Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 5 ψήφοι

iOS 8.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1010 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#901   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/11/2014 - 12:40

Το έκανα, ενεργοποίησε πάλι τα imessages, αλλά δεν άλλαξε κάτι...δε μου βγάζει καi imessage στο σημείο που γράφω μήνυμα, όπως στη φωτό που ανέβασες...με το jb έχω ξεχάσει να χρησιμοποιώ κανονικά το κινητό... :P

Σου υπενθυμίζω πως για να σου βγάλει την ένδειξη imessage πρέπει ο παραλήπτης του μηνύματος την δεδομένη χρονική στιγμή να έχει και αυτός ενεργοποιημένο το imessage και ταυτόχρονα να είναι online.( να έχει internet)

edit: Αλλιώς το θεωρεί sms

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 05/11/2014 - 12:41

Big things have small beginnings

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#902   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 05/11/2014 - 12:49

Ναι ακριβώς αυτό...την πάτησα, αλλά ευτυχώς το σκέφτηκα και τη ρώτησα ξανά και ξανά...όλα καλα...να βρω και αυτό με τα εικονίδια και ξανακάνω jailbreak...δεν παλεύεται εύκολα αλλιώς...

#903   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2014 - 12:54

ρυθμίσεις>γενικά> πληκτρολόγια,   και κάνε add το emoji.

#904   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2014 - 13:10

Ναι το emoji το έχω απλώς θέλω πατώντας  : ) να βγαίνει :) και όχι να διαλέγω εικονίδια...

#905   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2014 - 13:13

Ναι το emoji το έχω απλώς θέλω πατώντας  : ) να βγαίνει :) και όχι να διαλέγω εικονίδια...

Δυστυχώς δεν έχω ιδέα εάν γίνεται αυτό. Ίσως κάποιος φίλος δει το post και βοηθήσει. :)

#906   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2014 - 13:19

Μάλλον συνήθισα με το  biteSMS που έβγαιναν έτσι...πιθανότατα δε γίνεται...

#907   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/11/2014 - 15:31

καλημέρα σε όλους.

Apple seeds first iOS 8.1.1 beta to developers

Οι πρωτες εντυπωσεις λενε για πιο smooth χρηση σε A5 series (4s/iPad2/iPadmini) πολυ κοντα σε 7.1!
Για να δουμε...

#908   fragment

fragment

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:dennmtr

Δημοσίευση 05/11/2014 - 17:24

Παιδια δε ξερω που να το αναφερω, απενεργοποιησα το wpa/wp2 (tkip/aes) encyption στο ρουτερ μου και παρατηρω απιστευτη βελτιωση στην καταναλωση μπαταριας κ οχι μονο. Το κινητο μου δεν εχει φορτιστει σχεδον 2 μερες (1,5 συγκεκριμενα+) με κανονικη χρηση και βρισκεται στο 40%. Ακομη κ μετα την αλλαγη της μπαταριας προσφατα στο 5αρη  κραταγε με το ζορι μια μερα με κανονικη εως μεγαλη χρηση. Βεβαια για να καλυψω ως ενα βαθμο την ασφαλεια του δικτυου ενεργοποιησα το MAC Filtering στο ρουτερ  και απενεργοποιησα το SSID Broadcast, προσθετοντας παράλληλα  ενα Wi-fi Profile μεσω του iPhone Configuration Utility για αυτοματη εισοδο στο κρυφο μου δικτυο σε iOS 8.1 (δεν ρυθμιζεται αμεσα απο το κινητο). Mε παρομοιο τροπο ρυθμισα και το Wi-fi των Windows. Λεγοντας οχι μονο (εκτός απο την καταναλωση μπαταριας) ειδα δραματικη αλλαγη και στην ταχυτητα του home file sharing. To κινητο οπως κ ολες οι συσκευες μου εκμεταλλεύονται πληρως την μπαντα των Ν σε απιστευτη ταχυτητα που φτανει τα 24mb/s και το lag στο surfing σχεδον ανυπαρκτο ακομα και σε μεγαλες εγχωριες αποστασεις. Η ταχυτητα πριν αυτη την αλλαγη εφτανε ακομα και διπλα στο ρουτερ με το ζορι τα 8mb/s. Δοκιμαστε

iPhone 5, iOS 8.1, TP-LINK TD-W8970 Modem/Router

#909   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2014 - 18:05

Παιδια δε ξερω που να το αναφερω, απενεργοποιησα το wpa/wp2 (tkip/aes) encyption στο ρουτερ μου και παρατηρω απιστευτη βελτιωση στην καταναλωση μπαταριας κ οχι μονο. Το κινητο μου δεν εχει φορτιστει σχεδον 2 μερες (1,5 συγκεκριμενα+) με κανονικη χρηση και βρισκεται στο 40%. Ακομη κ μετα την αλλαγη της μπαταριας προσφατα στο 5αρη  κραταγε με το ζορι μια μερα με κανονικη εως μεγαλη χρηση. Βεβαια για να καλυψω ως ενα βαθμο την ασφαλεια του δικτυου ενεργοποιησα το MAC Filtering στο ρουτερ  και απενεργοποιησα το SSID Broadcast, προσθετοντας παράλληλα  ενα Wi-fi Profile μεσω του iPhone Configuration Utility για αυτοματη εισοδο στο κρυφο μου δικτυο σε iOS 8.1 (δεν ρυθμιζεται αμεσα απο το κινητο). Mε παρομοιο τροπο ρυθμισα και το Wi-fi των Windows. Λεγοντας οχι μονο (εκτός απο την καταναλωση μπαταριας) ειδα δραματικη αλλαγη και στην ταχυτητα του home file sharing. To κινητο οπως κ ολες οι συσκευες μου εκμεταλλεύονται πληρως την μπαντα των Ν σε απιστευτη ταχυτητα που φτανει τα 24mb/s και το lag στο surfing σχεδον ανυπαρκτο ακομα και σε μεγαλες εγχωριες αποστασεις. Η ταχυτητα πριν αυτη την αλλαγη εφτανε ακομα και διπλα στο ρουτερ με το ζορι τα 8mb/s. Δοκιμαστε

iPhone 5, iOS 8.1, TP-LINK TD-W8970 Modem/Router

Φίλε μου το router αυτό έχει ονομαστικές ταχύτητες 300mbps και είναι single band 2,4Ghz. To τηλ σου ακόμα και αν είναι το 5s θα έχει θεωρητική μέγιστη στα 12mb/sec.

Πως διαπίστωσες αυτές τι ταχύτητες;

#910   fragment

fragment

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2014 - 18:14

Φίλε μου το router αυτό έχει ονομαστικές ταχύτητες 300mbps και είναι single band 2,4Ghz. To τηλ σου ακόμα και αν είναι το 5s θα έχει θεωρητική μέγιστη στα 12mb/sec.
Πως διαπίστωσες αυτές τι ταχύτητες;

(Home file sharing) Laptop -> Laptop
Δοκίμασε εσυ απο iPhone σε λαπτοπ με encryption ανοιχτό, τα 100 δε τα πιάνεις κ αν έχεις κ ενισχυτή με AirPlay απομακρυςμενο απ το τουιτερ μουσική δε μπορείς ν ακούσεις . Ολα δουλεύουν ρολόι τώρα

#911   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2014 - 18:18

(Home file sharing) Laptop -> Laptop
Δοκίμασε εσυ απο iPhone σε λαπτοπ με encryption ανοιχτό, τα 100 δε τα πιάνεις κ αν έχεις κ ενισχυτή με AirPlay απομακρυςμενο απ το τουιτερ μουσική δε μπορείς ν ακούσεις . Ολα δουλεύουν ρολόι τώρα

Το 24mb/sec δεν ήταν στο τηλέφωνο σωστά; Ήταν ενσύρματες αν κατάλαβα καλά.

#912   fragment

fragment

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2014 - 18:20

Το 24mb/sec δεν ήταν στο τηλέφωνο σωστά; Ήταν ενσύρματες αν κατάλαβα καλά.

Ασύρματες απο λαπτοπ σε λαπτοπ . Όμως θα δοκιμάσω τώρα απο το iPhone σε λαπτοπ ασύρματα με το file browser (AppStore) που υποςτηριζει windows sharing και θα σου πω επιδόσεις

#913   stavros1807

stavros1807

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2014 - 18:25

Eιναι φυσιολογικη η μεγαλη καταναλωση cpu kai μπαταριας στο iphone 4s με ios 8 και jb? Ειναι γενικο το προβλημα ή φταιει η συσκευη μου?

#914   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2014 - 18:29

Ασύρματες απο λαπτοπ σε λαπτοπ . Όμως θα δοκιμάσω τώρα απο το iPhone σε λαπτοπ ασύρματα με το file browser (AppStore) που υποςτηριζει windows sharing και θα σου πω επιδόσεις

Εγώ έχω ένα DLINK Dir-868l 1750Mbits/sec, πρωτόκολλο 802.11AC, dual band 5Ghz + 2,4Ghz και απ΄ότι καταλαβαίνεις μιλάμε για απίστευτες ταχύτητες.

Προς Θεού δεν στο λέω για να απαξιώσω το Router σου, απλά το mini Retina μου που είναι πρωτόκολλο 802.11n, MIMO DUAL , κάνει ασύρματο streaming στα 12mb/sec.

Γι΄αυτό τρελάθηκα με το 24mb/sec. Εσύ στο τηλ σου λογικά, κοντά στο router θα έχεις 4-6mb/sec. :)

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 05/11/2014 - 18:30

#915   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/11/2014 - 18:41

Eιναι φυσιολογικη η μεγαλη καταναλωση cpu kai μπαταριας στο iphone 4s με ios 8 και jb? Ειναι γενικο το προβλημα ή φταιει η συσκευη μου?

Κάνε τα τελευταία Update στο Untether. Έχει διορθωθεί το συγκεκριμένο.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;