Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 5 ψήφοι

iOS 8.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1010 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#841   aphrodite8721

aphrodite8721

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Twitter:@--
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:18

Να την κάνεις. Και γράφε ελληνική όχι greeklish... 

Ναι πάει. Αν θες κατέβασε το Battery Doctor (με το πράσινο εικονίδιο εφαρμογής) και βλέπε από εκεί πότε θα τελειώνει η φόρτιση. Είναι αρκετά χρήσιμο και το χρησιμοποιώ από τις πρώτες του εκδόσεις κιόλας!! :)

παιδιά σορρυ προσπαθώ αλλά αυτό το πράγμα που πρέπει να αλλάζω συνέχεια πληκτρολόγιο έχει αρχίσει να μου παίζει τα νεύρα.σόρρυ...ναι το έχω κατεβάσει.θα δείξει λοιπόν.ευαριστώ!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#842   aphrodite8721

aphrodite8721

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:24

Θα την έκανα εχτές και πιο τηλέφωνο??

το 5s.

#843   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:37

το 5s.

Και είσαι ακόμα στην 7..;

Πάρε backup και περνα την με restore και επανέφερε το backup σου.. Ίσως να δεις κάποια διαφορά κιόλας στην διαχείριση της μπαταρίας !!

@CaLi@

#844   aphrodite8721

aphrodite8721

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 20:47

Και είσαι ακόμα στην 7..;

Πάρε backup και περνα την με restore και επανέφερε το backup σου.. Ίσως να δεις κάποια διαφορά κιόλας στην διαχείριση της μπαταρίας !!

σε ευχαριστώ πολύ!

#845   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.806 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 21:06

exw kanei katheti pou mporei na mou swsei ligh mpataria:/ px :exw meiwsei gnwstopoihseis,exw apenergopoihsei ananewsh efarmogwn ston ypovathro,exw valei meiwsi kinhshs,

daxty;iko apotypwma apenergopoihmeno,yphresies topothesias off...me liga logia den to xairomai to thl....

εχεις καποιο προβλημα τοτε σιγουρα...δεν νοειται 5s να κραταει 12 ωρες και ας λενε οτι θελουν περι μπαταριων.Εδω 5αρι με full χρηση και κραταει 1 ημερα και συζηταμε για το 5s?

#846   aphrodite8721

aphrodite8721

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 21:24

εχεις καποιο προβλημα τοτε σιγουρα...δεν νοειται 5s να κραταει 12 ωρες και ας λενε οτι θελουν περι μπαταριων.Εδω 5αρι με full χρηση και κραταει 1 ημερα και συζηταμε για το 5s?

κι εγώ έτσι καταλαβαίνω.αλλα όλοι μου λένε να κάνω την αναβάθμιση κλπ.εγώ γιατί είμαι σχεδόν σίγουρη ότι η μπαταρία θα αποτελειωθεί?και δεν ξέρω τώρα τι να κάνω.
η να το στείλω για service η αναβάθμιση(έλεος με την apple!όλα τα καλά του κόσμου αλλα κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν!)

Τελευταία επεξεργασία από: aphrodite8721, 02/11/2014 - 21:25

#847   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.806 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 21:33

κι εγώ έτσι καταλαβαίνω.αλλα όλοι μου λένε να κάνω την αναβάθμιση κλπ.εγώ γιατί είμαι σχεδόν σίγουρη ότι η μπαταρία θα αποτελειωθεί?και δεν ξέρω τώρα τι να κάνω.
η να το στείλω για service η αναβάθμιση(έλεος με την apple!όλα τα καλά του κόσμου αλλα κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν!)

πηγαινε αφοβα στην 8,1 με restore και επανεφερε το back up σου.Αν συνεχισουν τα προβληματα κανε παλι ενα restore μονο που αυτη τη φορα θα επιλεξεις set up as new και δεν θα επαναφερεις ΚΑΝΕΝΑ back up.To icloud θα σου φερει πισω επαφες και σημειωσεις,ημερολογιο που ειναι βασικα αλλα απο χειροκινητο back up τιποτα δεν θα βαλεις,

Δες το και ξανασυζηταμε

Εννοειται οτι εχεις τσεκαρει λιγο και τη μπαταρια στα στατιστικα της μηπως ειναι ελαττωματικη

#848   aphrodite8721

aphrodite8721

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 21:37

πηγαινε αφοβα στην 8,1 με restore και επανεφερε το back up σου.Αν συνεχισουν τα προβληματα κανε παλι ενα restore μονο που αυτη τη φορα θα επιλεξεις set up as new και δεν θα επαναφερεις ΚΑΝΕΝΑ back up.To icloud θα σου φερει πισω επαφες και σημειωσεις,ημερολογιο που ειναι βασικα αλλα απο χειροκινητο back up τιποτα δεν θα βαλεις,

Δες το και ξανασυζηταμε

Εννοειται οτι εχεις τσεκαρει λιγο και τη μπαταρια στα στατιστικα της μηπως ειναι ελαττωματικη

'Εννοειται οτι εχεις τσεκαρει λιγο και τη μπαταρια στα στατιστικα της μηπως ειναι ελαττωματικη''

τι ακριβώς εννοείς? :/

#849   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.806 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 21:46

δηλ ποσταρε  μια φορα εδω τους χρονους χρησης που βλεπεις στο τηλ ....πχ οταν φτασει στο 20% απο πληρως φορτισμενο που ειναι οπως επισης και τι βλεπεις για τη μπαταρια σου στο iBackupBot οπου σου δινει καποιες πληροφοριες

#850   aphrodite8721

aphrodite8721

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2014 - 21:49

δηλ ποσταρε  μια φορα εδω τους χρονους χρησης που βλεπεις στο τηλ ....πχ οταν φτασει στο 20% απο πληρως φορτισμενο που ειναι οπως επισης και τι βλεπεις για τη μπαταρια σου στο iBackupBot οπου σου δινει καποιες πληροφοριες

αα οκ οκ!ευχαριστω!

#851   kospankavv98

kospankavv98

iPH Addict

• 705 μηνύματα
  • Twitter:@kospankavv
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 02/11/2014 - 22:00

Πως χρησιμοποιούνται 7 fb ενώ αυτά ειναι 2-3 το πολυ

Συνημμένα αρχεία

• Συνημμένο αρχείο  image.jpg   80,67KB   34 λήψεις
  • Συνημμένο αρχείο  image.jpg   103,35KB   22 λήψεις

#852   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/11/2014 - 00:43

Γιατι ενω συνδεσα το κινητο στο itunes και "σβηστηκαν" τα diagnostics and data μετα απο μολις μια μερα βλεπω οτι εχω πολλα παλι γιατι συμβαινει αυτο? και μολις εχθες εκανα restore το κινητο και τα περασα ολα απο την αρχη και εβαλα "επιλεγμενες εφαρμογες"..

#853   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/11/2014 - 01:13

Κάνοντας Sync, διαγράφονται.

Δεν επηρεάζει αν έχεις επαναφέρει το Backup ή όχι. Οτιδήποτε έχεις θα εμφανίζεται εκεί.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#854   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/11/2014 - 03:03

ναι απλα θελω αν πω γιατι εχω ολα αυτα στο diagnostics and data κρασαρισματα κλπ δλδ? τι ειναι αυτα αρκιβως και πως τα αποφευγω?

#855   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/11/2014 - 03:04

Αναλόγως τι είναι αυτα τα κρασαρίσματα.

Δεν υπάρχει συσκευή αν είναι καθαρή απο αυτά.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;