Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPad Air 2 και iPad Mini 3: Ανακοινώθηκαν επίσημα με βελτιωμένα χαρακτηριστικά, Touch ID και επιλογή σε χρυσό χρώμα!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
126 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.806 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:17

Πω πω τι λες ρε παιδί μου! iPad mini 3 ίδιο με iPad mini 2...τρομερή επιχειρηματική κίνηση! Στρατηγικής σημασίας θα έλεγα! γελάει ο κόσμος :P

οντως,σημερα το πρωι που ειχα βγει για καφε ολος ο κοσμος γελαγε...μαλλον λογω της επιχειρηματικης κινησης :P

Παρήγγειλα το Air 2 σε χρυσό Wifi+4G 64άρι χθες. Σε μία εβδομάδα θα είναι Αμερική και σε άλλες 10 εδώ. Αναμονή. 

Πάντως όντας χρήστης του mini 2 χρονια τώρα, αφού έκανα την παραγγελία πήγα σήμερα στα public και έπαιξα με το προηγουμενο μοντέλο....μου φάνηκε πάρα πολύ μεγάλο και δυστυχώς με ανησύχησε η ήδη πραγματοποιηθείσα παραγγελία μου...

Ελπίζω να μη το μετανιώσω

μην σκας αν δεν σου αρεσει,θα πουληθει σε μιση ωρα (αλλα δυστυχως θα σου αρεσει) :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:19

Αξίζει μάλλον τώρα να πάρει απο παραμάγαζο ή μεταχειρισμένο iPad mini 2 . Value for money . Το μόνο θετικό της μούφα αναβάθμισης. Βγαίνει 16 και 32Gb και cellular

#63   Donsotiriou

Donsotiriou

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:25

Λέτε να βγάλει όμως κάποιο feature/πρόγραμμα μέσα στο 2015 που να <<αχρηστεύει>> όλα τα προηγούμενα μοντέλα

#64   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:31

Αξίζει μάλλον τώρα να πάρει απο παραμάγαζο ή μεταχειρισμένο iPad mini 2 . Value for money . Το μόνο θετικό της μούφα αναβάθμισης. Βγαίνει 16 και 32Gb και cellular

Το νέο μίνι δεν ξέρουμε αν: τη Ram του, αν έχει antiflare επίστρωση....και μόνο αυτά μαζί με τα άλλα 2 κάνουν μία πολύ καλή αγορά (όχι αναβάθμιση)

#65   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.806 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:36

Το νέο μίνι δεν ξέρουμε αν: τη Ram του, αν έχει antiflare επίστρωση....και μόνο αυτά μαζί με τα άλλα 2 κάνουν μία πολύ καλή αγορά (όχι αναβάθμιση)

• Fully laminated display
  • Antireflective coating

μονο το Air 2

#66   SYC

SYC

iPH User

• 158 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:syc21

Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:46

που μπορώ να μάθω για την RAM του νέου Air;

#67   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 18/10/2014 - 18:00

Πω πω τι λες ρε παιδί μου! iPad mini 3 ίδιο με iPad mini 2...τρομερή επιχειρηματική κίνηση! Στρατηγικής σημασίας θα έλεγα! γελάει ο κόσμος :P

Σε χαλάει δηλαδή που το παίρνεις 100 € φτηνότερα;;;
Τώρα άμα θέλεις το χρυσαφένιο τότε πάω πάσο.

#68   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:41

Το Air σε space gray έχει κάνει σε κάποιον γρατζουνίτσες στο φινίρισμα γύρω γύρω του bezel;

Εγώ έχω το silver και γι´ αυτό ρωτάω, διότι δεν έχω κανένα πρόβλημα!
Οπότε αν είναι να πάω στο Air 2 πάλι σε silver!!!
Για πείτε λοιπόν τι παίζει στο space gray για Air, διότι λογικά είναι ίδιο το χρώμα και στο Air 2.

#69   ParisGou

ParisGou

iPH User

• 175 μηνύματα
  • Twitter:@parisgou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:41

Παρήγγειλα το Air 2 σε χρυσό Wifi+4G 64άρι χθες. Σε μία εβδομάδα θα είναι Αμερική και σε άλλες 10 εδώ. Αναμονή. 

Πάντως όντας χρήστης του mini 2 χρονια τώρα, αφού έκανα την παραγγελία πήγα σήμερα στα public και έπαιξα με το προηγουμενο μοντέλο....μου φάνηκε πάρα πολύ μεγάλο και δυστυχώς με ανησύχησε η ήδη πραγματοποιηθείσα παραγγελία μου...

Ελπίζω να μη το μετανιώσω

Και η δίκη μου μεταφορά ήταν από μίνι 1 σε air. Το ίδιο αισθανόμουν στις πρώτες μέρες χρήσης του αλλά πλέον βλέπω το air και μου φαίνεται ιδανικό έως και μικρό! Το μίνι είναι πραγματικά μίνι, δε θα μετανιώσεις.

#70   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:58

Σε χαλάει δηλαδή που το παίρνεις 100 € φτηνότερα;;;
Τώρα άμα θέλεις το χρυσαφένιο τότε πάω πάσο.

Βρε εγώ γούσταρα να βγάλει με τον Α8 να του ρίξει και 2gb ram να γουστάρω να το αγοράσω, και τωρα κάθετε και μου βγάζει μια απο τα ιδια σερβιρισμενο περσινο φαγητό με την διαφορά μόνο το Touch ID;

#71   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 18/10/2014 - 20:26

Βρε εγώ γούσταρα να βγάλει με τον Α8 να του ρίξει και 2gb ram να γουστάρω να το αγοράσω, και τωρα κάθετε και μου βγάζει μια απο τα ιδια σερβιρισμενο περσινο φαγητό με την διαφορά μόνο το Touch ID;

Το θέμα με τη ram έχει καταντήσει απελπισία.
Αυτό με τα reload του safari είναι αποκλειστικά θέμα μνήμης;

#72   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2014 - 20:31

Δεν είπα ότι το νεότερο δεν είναι και καλύτερο αν και δε νομίζω να έχει ούτε την οθόνη anti glare ούτε παραπάνω μνήμη εδω παίζεται να έχει μείνει στο 1Gb το air2 .Μίλησα για value for money. Ακόμη και αυτές τις αναβαθμίσεις να έχει που λες, αν βρεις πλέον κουτάτο απο σκρουτζομάγαζα με τιμη 250-300 το mini2 τότε αυτο είναι δωράκι της μ@λ@κί@ς της apple. Επίδομα ... ταμπλέτας για τον χειμώνα !!

#73   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2014 - 20:32

Δεν είπα ότι το νεότερο δεν είναι και καλύτερο αν και δε νομίζω να έχει ούτε την οθόνη anti glare ούτε παραπάνω μνήμη εδω παίζεται να έχει μείνει στο 1Gb το air2 .Μίλησα για value for money. Ακόμη και αυτές τις αναβαθμίσεις να έχει που λες, αν βρεις πλέον κουτάτο απο σκρουτζομάγαζα με τιμη 250-300 το mini2 τότε αυτο είναι δωράκι της μ@λ@κί@ς της apple. Επίδομα ... ταμπλέτας για τον χειμώνα !!

Αφού τα leaks έδειχναν 2 gb ram

#74   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2014 - 20:34

Έχει επιβεβαιωθεί ;

#75   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2014 - 20:39

Πάντως το mini2 είναι επίσημα στα 329 και ένα 50άρι κάτω σύντομα θα το βρίσκεις πάμε στα 289-299 για πάρα πολυ καλή ταμπλέτα αν μπορεις να βολευτείς με 16 και χωρίς cellular. Ούτε χρόνο δεν κυκλοφορεί . Εγω θεωρω είτε major αναβαθμίσεις να αγοράζει κανείς ή να γλιτώνει λεφτα όταν κυκλοφορούν μικροαναβαθμίσεις ακολουθώντας την υποτίμηση

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες