Βάλε το και σε μία γυάλα και πάρε Nokia 2110..
Xaxaxaxa... Πες τα. Δυστηχώς αυτή είναι η μπαταρία των προηγούμενων iPhone. Τα ίδια θέματα είχα με το 5αρι. Κάθε βράδυ στην φόρτιση αλλά δεν με πείραζε, συνήθεια είχε γίνει!
Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:03
Xaxaxaxa... Πες τα. Δυστηχώς αυτή είναι η μπαταρία των προηγούμενων iPhone. Τα ίδια θέματα είχα με το 5αρι. Κάθε βράδυ στην φόρτιση αλλά δεν με πείραζε, συνήθεια είχε γίνει!
Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:03
έχω κάνει καθετί που μπορεί να μου σώσει λίγη μπαταρία:/ πχ :έχω μειώσει γνωστοποιήσεις,έχω απενεργοποιήσει ανανέωση εφαρμογών στον υπόβαθρο,έχω βάλει μείωση κίνησης,
δάχτυοίκο αποτύπωμα απενεργοποιημένο,υπηρεσίες τοποθεσίας off...με λίγα λόγια δεν το χαίρομαι το τηλ....
Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:04
Μπορει καποιος να μου πει ποιο εικονιδιο δειχνει οταν εχει φορτιστει τελειως το iphone και πρεπει να το βγαλουμε απο την πριζα ? Γιατι εμενα μονο τον κεραυνο δειχνει συνεχεια..!
Πηρα το 6αρι και κανω πρωτες φορτισεις..!
Δεν σου δείχνει κάποιο εικονίδιο απλώς σου γράφει ότι έχει φορτίσει 100%.
Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:04
eimai etoimi na to ksaposteilw...
Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:06
Δεν σου δείχνει κάποιο εικονίδιο απλώς σου γράφει ότι έχει φορτίσει 100%.
Εκεινο με πριζα και μετα κεραυνο παει...?
Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:06
Κοίταξε να χαρείς το τηλέφωνό σου όπως το θες εσύ και πάρε ένα power bank.
ouf...kai pes oti pairnw kai exw panta mpataria...tin anavathmisi na tin kanw?h tha arxisei na krataei treis wres kai telos? :(
Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:08
eimai etoimi na to ksaposteilw...
Αν θεωρείς ότι είναι σοβαρός λόγος δεν θα σε εμποδίσω.. Τρόποι υπάρχουν πάντως και εγώ έχω πάντα μία Anker για backup, αν και με το 6+ δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα..
ouf...kai pes oti pairnw kai exw panta mpataria...tin anavathmisi na tin kanw?h tha arxisei na krataei treis wres kai telos? :(
Μην γράφεις λατινικά.. Να την κάνεις, σε πια είσαι τώρα.. Η μπαταρία πάντως σώζει...
@CaLi@
Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:09
ama einai kathe vrady einai kalaaa.....
Να την κάνεις. Και γράφε ελληνική όχι greeklish...
Ναι πάει. Αν θες κατέβασε το Battery Doctor (με το πράσινο εικονίδιο εφαρμογής) και βλέπε από εκεί πότε θα τελειώνει η φόρτιση. Είναι αρκετά χρήσιμο και το χρησιμοποιώ από τις πρώτες του εκδόσεις κιόλας!!
οχι greeklish απαγορευονται απο τους κανονισμους του φορουμouf...kai pes oti pairnw kai exw panta mpataria...tin anavathmisi na tin kanw?h tha arxisei na krataei treis wres kai telos? :(
Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:10
Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:10
Αν θεωρείς ότι είναι σοβαρός λόγος δεν θα σε εμποδίσω.. Τρόποι υπάρχουν πάντως και εγώ έχω πάντα μία Anker για backup, αν και με το 6+ δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα..
Μην γράφεις λατινικά.. Να την κάνεις, σε πια είσαι τώρα.. Η μπαταρία πάντως σώζει...
πφφ ξεχναω να αλλαζω τη γλωσσα συνεχεια :/ πολυ ενοχλητικο.τελος παντων.ειμαι στην 7.1.
Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:14
Μην υπερβάλεις, κάνε αναβάθμιση
κι όμως πρέπει να σου πω ότι πριν από αυτό είχα το ίδιο ακριβώς τηλέφωνο και η μπαταρία με την 8.0.2 κρατουσε 4 ωρες.και το πουλησα και πηρα το ίδο για να κρατησω την 7.1(οποτε πιστεψε με δεν υπερβαλλω.
Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:14
πφφ ξεχναω να αλλαζω τη γλωσσα συνεχεια :/ πολυ ενοχλητικο.τελος παντων.ειμαι στην 7.1.
Θα την έκανα εχτές και πιο τηλέφωνο??
@CaLi@
Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:15
Nαι πάει
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες