Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 5 ψήφοι

iOS 8.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1010 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#811   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 02/11/2014 - 08:59

Ο χρήστης velkus, στις 31 Oct 2014 - 06:26, έγραψε:snapback.png

Σας κάνει αυτόματα τα Update του App Store στην 8?.

Στις ρυθμισεις εχει διακοπτη αν θελεις να κανει αυτοματα τις ενημερωσεις ή οχι

Αν είδες καλά το μήνυμα μου για να μην μου πει κανείς αυτή την απάντηση γιατί θα ήταν αστείο να ρωτήσω εγώ τέτοιο πράγμα, έγραψα πως έχω ανοίξει και κλείσει το διακόπτη πολλές φορές μήπως και ξεμπλοκάρει, χωρίς βέβαια θετικά αποτελέσματα και είπα μετά από ένα μήνα περίπου με την 8 να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε κανέναν άλλον!!! :)

Κάτι συμβαίνει, που θα πάει θα το βρω.. Στο χέρι του είναι!!

Όπως και αν έχει σε ευχαριστώ για την απάντηση!! :)

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 02/11/2014 - 09:00

@CaLi@

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#812   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 02/11/2014 - 09:26

Πολύ καλοί χρόνοι, με τι  iPhone?

Σε ένα 24ωρο ταξίδι πάντως προς Αθήνα και επιστροφή (με λεωφορείο) έβγαλα και πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το iOS 8 & iPhone 5S - iPad.

Με όλα 4G (3G στο iPad), wifi αν και δεν χρειαζόταν, Push, bluetooth location ανοιχτά και στα δύο:

1. Πολύ χρήση με κινητό κλειστό χωρίς να το πειράζω! Δείχνει ότι πολλές λειτουργίες στο παρασκήνιο απασχολούν το κινητό. Στο δρόμο η κατανάλωση μεγάλη!

Από την άλλη στο σπίτι σήμερα (wifi) είχε 1/2 h χρήση 7 h αναμονή χωρίς να το ακουμπήσω και μόλις έπεσε στο 99%. Στο δρόμο και σε 7-8 ώρες αναμονή είχε πέσει στο 92% πάλι με 1/2h χρήση αλλά ελάχιστη δική μου!

2. Το iPad air σκυλί μαύρο!!! Τι παιχνίδια, τι 3G σε όλο το ταξίδι να το χρησιμοποιούμε 2 άτομα και η μπαταρία ακλόνητη! Μας έβγαλε 9 ώρες χρήση και 1 μέρα αναμονή και είχε και 15% υπόλοιπο!

3. Από τα παραπάνω φαίνεται ξεκάθαρα ότι το 3G/4G (Cosmote) έχει τρελή κατανάλωση απλά το iPad air έχει και πολύ μεγάλη μπαταρία.

4. Στο κινητό το έβαλα κάποια στιγμή (2 τελευταίες ώρες) Δεδομένα off και σταμάτησε και η μπαταρία στο 12% να κατεβαίνει σαν τρελή... Στο κινητό είχα τελικά ~5h χρήση και 1 μέρα αναμονή όλα με 4G/3G.

5. Η λύση τελικά είναι σε τέτοιες περιπτώσεις (π.χ. χωρίς πρόσβαση σε ρεύμα) είναι μια power bank 2.000 mAh που θα σε σώσει. Στο αυτοκίνητο επίσης ένας φορτιστής είναι απαραίτητος.

#813   homodigital

homodigital

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 10:16

iphone 6 plus 16gb

#814   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:Merkon5

Δημοσίευση 02/11/2014 - 13:46

Παιδια σε iphone 5 με 7.1.2 να περάσω το ios 8.1; Θα πηγαίνει καλα; Απο αποψη μπαταρίας κτλ αξιζει ή καλυτερα να κάτσω στα αυγά μου; :P

#815   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 02/11/2014 - 14:50

Παιδια σε iphone 5 με 7.1.2 να περάσω το ios 8.1; Θα πηγαίνει καλα; Απο αποψη μπαταρίας κτλ αξιζει ή καλυτερα να κάτσω στα αυγά μου; :P

προχωρα φίλε όλα οκ ειναι

#816   fragment

fragment

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:dennmtr

Δημοσίευση 02/11/2014 - 15:37

Απο το πρωί 100% 3 μεσημέρι και η μπαταρία μου 40% με αρκετό σερφάρισμα (καθόλου 3G μόνο wifi). Γιατι; Πριν ενα μήνα την άλλαξα . iPhone 5 8.1

Battery

CycleCount: 54
 DesignCapacity: 1430
 FullChargeCapacity: 1400
 Status: Success
 BatteryCurrentCapacity: 40
 BatteryIsCharging: true
 ExternalChargeCapable: true
 ExternalConnected: true
 FullyCharged: false
 GasGaugeCapability: true

Τελευταία επεξεργασία από: fragment, 02/11/2014 - 15:42

#817   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1.439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 02/11/2014 - 17:25

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1414941881.537351.jpg   137,29KB   54 λήψεις

Και μένα σκατα η μπαταρία αν και είναι για άλλαγμα βέβαια

#818   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Thanoc2129

Δημοσίευση 02/11/2014 - 18:41

μηπως ξερουμε ανεπισημα ποτε περιπου θα βγει η 8.1.1;

#819   aphrodite8721

aphrodite8721

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Twitter:@--
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 18:50

re paidia na rwtisw....se iphone 5s exw tin 7.1 kai h mpataria me dedomena anoixta den krataei oute dwdeka wres.na tin kanw tin 8,1 h tha to metaniwsw?

ouff...

#820   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.806 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 19:24

re paidia na rwtisw....se iphone 5s exw tin 7.1 kai h mpataria me dedomena anoixta den krataei oute dwdeka wres.na tin kanw tin 8,1 h tha to metaniwsw?

ouff...

το πιο λογικο οτι πατατα υπρχει στην 7.1 θα υπαρξει και στην 8.1 και αυτο που εννοοω ειναι οτι αν εχεις καποιες κακες συνηθειες οπως για παραδειγμα ...εχεις ΟΝ τις γνωστοποιησεις σε οτι απιθανη εφαρμογη εχεις κατεβασει, τοτε το ιδιο θα γινεται και εκει.

Γνωμη μου και με την προυποθεση οτι εχεις καλη μπαταρια.Βρες τι σου ρουφαει τη μπαταρια και μετα φυγε σφαιρα για την 8.1

#821   aphrodite8721

aphrodite8721

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 19:43

το πιο λογικο οτι πατατα υπρχει στην 7.1 θα υπαρξει και στην 8.1 και αυτο που εννοοω ειναι οτι αν εχεις καποιες κακες συνηθειες οπως για παραδειγμα ...εχεις ΟΝ τις γνωστοποιησεις σε οτι απιθανη εφαρμογη εχεις κατεβασει, τοτε το ιδιο θα γινεται και εκει.

Γνωμη μου και με την προυποθεση οτι εχεις καλη μπαταρια.Βρες τι σου ρουφαει τη μπαταρια και μετα φυγε σφαιρα για την 8.1

exw kanei katheti pou mporei na mou swsei ligh mpataria:/ px :exw meiwsei gnwstopoihseis,exw apenergopoihsei ananewsh efarmogwn ston ypovathro,exw valei meiwsi kinhshs,

daxty;iko apotypwma apenergopoihmeno,yphresies topothesias off...me liga logia den to xairomai to thl....

#822   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 02/11/2014 - 19:51

Μπορει καποιος να μου πει ποιο εικονιδιο δειχνει οταν εχει φορτιστει τελειως το iphone και πρεπει να το βγαλουμε απο την πριζα ? Γιατι εμενα μονο τον κεραυνο δειχνει συνεχεια..! 

Πηρα το 6αρι και κανω πρωτες φορτισεις..!  :)  :)

#823   aphrodite8721

aphrodite8721

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 19:53

έχω κάνει καθετί που μπορεί να μου σώσει λίγη μπαταρία:/ πχ :έχω μειώσει γνωστοποιήσεις,έχω απενεργοποιήσει ανανέωση εφαρμογών στον υπόβαθρο,έχω βάλει μείωση κίνησης,
δάχτυοίκο αποτύπωμα απενεργοποιημένο,υπηρεσίες τοποθεσίας off...με λίγα λόγια δεν το χαίρομαι το τηλ....

#824   aphrodite8721

aphrodite8721

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 19:54

έχω κάνει καθετί που μπορεί να μου σώσει λίγη μπαταρία:/ πχ :έχω μειώσει γνωστοποιήσεις,έχω απενεργοποιήσει ανανέωση εφαρμογών στον υπόβαθρο,έχω βάλει μείωση κίνησης,
δάχτυοίκο αποτύπωμα απενεργοποιημένο,υπηρεσίες τοποθεσίας off...με λίγα λόγια δεν το χαίρομαι το τηλ....

#825   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:01

Βάλε το και σε μία γυάλα και πάρε Nokia 2110.. :)

@CaLi@

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5