Και που είναι η σελίδα του fb Link>?? Έχω ένα χουνεράκι έτοιμο!!!
https://www.facebook...710938682328779
Δημοσίευση 21/10/2014 - 07:51
https://www.facebook...710938682328779
Δημοσίευση 21/10/2014 - 08:08
Αν παρεις και εσυ αιφον στειλε μας μετα τα screenshot να δουμε! Μην μας αφησεις ετσι!
Καπου στα σχολια τον ρωτησε καποιος:
-Εχεις το 4,7;
-Ποιο ειναι αυτο;
-Το 6!
-Ναι το εχω.
Τελευταία επεξεργασία από: sakis697, 21/10/2014 - 08:10.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 21/10/2014 - 08:09
Μεροκάματο βγάζει το παιδί. Το λέει κ μόνος του.
Νίκο ότι θες κ εμείς εδώ θα είμαστε για μάρτυρες. Έχω κ εγώ τις ομιλίες. Σιγά που θα κάνει η μήνυση.
Δεν μπορώ να πω ότι θεωρώ πολύ πιθανό ένα τέτοιο σενάριο...
Όπως προείπα είναι σαν το περίφημο "έχω θείο στη ΔΗΕ".
Και μιας που είπα ΔΗΕ, σήμερα λέω να τους κάνω ένα τηλέφωνο να κοινοποιήσω την κατάσταση...
Δημοσίευση 21/10/2014 - 08:11
Δεν μπορώ να πω ότι θεωρώ πολύ πιθανό ένα τέτοιο σενάριο...
Όπως προείπα είναι σαν το περίφημο "έχω θείο στη ΔΗΕ".
Και μιας που είπα ΔΗΕ, σήμερα λέω να τους κάνω ένα τηλέφωνο να κοινοποιήσω την κατάσταση...
Σκεφτηκα να κανω το ιδιο σε λιγο που θα παω δουλεια, δεν εχουμε να χασουμε κατι αν ειμαστε κ πολλα ατομα.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 21/10/2014 - 08:16
Πολυ γέλιο λεμε.Τις άλλες αγγελίες φαντάζομαι στο φόρουμ θα τις είδατε.Πούλαγαν ένα iPhone 6 στα 600 ευρώ κι ένα δώρο.Ουτε πιτσαρία τόσο καλά.
Δημοσίευση 21/10/2014 - 08:41
Να ρωτήσω κάτι;Κατά το παρελθόν,υπήρχε πάρα πολύ καλός έλεγχος στις αγγελίες,δηλαδή κάτι τέτοιες εξαφανίζονταν απο το administration επιτόπου,όπως και τα λεγόμενα "μαγαζάκια",δηλαδή μπαίνω και πουλάω την αποθήκη του σπιτιού,χιλιάδες καλώδια και microgadget.....Πλέον αυτό έχει σταματήσει λόγω όγκου αγγελιών ή αδυναμίας αφιέρωσης χρόνου σε αυτό;Κατανοητό απόλυτα,εφόσον είναι έτσι...
Και μια δεύτερη παρατήρηση : ξέρετε πόσοι λίγοι διαβάζουν πλήρως μια αγγελία;;;;Σχεδόν κανένας...Σε προηγούμενες αγοραπωλησίες,ενώ έβαζα σαφείς λεπτομέρειες,δεχόμουν pm που ρωτούσαν αυτά ακριβώς που έγραφα...Σε κάτι τέτοιο ποντάρουν και αυτοί οι αετονύχηδες...
Δημοσίευση 21/10/2014 - 08:43
Δημοσίευση 21/10/2014 - 09:17
απλα οποιος ανοιξε κουβεντα μαζι του και του χαλασε την δουλεια ας εχει υποψιν του...λαρισα....ξερετε υπαρχει μια μεγαλη οικογενεια εκει...λεω εγω τωρα...
και εδω στραβωσε μπιζνα...νικο...
καλο θα ηταν λιγο να εχεις το νου σου....
Δημοσίευση 21/10/2014 - 09:22
Δημοσίευση 21/10/2014 - 09:26
απλα οποιος ανοιξε κουβεντα μαζι του και του χαλασε την δουλεια ας εχει υποψιν του...λαρισα....ξερετε υπαρχει μια μεγαλη οικογενεια εκει...λεω εγω τωρα...
Αυτοί που αναφέρεις είναι μόνο εντός του βεληνεκούς τους Παρά έξω δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πολλά Και πέραν αυτού οι περισσότεροι από αυτούς έχουν νομικά ντράβαλα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να έχουν τόσο μεγάλη ευχέρεια κινήσεων
Δημοσίευση 21/10/2014 - 09:28
Αυτοι αν φοβουνται ενα πραγμα, ειναι η αστυνομια, οποτε οταν υπαρχει κινδυνος μπλεξιματος με αστυνομια λουφαζουν. Και σε αυτη την περιπτωση διατρεχουν κινδυνο
Δημοσίευση 21/10/2014 - 10:27
Πιστεύετε ακόμα(έστω και το 1%) ότι μπορεί να είναι αληθινό..Λίγο να δείτε φωτογραφίες στη σελίδα του στο facebook, οι εικόνες είναι κλεμμένες από άλλες αγγελίες είτε από εδώ είτε από xe.gr....
Δηλαδή για το Θεό.
Δημοσίευση 21/10/2014 - 11:26
Δημοσίευση 21/10/2014 - 11:43
Φυσικά..Θυμάμαι ακόμα τον εαυτό μου, εποχή iphone 2g, που το έψαχνα για ότι πιο οικονομικό και υπήρχαν πόσοι με τη μόδα-απάτη της western union τότε(φυσικά από εξωτερικό)..Και κατέληξα στο ebay +100$ απ'αυτα που πίστευα ότι θα δώσω...(και +70€ για τελωνείο καθώς δεν την είχα γλιτώσει..)
Αλλά λίγο να σκέφτεσε, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχουν τέτοιες τιμές..και ότι μερικά γεγονότα δείχνουν γρήγορα την απάτη(στη περίπτωσή μας, οι φωτογραφίες, η γλώσσα γραφής τους, τα τηλέφωνα επικοινωνίας)
Δημοσίευση 21/10/2014 - 12:10
Δυστυχώς παιδιά η όλη ιστορία δεν είναι για γέλια
Πολλοί είναι αυτοί που την πατάνε
Κάποιος κάποτε είπε ότι για κάθε ένα κορόιδο που πεθαίνει άλλα δέκα γεννιούνται.....Θέλει πολύ προσοχή ειδικά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.Ένα μεγάλο μπράβο στο συντάκτη για την προσπάθειά του να μας ενημερώσει και να μας προφυλάξει.
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες