Χαχαχα εμενα φιλος μου πριν απο ολο αυτο το μπαχαλο ειχε παραγγειλει και του το στειλανε σε δυο μερες ..... Μαλλον εγω το ειχα πει ... Αληθευει ομως !!!!!!! Τοτε θα ειχαν . Ελεγε ετοιμοπαραδοτα . Τα ειδα με τα ματια μου και μου το εφερε να το τσεκαρω (4g ,ελληνικο φορτιστη ,κ.α) ... Αλλα με ξερεις ειμαι συμπασχοντας τωρα δεν ξερω καποιον απο το expansys ...
μπορει να εννουσα και εσενα!Χωρις παρεξηγηση αλλα ησουνα 100% καθοριστικος παραγοντας στο να τους εμπιστευτω και να μην παραγγειλω απο αγγλια που τωρα θα χε ερθει
Και ερχομαι εγω ως συνήγορος του διαβολου και ξανά γράφω κάτι που έγραψα πριν μερες εδώ..ποιος ο λόγος που δεν περιμένετε να διατεθούν κανονικά στην αγορά να πάτε σε ενα κατάστημα να το πάρετε χέρι χέρι στο κουτακι του και να γλιτώσετε απο την ψυχοφθορο διαδικασία της αναμονής;;;;ξέρω ίσως με βρισετε αλλα ρε παιδιά πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω αυτό που κάνετε.Κι εγω θελω το air 2 αλλα περιμένω να έρθει...αυτα και συγνώμη για την παρέμβαση
πλεον 100% συμφωνω μαζι σου.οποτε παρασκευη μπαινω στ αμαξακι μου και ξεκιναμε τις βολτες
Πως θα γλιτώναμε την αναμονή; Αφού και τώρα το περιμένουμε και για να έρθει στην Ελλάδα πάλι θα περιμένουμε (κυρίως εμείς που θελουμε plus 64GB).
εμεις που θελουμε plus 64gb μη σου πω ποτε θα το παρουμε...
Εγω αλλαξα την παραγγελια και την εκανα σε gold iphone 6 128gb. Να δω πότε θα μου το στείλουν. Την κράτησα έτσι για τον χαβαλέ, μπας και μου την στείλουν κάποια στιγμή, γιατί χωρίς ΦΠΑ βγαίνει πολύ λιγότερα!!!
ουυυυυ θα παραλαβεις και εσυ...
Δεν μπορω παντως να καταλαβω: δεν μπορουν να εχουν μια ΥΠΕΥΘΥΝΗ απαντηση απο τον προμηθευτη ; ολο τους τα αλλαζει οκ καταλαβαινω , και αυτοι τι κανουν ; Λενε οκ δεν πειραζει την αλλη βδομαδα παλι ; Δεν λεω να τον πιεσουν να στειλει επειδη προφανως για καποιο λογο δεν στελνει (προφανως λογο κινας ) αλλα για μια ακριβη ημερομηνια . Δεν μπορω να το καταλαβω . Εγω μιλαω με 100 και βαλε προμηθευτες καθε μερα . Αυτο απλα δεν εχει ξανασυμβει.
και εγω επιχειρηματιας ειμαι και συνεργαζομαι με αρκετους εμπορους(οχι 100 οπως εσυ)ΑΝ ενας τους μου εκανε αναβολη-καθυστερηση μια φορα θα τη χαριζα(οπως και εχω κανει)
Την δευτερη ομως τον π@@@@
Εδω παιζετε τ ονομα μιας εταιρειας και επειδη δυστυχως γι αυτους και ευτυχως για εμας υπαρχει κατι μαγικο που λεγεται ΙΝΤΕΡΝΕΤ και επικοινωνουμε ο ενας με τον αλλο,δεν μπορουν να μας πουλανε φουμαρα ΟΠΩΣ πριν απο 15-20 χρονια
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 21/10/2014 - 12:47.
Υπάρχει η πολ. παράθεση χαμηλά.