Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 5 ψήφοι

iOS 8.1

• Please log in to reply
1010 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Thanoc2129

Δημοσίευση 23/10/2014 - 14:51

Έχω 3-4 δευτερόλεπτα καθυστέρηση όταν απαντάω κλήση μέχρι να έρθει στο Bluetooth. iPhone 4S

αστα να πανε..μακαρι η 8.1.1 να στρωσει ακομα πιο πολυ για το 4s γτ αλλιως μας βλεπω απο τωρα συνταξη

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   psideras

psideras

iPH User

• 169 μηνύματα
  • Twitter:@psideras
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:psideras

Δημοσίευση 23/10/2014 - 14:54

Σκέψου να εισαι roaming! Ακούς εκει 3-4 δευτ. σε κάθε κλήση! Ποσοστά στο λογαριασμό θα ζητήσω

#528   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2014 - 14:55

Σκέψου να εισαι roaming! Ακούς εκει 3-4 δευτ. σε κάθε κλήση! Ποσοστά στο λογαριασμό θα ζητήσω

χαχαχχαχα

#529   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5,830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 23/10/2014 - 15:00

Έχω 3-4 δευτερόλεπτα καθυστέρηση όταν απαντάω κλήση μέχρι να έρθει στο Bluetooth. iPhone 4S

και στο δικο μου που ειναι 5s αλλα με συνδεση wi-fi παλι το ιδιο κανει!δεν βαριεσαι!

#530   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2014 - 15:01

χμμμμ αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι μετα την 7αρα το ios μαμιεται πατοκορφα..πφφφ
η 6.1.2 ηταν μια χαρα αχχχ ρε apple

Τελευταία επεξεργασία από: mpa3, 23/10/2014 - 15:03.

#531   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 23/10/2014 - 15:06

ένα άτομο που παραδέχεται πως το πρόβλημα με το wifi συνεχίζεται...!!! κανένας ποτε... δεν πρόκειται να μιλήσει... αλλα μπορεί κιόλας?? τόσα λεφτά δίνεις στην apple να πάρεις μια καλή συσκευή και φτάνεις σε σημείο να έχεις προβλήματα τα οποια η apple τα αφήνει να υπάρχουνε...!

η αλήθεια είναι πως όλο αυτό γίνετε από την apple επίτηδες...! κάνει όλες τις άλλες συσκευές άχρηστες για να πάρεις την καινούρια... το iphone 6 φυσικά... και μετά βλέπεις τους άλλους που κάνουνε σύγκριση το 5S με το 6 και λένε τρομερές διαφορες...!!! φυσικά λογικό... αφού το iphone σας έχει γίνει άχρηστο από την αναβάθμιση... για να συγκρίνεις ένα iphone 4S με 6.1.3 διπλα στο iphone 6 και δες πως δεν έχει τεραστια διαφορα....!

απαράδεκτη η apple....

αλλα τι λέμε τώρα.. έτσι να την υποστηρίζεται... :)

φιλικα παντα

Φιλε ενταξει εγω θα διαφωνησω με την αποψη σου . καταρχην το 4s κυκλοφορησε πριν 3 χρονια το ios 8 πριν ενα μηνα .λογικο δεν ειναι η apple να στησει το καινουριο της λειτουργικο πανω στο τελευταιο μοντελο ; και παλι καλα που μοντελα πριν 3 χρονια τους δινει το δικαιωμα να αναβαθμιστουν . εχω παρει στην αδερφη μου δωρο ενα android. την τελευταια εκδοση kitkat δεν την δεχετε .ξερεις ποσους μηνες το εχει; 6 . θα ηταν προτιμοτερο αν το εκανε αυτο η apple ; δεν νομιζω

Εμεις με 3 χρονια συσκευες μπορουμε ανετα να κατεβαζουμε καινουριες εφαρμογες καινουρια games . καντο αυτο στο android ; θα σου λεει θελει εκδοση 4.4.2 για να τρεξει η ταδε εφαρμογη.

Φιλικα παντα δεν ειμαι με παρωπιδες απλα δεν το βλεπω αυτο σαν λαθος η εσκεμμενο λαθος.
Ο επεξεργαστης του ειναι ποιο αργος και οχι μονο ο επεξεργαστης οποτε λογικο να κολλαει λιγο.

Τελευταία επεξεργασία από: bagg21, 23/10/2014 - 15:13.

#532   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2014 - 15:08

Δες εδω... Αυτο τα λεει ολα

Attached Files

#533   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2014 - 15:09

Φιλε ενταξει εγω θα διαφωνησω με την αποψη σου . καταρχην το 4s κυκλοφορησε πριν 3 χρονια το ios 8 πριν ενα μηνα .λογικο δεν ειναι η apple να στησει το καινουριο της λειτουργικο πανω στο τελευταιο μοντελο ; και παλι καλα που μοντελα πριν 3 χρονια τους δινει το δικαιωμα να αναβαθμιστους . εχω παρει στην αδερφη μου δωρο ενα android. την τελευταια εκδοση kitkat δεν την δεχετε .ξερεις ποσους μηνες το εχει; 6 . θα ηταν προτιμοτερο αν το εκανε αυτο η apple ; δεν νομιζω

Εμεις με 3 χρονια συσκευες μπορουμε ανετα να κατεβαζουμε καινουριες εφαρμογες καινουρια games . καντο αυτο στο android ; θα σου λεει θελει εκδοση 4.4.2 για να τρεξει η ταδε εφαρμογη.

Φιλικα παντα δεν ειμαι με παρωπιδες απλα δεν το βλεπω αυτο σαν λαθος η εσκεμμενο λαθος.
Ο επεξεργαστης του ποιο αργος και οχι μονο οποτε λογικο να κολλαει λιγο.

ναι εχεις δικιο αλλα να ανοιξω μια παρενθεση στο android μπορεις να περασεις στο συγκεκριμενο κινητο που λες kitkat custom rom..αρκει να ξερεις :P
θελω να πω και στο android εχεις την επιλογη να εχεις το πιο καινουριο λογισμικο απλα δεν ειναι ολοκληρωμενο απο την sony πχ αλλα απο αλλους,αυτη ειναι η διαφορα της apple

Τελευταία επεξεργασία από: mpa3, 23/10/2014 - 15:11.

#534   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2014 - 15:11

ναι εχεις δικιο αλλα να ανοιξω μια παρενθεση στο android μπορεις να περασεις στο συγκεκριμενο κινητο που λες kitkat custom rom..αρκει να ξερεις :P

Ναι σωστα . εχεις δικιο και εσυ ...επισημα ομως δεν στο επιτρεπει !

#535   petrosdk

petrosdk

iPH Member

• 272 μηνύματα
  • Twitter:@petros_mast
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:petrosdk

Δημοσίευση 23/10/2014 - 16:42

Δυστυχώς ακόμα και με restore το πρόβλημα με το Wi-Fi ακόμα υπάρχει!! Ασε που η κατανάλωση της μπαταρίας μου φαίνεται αισθητά μεγαλύτερη!! Κολλήματα και laggαρίσματα όμως δεν έχω όπως στη 8.0.2. Άντε να δούμε την 8.1.1 τώρα!

#536   psideras

psideras

iPH User

• 169 μηνύματα
  • Twitter:@psideras
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:psideras

Δημοσίευση 23/10/2014 - 17:00

Εγω βλέπω να φτάνει 8.9.9 για να στρώσει αυτό το iOS

#537   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 23/10/2014 - 17:21

Παιδιά σήμερα το AppStore μου ξανα άλλαξε γλώσσα και έγινε πάλι στα αγγλικά! Ξέρετε τι παίζει;

#538   Labros4s

Labros4s

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 23/10/2014 - 17:23

Απο ποια άποψη το ρωτάς;
Από θέμα καθημερινής χρήσης είναι σχεδόν το ίδιο! Από θέμα μπαταρίας δεν πολύ θυμάμαι αλλά ίδιο μου φαίνεται μέχρι στιγμής! Τώρα το dictation και το quick reply σε εμένα λειτουργούν άψογα και είναι πολύ χρήσιμα. Τα widget μια χαρά λειτουργούν αλλά εγώ προσωπικά δεν τα πολυχργσιμοποιω . Τα πληκτρολόγια 3ων δεν με βόλεψαν καν θεωρώ της Apple άψογο!τελος το health app δεν το χρησιμοποίησα! Εγώ θα σου πρότεινα την αναβάθμιση, το κινητό με την 8.1 πάει παρά πολύ καλά εγώ δεν το μετάνιωσα καθόλου (αν και στην 8.0.2 σε μερικές περιπτώσεις το είχα μετανιώσει)!

καλησπερα να προχωρησω αφοβα στη 8.1 απο 7.0.6;επειδη ακουσα προβληματα wifi!!!μην την πατησω και ειναι αχρηστο το 4s!!!!!!!!!!!

#539   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 23/10/2014 - 17:30

καλησπερα να προχωρησω αφοβα στη 8.1 απο 7.0.6;επειδη ακουσα προβληματα wifi!!!μην την πατησω και ειναι αχρηστο το 4s!!!!!!!!!!!

Τι να σου πω φίλε μου δεν ξέρω εγώ δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα! Αυτό συνέβη σε ορισμένες παρτίδες του 4S και κυρίως από την 6 στην 7! Εγώ μπορώ να σου προτείνω την αναβάθμιση από θέμα χαρακτηριστικών και λειτουργίας αλλά από θέμα αν θα σου βγάλει πρόβλημα το wifi δεν ξέρω!

#540   StergiosPol

StergiosPol

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 23/10/2014 - 17:37

Καλησπέρα εγώ πάντως με 4s Λειτουργεί πολύ καλά!!!! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες