημοσίευση 23/10/2014 - 23:00
Πάντως τα 6/6plus 64gb δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν από τις 31
Eδώ http://www.public.gr...s-endiaferontos έχει τα 6/6 plus από 16-128 gb..
Τα συμπεράσματα δικά σας..
Δημοσίευση 23/10/2014 - 23:10
Eδώ http://www.public.gr...s-endiaferontos έχει τα 6/6 plus από 16-128 gb..
Τα συμπεράσματα δικά σας..
Τι συμπέρασμα να βγάλω απ την φόρμα ενδιαφέροντος με βοηθάς λίγο?
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες