Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 5 ψήφοι

iOS 8.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1010 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#766   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 28/10/2014 - 13:46

Παιδιά μια ερώτηση γιατί σε Iphone 6 plus έχω περάσει την 8.1 μέσω ota. Αν κάνω restore μέσω iTunes μετά μπορώ να κάνω επαναφορά από backup του iCloud ή είναι καλύτερα από iTunes. Σε 1 παιχνιδι πως μπορώ να πάρω backup; Θέλω να γίνει όσο πιο καθαρό γίνεται...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#767   cmkostas

cmkostas

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:45

Παιδια εμενα στο 4s μου μιλαμε για τρελη καταναλωση.. Μετα απο μια ωρα μπορει να εχει πεσει κ 30%.. Εχω κανει ολα τα τρικς σε διάφορα σαιτ που εχω δει αλλα δεν υπάρχει βελτίωση.. Στη χρηση μπαταριας φαίνεται οτι το προβλημα ειναι στο "οθονη αφετηρίας κλειδωματος" που βγαζει ποσοστο ανω του 30%".. Οι αλλοι φιλοι με 4s εχετε παρομοιο προβλημα; παρεμπιπτόντως εχω αλλαξει μπαταρια πριν απο μια βδομαδα..

#768   starstar2301

starstar2301

iPH Member

• 311 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:starstar2301

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:59

Παιδια εμενα στο 4s μου μιλαμε για τρελη καταναλωση.. Μετα απο μια ωρα μπορει να εχει πεσει κ 30%.. Εχω κανει ολα τα τρικς σε διάφορα σαιτ που εχω δει αλλα δεν υπάρχει βελτίωση.. Στη χρηση μπαταριας φαίνεται οτι το προβλημα ειναι στο "οθονη αφετηρίας κλειδωματος" που βγαζει ποσοστο ανω του 30%".. Οι αλλοι φιλοι με 4s εχετε παρομοιο προβλημα; παρεμπιπτόντως εχω αλλαξει μπαταρια πριν απο μια βδομαδα..

σε 4s, μου δείχνει μονίμως Home & Lock Screen 25% τουλάχιστον.

δεν ξέρουμε ποια ήταν η κατανάλωση με iOS 7.

με την μπαταρία να φτάνει πλέον μέχρι 90%, μου κρατάει για 5 ώρες χρήσης, 24 ώρες αναμονή στην καλύτερη περίπτωση.

#769   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.850 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 14:59

η η μπαταρια που αλλαξες φταιει η πες αναλυτικα πως πηγες στην 8.1

#770   cmkostas

cmkostas

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 15:05

Το δικο μου ακομα κ στην αναμονη εχει μεγαλη καταναλωση.. Το εκανα απο itunes set as a new

#771   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.850 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 15:07

δηλ δεν επανεφερες κανενα back up?....Στις Ρυθμισεις τα εχεις σεταρει ολα οκ?

#772   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/10/2014 - 16:17

αν κανω reset all content and settings ειναι σαν να κανω set us as new? εχω το ιδιο αποτελεσμα δλδ?

#773   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 29/10/2014 - 16:26

αν κανω reset all content and settings ειναι σαν να κανω set us as new? εχω το ιδιο αποτελεσμα δλδ?

αυτό το έχεις ξαναρωτήσει και σου είχαν απαντήσει

http://www.iphonehel...45#entry1629888

#774   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 17:25

ναι και επισης πηρα και αυτην την απαντηση.

"νομιζω πως κανοντας αυτο διαγραφονται ολα και μπαινεις στην οθονη του σεταρισματος εξ'αρχης...δηλ ειναι το ιδιο."

3 ποστ πιο κατω..

απο το να γραψεις οτι μου εχουν ξανα απαντησει θα μπορουσες να απαντησεις και εσυ αν ηξερες πχ.

#775   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 17:40

ναι και επισης πηρα και αυτην την απαντηση.

"νομιζω πως κανοντας αυτο διαγραφονται ολα και μπαινεις στην οθονη του σεταρισματος εξ'αρχης...δηλ ειναι το ιδιο."

3 ποστ πιο κατω..

απο το να γραψεις οτι μου εχουν ξανα απαντησει θα μπορουσες να απαντησεις και εσυ αν ηξερες πχ.

Ο ενας σου απαντάει ΟΧΙ, κι εγώ σου το κάνω παράθεση με link (άρα έχεις αυτόματα 2πλό ΟΧΙ) , αλλά εσύ επιμένεις να προσπαθείς να βρεις την εύκολη λύση από την πιο "σίγουρα" καθαρή, με επιχείρημα το ότι κάποιος σου έγραψε ότι "νομίζει" πως είναι το ίδιο πράγμα.

Τέλοσπάντων, κοίτα και μια ακόμα άποψη (με την οποία εγώ τουλάχιστον συμφωνώ - από όσα έχω διαβάσει και ακούσει) :

They both technically erase / reset the phone. But the big difference is:

The on phone reset will reset all settings and remove all content, etc. however as it is on the device there is a chance that some hidden file, etc could remain, and it could have your data. Basically there is chance not all user data is removed, or some corruption may not be fixed.

If you restore the iOS through iTunes. It is actually restoring the whole os on your device. Similar to reformatting a hard drive and then reinstalling the os. According to apple this is the only way to ensure all prior user data is removed. Also it would fix any software issue.

Τελευταία επεξεργασία από: stark, 29/10/2014 - 17:44

#776   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 17:48

Και που το κακο να επιμενω να ωρβ την ευκολη λυση αν αυτη υφισταται? Το επιχειρημα δεν ειναι οτι καποιος μου ειπε οτι νομιζει κατι αλλα οτι και εμενα μου φαινεται το ιδιο γιαυτο και ρωτησαξανα για να παρω μια απαντηση με ισως καποιο επιχειρημα και οχι απλα ενα σκετο οχι.ευχαριστω παρόλα αυτα.

#777   starstar2301

starstar2301

iPH Member

• 311 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:starstar2301

Δημοσίευση 29/10/2014 - 17:58

Και που το κακο να επιμενω να ωρβ την ευκολη λυση αν αυτη υφισταται? Το επιχειρημα δεν ειναι οτι καποιος μου ειπε οτι νομιζει κατι αλλα οτι και εμενα μου φαινεται το ιδιο γιαυτο και ρωτησαξανα για να παρω μια απαντηση με ισως καποιο επιχειρημα και οχι απλα ενα σκετο οχι.ευχαριστω παρόλα αυτα.

φίλε συνήθως οι περισσότεροι εδώ μέσα όταν λένε ένα σκέτο "όχι" (ή "ναι") ξέρουν πολύ καλά τι λένε.

επίσης αν κάποιος γράψει "όχι" και κάνει λάθος, συνήθως κάποιος τον διορθώνει.

αργά ή γρήγορα βρίσκεις την απάντηση σε αυτό που θέλεις.

από την εμπειρία μου στο φόρουμ.

τέλος, είναι καλό να γκουγκλάρεις όσο μπορείς για να βρεις αυτό που θέλεις, εγώ τουλάχιστον πριν ρωτήσω κάτι εδώ, ψάχνω μήπως υπάρχει έτοιμη απάντηση αλλού.

φιλικά.

Τελευταία επεξεργασία από: starstar2301, 29/10/2014 - 18:00

#778   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 21:48

Όσοι στην 8.1 έχετε προβλήματα με το Wi-Fi και μέχρι να βγει η 8.1.1 (?) μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και σε αυτό...

Router Settings:

1) First and foremost, try restarting your router. Turn it off, unplug and leave for 30 seconds, then plug the power back in and see if your wireless performance is more stable.

2) Change the wireless encryption on your router. By default, most routers are set to WPA Auto or WPA Auto/WPA2. Change the setting to WPA2 only.

3) If the wireless operating channel is set to ‘automatic’, change it to stay on a static channel instead. This may increase performance.

4) If you use a dual-band router, try connect only to the 2.4GHz network, or only to the 5GHz network. Is there any difference?

5) If your router supports dual-band but can only use one radio band at a time, try it change from 5GHz to 2.4GHz (or vice-versa) and see if it makes a difference.

iPhone Settings:

1) Ensure the iPhone is updated to the latest version of iOS 8. To check this, go to Settings > General > Software Update.

2) Hard reset. To do this, hold down the power button and the home button at the same time until your phone restarts.

3) Reset Network Settings. To do this, go to Settings > General > Reset > Reset Network Settings. This will restart your iPhone and take a few minutes to complete. Please be aware that this will wipe any saved networks.

4) Turn off wifi networking. To do this, go to Settings > Privacy > Location > System Settings, and toggle the wifi networking option to off.

5) Enable Airplane Mode, leave for 30 seconds, then turn Airplane Mode off. This normally helps for about an hour.

6) Disable Bluetooth.

#779   dgeorge4

dgeorge4

iPH Enthousiast

• 489 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2014 - 00:20

Εγώ με vdsl Ote, είχα θέμα με το Speedport, άλλαξα με το ZTE και όλα κομπλέ

#780   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.850 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2014 - 11:55

επιμενω οτι ειναι το ιδιο πραγμα.....η μονη διαφορα ειναι οτι με restore πας στην τελευταια υποχρεωτικα εκδοση ενω με erase all settings (οπως το λενε τελοσπαντων) μπορεις και παραμενεις στην ιδια

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες