Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Continuity (δυνατότητες συνέχισης εργασιών μεταξύ iOS 8 και OS X Yosemite)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
110 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/10/2014 - 15:45

Εχει κανεις δοκιμασει να απαντησει κληση απο το ipad ενω χτυπαει το κινητο??Oταν εχω μια εισερχομενη κληση ενω χτυπαει μαζι με το τηλ και το ipad οταν παω να την απαντησω μου γραφει η κληση απετυχε!!Το ιδιο και αν παω να πραγματοποιησω απευθειας κληση απο το ipad!

Δοκίμασε ένα restart στο router. Μήπως χρησιμοποιείς wifi extender στο τοπικό σου δίκτυο;

Big things have small beginnings

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.973 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 17/10/2014 - 16:23

Καπου διαβασα οτι για τα μηνυματα θα ειναι δυνατο με το ios 8.1. Ισχυει;

Δεν ξέρω. Αυτό ψάχνω.

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#48   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 17/10/2014 - 16:41

Παιδια εγω δεν μπορω με τιποτα να κανω κατι απο οσα θα επρεπε συμφωνα με το continuity!Καταρχην εκτος απο wifi πρεπει να εχω ανοιχτα και τα bluetooth??και αν ναι γιατι το ipad δεν βλςπςι το iphone...και το iphone το ipad??μηπως αυτο φταιει και δεν μπορω να κανω τιποτα....
XS Max 256 Gb Space Gray

#49   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 16:51

Παιδια εγω δεν μπορω με τιποτα να κανω κατι απο οσα θα επρεπε συμφωνα με το continuity!Καταρχην εκτος απο wifi πρεπει να εχω ανοιχτα και τα bluetooth??και αν ναι γιατι το ipad δεν βλςπςι το iphone...και το iphone το ipad??μηπως αυτο φταιει και δεν μπορω να κανω τιποτα....

Εμένα οι τηλεφωνικές κλήσεις λειτουργούν άψογα και αμφίδρομα, έχοντας "ζευγαρώσει" 4S + iPad mini retina και με bluetooth κλειστά. Απεναντίας το continuity στις εφαρμογές δεν λειτουργεί καθόλου υποθέτω λόγω 4S. (με ή χωρίς bluetooth)

#50   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 16:52

Οταν λες εχοντας σευγαρωσει τι εννοεις???πως τα ζευγαρωσες χωρις να ανοιξεις bluetooth???Και πως καταλαβες οτι ειναι σε επικοινωνια?
XS Max 256 Gb Space Gray

#51   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 16:57

Οταν λες εχοντας σευγαρωσει τι εννοεις :huh:πως τα ζευγαρωσες χωρις να ανοιξεις bluetooth???Και πως καταλαβες οτι ειναι σε επικοινωνια?

Βρίσκονται σε κοινό wifi δίκτυο, και στον ίδιο iCloud λογαριασμό.

#52   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 17/10/2014 - 16:59

Γιατί ρε Σπυρο αγόρι μου το ταλαιπωρείς ;;

Δεν είναι PC ο Μακ για να κανεις καθαρή εγκατάσταση να φύγουν τα ΄σκουπιδάκια΄ που λέτε!!! (από το W7 ούτε εκεί χρειάζεται πλέον)
Δεν είναι ριστορ και ΄στήσιμο σαν καινούργιο' μετά από JB σε iPhone!

Η σου δουλεύει καλα ο Μακ και κανεις update, η έχεις όντως πρόβλημα, και τότε ενδέχεται μια καθαρή εγκατάσταση.
Και ακόμα...! Γιατι αν γνωρίζεις λίγο από Μακ, μπορείς να τον καθαρίσεις και μανουαλ σε μιση ωρίτσα, και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Που πάτε και μπλέκεται χωρίς λόγο σε χρονοβόρες διαδικασίες που δεν εξυπηρετούν απολύτως σε τίποτα!

Ετσι για το γιουχου;;

Λουκά το χρειαζόταν.. Απο πέρσι δεν είχε κάνει, το είχε η γυναίκα που έβαζε ότι έβρισκε και είχα περάσει και τις beta από πάνω .. Δεν ήταν κόπος, ήθελα και στα 2 αυτά μηχανήματα 13"-15" να πάω στο 10.10 με καθαρή εγκατάσταση!!

Εξάλλου τώρα το εχω εγω και ήθελα να κάνω κουμάντο εξαρχής!! Το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε ήταν απλά η αφορμή!!

Σε εμένα θα πεις αν είναι παράθυρα!! :)
Που να δεις τι κάνουν κατι ζαβά φίλοι και ξαδέρφια και μου τα φέρνουν να τα φέρω και πάλι σε λειτουργία, ακόμα νομίζουν πως έχουν να κάνουν με win..

@CaLi@

#53   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 17:01

Λοιπον για οτιδηποτε εργασια εκτος απο κλησεις μπορω να κανω πλεον καθως εφταιγε το οτι ενω ειχα ιδιο icloud ειχα γραψει σε ενα απο τα δυο αναποδα το ονομα και το επωνυμο μου...Αλλα για συνεχιση εργασιων πρεπει να ειναι ανοικτο το bluetooth...Κλησεις παλι ομως δεν μπορω να κανω και μου γραφει αδυναμια κλησης λογω διαφορετικου λογαριασμου!!!
XS Max 256 Gb Space Gray

#54   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 17:11

Λοιπον για οτιδηποτε εργασια εκτος απο κλησεις μπορω να κανω πλεον καθως εφταιγε το οτι ενω ειχα ιδιο icloud ειχα γραψει σε ενα απο τα δυο αναποδα το ονομα και το επωνυμο μου...Αλλα για συνεχιση εργασιων πρεπει να ειναι ανοικτο το bluetooth...Κλησεις παλι ομως δεν μπορω να κανω και μου γραφει αδυναμια κλησης λογω διαφορετικου λογαριασμου!!!

Τότε προφανώς κάτι γίνεται με τον iCloud account. Τι εννοείς είχες γράψει άλλο όνομα+επίθετο; που το είχες γράψει; Τα credentials του iCloud και του AppleID δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζονται στην ίδια συσκευή. Μήπως έχεις στις συσκευές σου ίδιο AppleID αλλά διαφορετικό  iCloud account;

#55   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 17:14

Λοιπον το κουλο ειναι οτι δεχτηκα κληση και απαντησα κανονικα απο τον μακ μου αλλα οταν κανω εγω κληση δεν με αφηνει....Δεν κερω τι παιζει...
XS Max 256 Gb Space Gray

#56   ekaradimos

ekaradimos

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:Vagelis Karadimos

Δημοσίευση 19/10/2014 - 08:23

Προσπαθώ να στήσω το handoff μεταξύ iPhone5, iPadair και iMac mid 2011. Όλα παίζουν άψογα μεταξύ iPhone και iPad (και οι εφαρμογές και οι κλήσεις). Μεταξύ iMac και iPhone οι κλήσεις παίζουν, αλλά όχι τα μηνύματα (οι εφαρμογές δεν παίζουν γιατί το iMac δεν έχει Bluetooth LE). Επίσης, από iPad προς iPhone ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ τα μηνύματα. Άρα χρειάζεται IOS 8.1 για να παίξει.

#57   idimpo

idimpo

iPH User

• 144 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 19/10/2014 - 08:32

Σε ipad mini 1 λειτουργούν κανονικά οι κλήσεις;

#58   festo

festo

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 16:11

Yosemite με AppleTV ξέρει κανείς τι παίζει;Συνδέεται από τοYosemite με Wi-Fi;

#59   jim clarinetist

jim clarinetist

iPH Addict

• 688 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 16:30

Yosemite με AppleTV ξέρει κανείς τι παίζει;Συνδέεται από τοYosemite με Wi-Fi;

Εξαρτάται ποιό aTV έχεις. Κανονικά συνδέονται και χωρίς wifi.

#60   festo

festo

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 16:43

Εξαρτάται ποιό aTV έχεις. Κανονικά συνδέονται και χωρίς wifi.

AppleTV 3 το ξέρω ότι συνδέεται και χωρίς αλλά ρωτάω μήπως γίνεται όπως στο iPhone.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες