Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 5 ψήφοι

iOS 8.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1010 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#361   vromogato

vromogato

iPH User

• 172 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:vromogato

Δημοσίευση 21/10/2014 - 12:16

Καλημέρα παίδες, μετά από μεγάλη αποχή μπαίνω στο forum. (2 χρόνια). Είμαι jb στην 6.1 και πάντα ήμουνα πολύ καχύποπτος στις αναβαθμίσεις του iOS. Δεν αποχωρίζομαι με τίποτα τα swipe gestures (activator) , το  springtomize, το sbsettings, το kill background, το passwordpilot και μερικά ακόμα tweaks. Το home button το χρησιμοποιώ ελάχιστα (έχω ακόμα τα ψυχολογικά μου από το home button του 4) και γενικά πιστεύω ότι με αυτά είναι πολύ πιο γρήγορη εύκολη και κυρίως ευχάριστη η χρήση του iOS. 

Πάντα περίμενα να δω αντιδράσεις(για bugs) στις αναβαθμίσεις του firmware όπως και τώρα. Δεν έχει νόημα να αναβαθμίσεις αν είναι να περιμένεις πάλι αναβάθμιση με bug fixes.

Απορώ ακόμα πως ένας κολοσσός σαν την apple δεν δίνει στους χρήστες της ορισμένα από αυτά τα tweaks στις αναβαθμίσεις που κάνει. Προφανώς είναι θέμα marketing αλλά εμείς την πληρώνουμε. Όρεξη είχα να είμαι jb και να μην μπορώ να κάνω back up κτλ.

Εδώ τώρα το πιο βασικό (για μένα) πλεονέκτημα της 8.1 ήταν αυτό που δεν λειτουργεί σε vodafone και cosmote. Τζίφος. 

Πλέον είναι όλο και περισσότερες οι εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με την 6.1 και όπως πάει δεν τη γλιτώνω την αναβάθμιση.

Ας ελπίσουμε να βγει μια τελική σταθερή έκδοση του iOS 8 για τη σπάσουν οι Κινέζοι να τελειώνουμε. :)

ΥΓ Επιτέλους είδαμε το φως κι εμείς (πάμε για 6 plus) γιατί μας βγαίνουν τα μάτια τόσα χρόνια.

Cheers!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#362   fragment

fragment

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:dennmtr

Δημοσίευση 21/10/2014 - 12:22

Εντυπώσεις απο 8.1 smoothnes?ταχυτητα;

θεϊκή (τουλάχιστον για την ώρα) προσωπικά σε μένα που γκρίνιαζα μέχρι χθες πάει καμία σχέση . Φοβερή, χωρίς κολλήματα . Σημείωση: δεν έχω δουλέψει ακόμα τον Safari αρκετά . Από μπαταρία όμως βλέπω περισσότερη κατανάλωση . Φταίει ίσως ότι πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες μετά από clean restore να στεριώσουν καλά τα caches #iphone5

#363   fragment

fragment

iPH User

• 192 μηνύματα
  • GameCenter:dennmtr

Δημοσίευση 21/10/2014 - 12:25

Ρε παιδιά έλεος με τον διΑκοπτη. Θέλουν carrier settings update. Πάντα έτσι γίνεται . Είναι θέμα συνεννοηςης της Apple πρώτα με τους providers. Μη τρελένεστε

#364   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 21/10/2014 - 12:26

Καλημέρα παίδες, μετά από μεγάλη αποχή μπαίνω στο forum. (2 χρόνια). Είμαι jb στην 6.1 και πάντα ήμουνα πολύ καχύποπτος στις αναβαθμίσεις του iOS. Δεν αποχωρίζομαι με τίποτα τα swipe gestures (activator) , το  springtomize, το sbsettings, το kill background, το passwordpilot και μερικά ακόμα tweaks. Το home button το χρησιμοποιώ ελάχιστα (έχω ακόμα τα ψυχολογικά μου από το home button του 4) και γενικά πιστεύω ότι με αυτά είναι πολύ πιο γρήγορη εύκολη και κυρίως ευχάριστη η χρήση του iOS. 

Πάντα περίμενα να δω αντιδράσεις(για bugs) στις αναβαθμίσεις του firmware όπως και τώρα. Δεν έχει νόημα να αναβαθμίσεις αν είναι να περιμένεις πάλι αναβάθμιση με bug fixes.

Απορώ ακόμα πως ένας κολοσσός σαν την apple δεν δίνει στους χρήστες της ορισμένα από αυτά τα tweaks στις αναβαθμίσεις που κάνει. Προφανώς είναι θέμα marketing αλλά εμείς την πληρώνουμε. Όρεξη είχα να είμαι jb και να μην μπορώ να κάνω back up κτλ.

Εδώ τώρα το πιο βασικό (για μένα) πλεονέκτημα της 8.1 ήταν αυτό που δεν λειτουργεί σε vodafone και cosmote. Τζίφος. 

Πλέον είναι όλο και περισσότερες οι εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με την 6.1 και όπως πάει δεν τη γλιτώνω την αναβάθμιση.

Ας ελπίσουμε να βγει μια τελική σταθερή έκδοση του iOS 8 για τη σπάσουν οι Κινέζοι να τελειώνουμε. :)

ΥΓ Επιτέλους είδαμε το φως κι εμείς (πάμε για 6 plus) γιατί μας βγαίνουν τα μάτια τόσα χρόνια.

Cheers!

Καλώς τον !!! Πάμε μπροστά , οι εξελίξεις τρέχουν !!

#365   psideras

psideras

iPH User

• 169 μηνύματα
  • Twitter:@psideras
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:psideras

Δημοσίευση 21/10/2014 - 12:56

Το iPad 2 δουλεύει οριακά μπορώ να πω με την 8. Ικανοποιητικά στις περισσότερες λειτουργίες αλλά τώρα πλέον δείχνει τα χρονάκια του.

Και ποιά κατεβάσουμε για iPad 2 wifi+3G;
Την gsm ή εκείνη που λεει mid2012

#366   shodan

shodan

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Twitter:@i_nihl
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/10/2014 - 12:58

Περνάω συνήθως OTA τις αναβαθμίσεις ή μέσω iTunes φίλε μου. Δεν γνωρίζω ποια πρέπει να κατεβάσεις για το δικό σου.

#367   psychobillys

psychobillys

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2014 - 12:59

καλησπερα

εβαλα χθες την 8.1 σε 5s και ipad mini

δεν μπορω να ενεργοποιησω το facetime και το imessage

το πρωτο μου λεει αναμονη για ενεργοποιηση  και το δευτερο ενω το εχω στο ον  και λεει αναμονη για ενεργοποιηση  και απο κατω μου εχει να βαλω το id δεν μου δεχετε το id
και μου λεει ελεξτε υπηρεσιες δικτυου.

θεμα Internet δεν υπαρχει ειμαι συνδεδεμενος κανονικα....οπως επισης εχω βαλει το ιδιο id και στις 2 συσκευες....ολα αυτα μονο στο 5s στο ipad Μου τα δεχετε μια χαρα....

#368   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 21/10/2014 - 13:04

Tη 2,2 κατεβάζεις.

καλησπερα

εβαλα χθες την 8.1 σε 5s και ipad mini

δεν μπορω να ενεργοποιησω το facetime και το imessage

το πρωτο μου λεει αναμονη για ενεργοποιηση  και το δευτερο ενω το εχω στο ον  και λεει αναμονη για ενεργοποιηση  και απο κατω μου εχει να βαλω το id δεν μου δεχετε το id
και μου λεει ελεξτε υπηρεσιες δικτυου.

θεμα Internet δεν υπαρχει ειμαι συνδεδεμενος κανονικα....οπως επισης εχω βαλει το ιδιο id και στις 2 συσκευες....ολα αυτα μονο στο 5s στο ipad Μου τα δεχετε μια χαρα....

Με τι πάροχο είσαι? Η Vodafone χρεώνει την εν/ποίηση.

Κλείσε το iMessage, επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και κάνεις την εν/ποίηση με δεδομένα και όχι WiFi.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#369   psideras

psideras

iPH User

• 169 μηνύματα
  • Twitter:@psideras
  • GameCenter:psideras

Δημοσίευση 21/10/2014 - 13:04

Νομίζω πως η 2η που αναφέρεται στο ipad 2.4 που είχε βγει στα μεσα του 12 ήταν μονο wifi σωστά; Μη κάνω κανένα λάθος!

#370   psychobillys

psychobillys

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2014 - 13:12

Tη 2,2 κατεβάζεις.

Με τι πάροχο είσαι? Η Vodafone χρεώνει την εν/ποίηση.

Κλείσε το iMessage, επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και κάνεις την εν/ποίηση με δεδομένα και όχι WiFi.

ειμαι με ΜΤΝ  παροχος της κυπρου...

αυτος ειναι και ο λογος που δεν μπορω να χρησιμοποιησω τις handoff εφαρμογές και αποστολή μυνημάτων  απο το ipad  μεσω iphone?

#371   antonis17

antonis17

iPH Addict

• 694 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2014 - 13:12

Εμένα τα έφτυσε to whatsapp.εσας δουλεύει κανονικά ;

#372   Mikeobin

Mikeobin

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 21/10/2014 - 13:21

Κατσε να σε βαλω και τα αλλα! 

2014_10_20_10_21_54.png

2014_10_20_10_22_05.png

Το οτι με μιλαει στον ενικο το παραβλεπω! Γιατι ειμαι κ μικρος ακομα! 

έχεις voda έχεις super εμπειρία!!!

#373   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 21/10/2014 - 13:22

έχεις voda έχεις super εμπειρία!!!

Εμπειρια εχω, σημα δεν εχω! 

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#374   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 21/10/2014 - 13:23

Εμένα τα έφτυσε to whatsapp.εσας δουλεύει κανονικά ;

Δουλευει. Κανε μια επανεγκατασταση.

#375   Mikeobin

Mikeobin

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 21/10/2014 - 13:27

Εμπειρια εχω, σημα δεν εχω! 

χαχα, κι αυτό είναι εμπειρία, για ρώτα του άλλους που δεν έχουν τέτοιες εμπειρίες σαν και εμάς! 

5+σήμερα!!! (τελειώνει η σύμβαση μου και τρελένομαιιιιι!!!!!) 

Cosmo σου έρχομαιιιιι!!! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6