Μήπως κάνεις κάποιο λάθος?? Δεν είπε κανείς ότι μέσα στον προηγούμενο μήνα θα βγει η 8.1.1. Εδώ καλά καλά δεν βγήκε η 8.1 !
η 8.1 υπάρχει εδώ και καιρο
Δημοσίευση 04/11/2014 - 09:30
Μήπως κάνεις κάποιο λάθος?? Δεν είπε κανείς ότι μέσα στον προηγούμενο μήνα θα βγει η 8.1.1. Εδώ καλά καλά δεν βγήκε η 8.1 !
Δημοσίευση 04/11/2014 - 09:32
αν εχεις 4s τοτε θα ξερεις τι προβληματα θελω να διωθωθουν..ο νικοσγρ ειχε πει οτι μεσα στον προηγουμενο μηνα θα εβγενε κ περασε πολυς καιρος
ο Νίκος μπορεί να έχει κάνει μια προβλεψη αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι αφού το είπε θα γινει κιολλας άμεσα.απλα κάνε υπομονή και θα έρθει και αυτή.
Δημοσίευση 04/11/2014 - 09:36
Δημοσίευση 04/11/2014 - 15:39
ψαξε μολις βγηκε η 8.1 εκει καπου στα πρωτα ποστ "σελιδες" το ειπε τεσπα λογικα εκανε λαθος..
Μπορεί να είναι έτσι πράγματι. Απλά είναι λίγο νωρίς για να βγει η 8.1.1. Περιμένουμε να στρώσει λίγο και μετά θα έρθει και η επόμενη ενημέρωση!
Έχει δοθεί η 8.1.1 στους devs. Όποτε δεν θα αργήσει.
Σχετικό είναι αυτό βέβαια...
Το γνωρίζω ότι υπάρχει εδώ και καιρό από την πρώτη ημέρα την έχω, απλά λέω ότι καλά καλά δεν έχει στρώσει η 8.1.
Δημοσίευση 04/11/2014 - 15:41
Εδώ καλά καλά δεν βγήκε η 8.1 !.......αυτο λες μαλλον δεν διαβασα καλαΜπορεί να είναι έτσι πράγματι. Απλά είναι λίγο νωρίς για να βγει η 8.1.1. Περιμένουμε να στρώσει λίγο και μετά θα έρθει και η επόμενη ενημέρωση!
Σχετικό είναι αυτό βέβαια...
Το γνωρίζω ότι υπάρχει εδώ και καιρό από την πρώτη ημέρα την έχω, απλά λέω ότι καλά καλά δεν έχει στρώσει η 8.1.
Δημοσίευση 04/11/2014 - 15:44
Εδώ καλά καλά δεν βγήκε η 8.1 !.......αυτο λες μαλλον δεν διαβασα καλα
Μια χαρά το διάβασες, τρόπος του λέγειν είναι το "δεν βγήκε"... Εννοούσα ότι είναι ακόμα καινούρια έκδοση
Δημοσίευση 05/11/2014 - 09:49
Δημοσίευση 05/11/2014 - 11:06
Δημοσίευση 05/11/2014 - 11:41
Δεν υπάρχει τέλειο; τι θες να πεις; ότι τελικά και αυτό δεν αξίζει;Βγήκε το Swype στα Ελληνικά δεν υπάρχει τέλειο
Δημοσίευση 05/11/2014 - 11:49
Καλημέρα.
Μια ερώτηση, μπορεί να έχει απαντηθεί, απλά είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω όλη τη συνομιλία...
Στα μηνύματα, που υπάρχει η δυνατότητα αποστολής φωνητικών μηνυμάτων και ηχογράφησης? Δεν έχω κάποια τέτοια επιλογή...διαβάζω πως είναι στα στανταρ χαρακτηριστικα...σε εμένα δεν υπάρχει κάποιο εικονίδιο μικροφώνου για αποστολή ηχητικού...ούτε με imessage...
Επίσης στα μηνύματα τα εικονίδια, που πριν τα έγραφα με σύμβολα και μου έβγαζε εικονίδιο, πλέον δεν γίνεται αυτό...παραμένουν σύμβολα και πρέπει να βρω κάποια από τα emoji...ισχύει αυτό ή συνήθισα με το jb και τώρα δεν θα είναι έτσι?
Δημοσίευση 05/11/2014 - 12:10
Καλημέρα.
Μια ερώτηση, μπορεί να έχει απαντηθεί, απλά είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω όλη τη συνομιλία...
Στα μηνύματα, που υπάρχει η δυνατότητα αποστολής φωνητικών μηνυμάτων και ηχογράφησης? Δεν έχω κάποια τέτοια επιλογή...διαβάζω πως είναι στα στανταρ χαρακτηριστικα...σε εμένα δεν υπάρχει κάποιο εικονίδιο μικροφώνου για αποστολή ηχητικού...ούτε με imessage...
Επίσης στα μηνύματα τα εικονίδια, που πριν τα έγραφα με σύμβολα και μου έβγαζε εικονίδιο, πλέον δεν γίνεται αυτό...παραμένουν σύμβολα και πρέπει να βρω κάποια από τα emoji...ισχύει αυτό ή συνήθισα με το jb και τώρα δεν θα είναι έτσι?
Δηλαδή δεν βλέπεις αυτό το μικρόφωνο; Βεβαιώσου ότι στέλνεις imessage.
2014-11-05 12.03.05.png 86,74KB 44 λήψεις
Δημοσίευση 05/11/2014 - 12:17
Δεν υπάρχει τέλειο; τι θες να πεις; ότι τελικά και αυτό δεν αξίζει;
μάλλον εννοούσε "δεν υπάρχει! τέλειο!"
είναι τα νέα νέα ελληνικά.
τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει;
Δημοσίευση 05/11/2014 - 12:20
Βλέπω το μικρόφωνο μόνο όταν πάω να στείλω σε κάποιο νέο αριθμό...και όταν πατήσω κάποιο όνομα εξαφανίζεται πάλι...σε υπάρχουσα συνομιλία δε μπορεί να γίνει...έχω ενεργοποιημένα imesages από το μενού των μηνυμάτων στις ρυθμίσεις...
Τελευταία επεξεργασία από: archthanos, 05/11/2014 - 12:27
Δημοσίευση 05/11/2014 - 12:28
Βλέπω το μικρόφωνο μόνο όταν πάω να στείλω σε κάποιο νέο αριθμό...σε υπάρχουσα συνομιλία δε μπορεί να γίνει...έχω ενεργοποιημένα imesages από το μενού των μηνυμάτων στις ρυθμίσεις...
Κλείσε τον διακόπτη του imessage, ενεργοποίησε μόνο τα δεδομένα σου και κλείσε το wifi. Μετά ξανά άνοιξε τον διακόπτη του imessage με τα δεδομένα σου ανοιχτά.
(εάν έχεις καρτοκινητό βεβαιώσου πως το υπόλοιπο σου είναι >1 ευρώ).
Δημοσίευση 05/11/2014 - 12:35
Το έκανα, ενεργοποίησε πάλι τα imessages, αλλά δεν άλλαξε κάτι...δε μου βγάζει καi imessage στο σημείο που γράφω μήνυμα, όπως στη φωτό που ανέβασες...με το jb έχω ξεχάσει να χρησιμοποιώ κανονικά το κινητό...
Εdit: την πάτησα και παιδεύομαι τόση ώρα...προσπαθούσα να στείλω imessage μόνο στην κοπέλα μου τόση ώρα, ενώ η ίδια δεν είχε ενεργοποιημένα τα imessages και ας με διαβεβαίωνε πως τα είχε...
Τελικά όλα καλά...
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τη βοήθεια...
Τα εικονίδια μήπως έχουμε κάποια ιδέα στα μηνύματα πως εμφανίζονται με συντομογραφίες...πχ έγραφα πριν : ) και έβγαζε , τώρα βγάζει μόνο τα σύμβολα και πρέπει να βάζω από τα εμοji...κάποιος τρόπος γράφοντας τα σύμβολα να βγαίνουν τα εικονίδια?
Τελευταία επεξεργασία από: archthanos, 05/11/2014 - 12:40
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες