expansys παραλαβη ;νεοτερα .......
Δημοσίευση 05/10/2015 - 21:24
Ad
Δημοσίευση 05/10/2015 - 21:56
Παιδιά το expansys είναι αναμφίβολα το πιο τραγικό eshop. Εγώ πέρσι είπα να παραγγείλω το 6αρι για να το πάρω πρώτος, και καλά, αλλά τελικά το πήρα τελευταίος. Έκαναν 1 μήνα!!!!!!! Θα το είχα ακυρώσει πάνω στη βδομάδα αλλά είχα πληρώσει ήδη με έμβασμα και αν το ακύρωνα θα έπαιρνα τα λεφτά μετά από 1 μήνα. Τέτοιο λάθος ποτέ ξανά. Την Παρασκευή πρωί-πρωί στο Γερμανό και άντε γειά.
Δημοσίευση 07/10/2015 - 08:54
Προχώρησα σε παραγγελία μέσω του www.notebook.de , πάλι χωρίς ΦΠΑ, βγαίνει 12 ευρώ πιο ακριβό...
πλέον όποιος προλάβει, το στέλνει...
Τελευταία επεξεργασία από: zEr0c0oL, 07/10/2015 - 09:03
Δημοσίευση 07/10/2015 - 10:06
Προχώρησα σε παραγγελία μέσω του www.notebook.de , πάλι χωρίς ΦΠΑ, βγαίνει 12 ευρώ πιο ακριβό...
πλέον όποιος προλάβει, το στέλνει...
Το 6s plus 128gb πάντως το δίνει πανάκριβα. 1199 με φπα ή 1007,56 χωρίς. Στο expansys βγαίνει 930 χωρίς φπα και με μεταφορικά. Προσωπικά σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την διεύθυνση!
Και κάτι γενικό που αφορά νομίζω όλους μας. Η αγορά χωρίς φπα δεν είναι πάντα προς το συμφέρον μας εκτός και αν το μόνο που κοιτάμε είναι το πόσα θα βγουν από την τσέπη μας , οπότε οκ. Αλλά στην δική μου περίπτωση για παράδειγμα αν το πάρω με τιμολόγιο από Ελλάδα θα βγεί 1100 και θα μου πιστωθεί φπα αξίας 205,69ευρώ για μελλοντικές πωλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι η καθαρή αξία είναι 894,30 ευρώ. Στο expansys δηλαδή θα πλήρωνα 930-894,30=35,7 παραπάνω. Μικρό ποσό και ίσως αξίζει να τα δώσεις αν θες να το έχεις πρώτος! Στην άλλη περίπτωση όμως των 1007,56+μεταφορικά που ας πούμε ότι θα είναι 12 ευρώ θα πληρώσω παραπάνω 1007,56+12μεταφ-894,30καθαρη αξία στην Ελλάδα=125,26 ευρώ!
Γνώμη μου είναι πως από ένα σημείο και μετά κάποιες αγορές δεν συμφέρουν χωρίς φπα γιατί πλησιάζουν την τιμή που θα το έπερνε κανείς με φπα!
Βέβαια όπως εγώ θα "χαλάλιζα" 35 ευρώ παραπάνω για να το έχω σύντομα, άλλως μπορεί να μην σκεφτόταν τα 125...Υποκειμενικό και έχει να κάνει με το πόσο κανείς "κοστολογεί" την ικανοποίηση της συγκεκριμένης του "ανάγκης". Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.
Τελευταία επεξεργασία από: xsiv74, 07/10/2015 - 10:07
Δημοσίευση 07/10/2015 - 10:10
Αλλα όπως λες, ειναι υποκειμενικό!
Οταν μάθω χρόνο παράδοσης κτλ, θα ενημερώσω τους συνφορουμιτες
Δημοσίευση 07/10/2015 - 10:24
Ειναι δύσκολη περίοδος για να μην με νοιάζουν τα 120€ που γλιτώνω..
Αλλα όπως λες, ειναι υποκειμενικό!
Οταν μάθω χρόνο παράδοσης κτλ, θα ενημερώσω τους συνφορουμιτες
Απολύτως σεβαστό και κατανοητό. Δυστυχώς μας έχουν κάνει να κοιτάμε το τι βγαίνει από την τσέπη μας και όχι τι μας συμφέρει μακροπρόθεσμα. Προσπαθούμε να καλύψουμε το τώρα. Σαν έμπορος όμως δεν μπορώ να χωνέψω εύκολα ότι χάνω γιατί υποκύπτω σε μία καταναλωτική ανάγκη μου.
Κατα τα άλλα ελπίζω να σου έρθει σύντομα και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο γιατί η expansys κόντεψε να με αρρωστήσει από το να κοιτάω τις ημέρες και την διαθεσιμότητα.Από όπου και αν είναι με το καλό!
Δημοσίευση 07/10/2015 - 10:28
Απολύτως σεβαστό και κατανοητό. Δυστυχώς μας έχουν κάνει να κοιτάμε το τι βγαίνει από την τσέπη μας και όχι τι μας συμφέρει μακροπρόθεσμα. Προσπαθούμε να καλύψουμε το τώρα. Σαν έμπορος όμως δεν μπορώ να χωνέψω εύκολα ότι χάνω γιατί υποκύπτω σε μία καταναλωτική ανάγκη μου.
Κατα τα άλλα ελπίζω να σου έρθει σύντομα και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο γιατί η expansys κόντεψε να με αρρωστήσει από το να κοιτάω τις ημέρες και την διαθεσιμότητα.Από όπου και αν είναι με το καλό!
Σ'ευχαριστω πολυ φίλε! Παρομοίως!
Με το ζόρι κρατιέμαι να μην το παρω με τα 899€ εδω απο Ελλάδα, να ξερεις!
Μ'αυτα και μ'αυτα, το 6αρι μου δεν εχει πουληθεί ακόμα πάντως, για όποιον ειναι Αθήνα και ενδιαφέρεται!
Δημοσίευση 07/10/2015 - 12:00
Εν συντομία για το notebook.de :
Παράδοση σε 3 εργάσιμες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
Είχα επιλέξει πληρωμή cash on delivery , δεν τους άρεσε, τους είπα τι παίζει εδώ και κανονίσαμε να τους στείλω με έμβασμα 500 ευρώ και
τα υπόλοιπα μετρητά κατά την παράδοση.
Αύριο αν εγκριθεί το έμβασμα, θα έχω νεότερα!
Δημοσίευση 07/10/2015 - 19:59
Σημερα εμαιλ απο εξπανσις.
Thank you for contacting eXpansys.
We're expecting the new stock in 8 days (15/10/'15).
Once in stock, they'll be shipped.
Οποτε θα φαει ακυρο μολις παραλαβω την παρασκευη απο τοπικο μαγαζι. Αυτη την φορα αργησανε παρα πολυ.
Δημοσίευση 07/10/2015 - 21:01
Παιδια αν θέλετε να το έχετε πρώτοι μία η λύση προπαραγγελία στα πρώτα 10 λεπτά ή 16άρι. Βέβαια βγαίνει λίγο αλμυρό ειδικά με cc.
Δυστυχώς το ρευστό πλέον είναι δυσεύρετο αρά η μόνη οδός η εγκράτεια.
Ερώτημα από σας που αγοράζετε χώρις ΦΠΑ (ενδοκοινοτική συναλλαγη που απαλάσσεται )ή τιμολόγιο, υπάρχει θέμα για τον 2ο χρόνο εγγύησης?
Κάποιος είχε πει ότι δεν τον αναγνωρίζουν αν εχεις τιμολογιο και όχι απόδειξη λιανικής , ισχυει κάτι τέτοιο?
Δημοσίευση 08/10/2015 - 09:13
Άραγε αν πήγαινα σε κατάστημα της τράπεζας, θα το δεχόντουσαν? ξέρει κανεις, εχει κάνει κατι παρόμοιο?
Δημοσίευση 08/10/2015 - 09:57
Απορρίφθηκε το έμβασμα στη Γερμανία...
Άραγε αν πήγαινα σε κατάστημα της τράπεζας, θα το δεχόντουσαν? ξέρει κανεις, εχει κάνει κατι παρόμοιο?
Θεωρητικά η κάθε τράπεζα έχει ένα όριο για τα εμβάσματα των επαγγελματιών στο εξωτερικό. Γνώμη μου: αν έχεις καλές σχέσεις με τον διευθυντή κάποιου υποκαταστήματος πηγαινε και πες του ότι θέλεις να εισάγεις υλικό για την επιχείρηση σου. Καλύτερα μην αναφέρεις συγκεκριμένα το τηλέφωνο...Επίσης αν έχεις κάρτα χρεωστική του όψεως της εταιρείας σου δοκίμασε μέσω ιντερνετ με εκείνη. Ο λόγος είναι ότι οι εταιρείες στις χρεώσεις τις κάρτας συνήθως βάζουν μόνο την επωνυμία τους και δεν φαίνεται τί είδους εταιρεία είναι. Γιατί λόγω των cc οι αγορές για πχ ηλεκτρονικού και ηλεκρικού εξοπλισμού απαγορεύονται.
Δημοσίευση 08/10/2015 - 10:05
το τιμολόγιο εφόσον είναι νόμιμο και είναι μαζί με δελτίο αποστολής ή ενιαίο τιμολόγιο δελτιο αποστολής αλλιώς ΤΔΑ τότε δεν υπάρχει περίπτωση να σου αρνηθεί κανείς τη διετή εγγύηση. Οι μόνες περιπτώσεις είναι κάποιες συσκευές πχ καφετιέρα που για οικιακή χρήση έχει 2 χρόνια αν είναι όμως για επαγγελματική τότε 6 μήνες.
Δημοσίευση 08/10/2015 - 10:10
Παιδιά το expansys είναι αναμφίβολα το πιο τραγικό eshop. Εγώ πέρσι είπα να παραγγείλω το 6αρι για να το πάρω πρώτος, και καλά, αλλά τελικά το πήρα τελευταίος. Έκαναν 1 μήνα!!!!!!! Θα το είχα ακυρώσει πάνω στη βδομάδα αλλά είχα πληρώσει ήδη με έμβασμα και αν το ακύρωνα θα έπαιρνα τα λεφτά μετά από 1 μήνα. Τέτοιο λάθος ποτέ ξανά. Την Παρασκευή πρωί-πρωί στο Γερμανό και άντε γειά.
Εγώ πέρσι πάντως το πήρα μια χαρά. Μου το στείλανε και το είχα την επόμενη μέρα της κυκλοφορίας.....
Δημοσίευση 08/10/2015 - 10:14
Εγώ πέρσι πάντως το πήρα μια χαρά. Μου το στείλανε και το είχα την επόμενη μέρα της κυκλοφορίας.....
Πρέπει να είσαι ο πιο κωλόφαρδος άνθρωπος ever !!!χαχα χωρίς παρεξήγηση ! Αν διαβάσεις όλο το thread όλοι από περσι τους βρίζουν γιατί έκαναν πάνω από μήνα. Εγώ φέτος το παρήγγειλα στις 19/9. Σήμερα αναμονή μου έχει 9 μέρες και αν... Γιατί σε 9 υποτίθεται θα παραλάβουν αυτοί ,εμείς τους αγίου μπιπ ανήμερα...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες