Υποθέτω ότι είναι από το προηγούμενο back up κάτι
Πήγαινε ρυθμίσεις,γενικά,χρήση, icloud, διαγραφή αντίγραφου και μετά πήγαινε στις ρυθμίσεις icloud και ενεργοποίησε το back up
Τα έκανα και δεν υπάρχει καμμιά αλλαγή. Πάλι μου βγάζει 613 ΜΒ
Δημοσίευση 23/11/2014 - 18:09
Υποθέτω ότι είναι από το προηγούμενο back up κάτι
Πήγαινε ρυθμίσεις,γενικά,χρήση, icloud, διαγραφή αντίγραφου και μετά πήγαινε στις ρυθμίσεις icloud και ενεργοποίησε το back up
Τα έκανα και δεν υπάρχει καμμιά αλλαγή. Πάλι μου βγάζει 613 ΜΒ
Δημοσίευση 23/11/2014 - 19:20
Δημοσίευση 24/11/2014 - 00:29
Δημοσίευση 24/11/2014 - 00:31
Μπορεις απο την διευθυνση www.icloud.com
Δημοσίευση 24/11/2014 - 00:32
Απο icloud.com.επισης μεσα απο iphone-ipad μπορεις να ρυθμισεις σε τι αναλυση (αρα και αντιστοιχο μεγεθος) θα μενουν οι φωτο στη συσκευη.στην "φουλ" αναλυση ή σε μικροτερη (εξοικονομωντας χωρο στη συσκευη)Καλησπέρα, Να ρωτήσω και γω κάτι ρε παιδιά με αυτό το τελείως ακαταλαβίστικο photo library. Είχα ήδη στο κινητό αρκετές τον αριθμό φωτογραφίες στο iPhone. Ενεργοποίησα την βιβλιοθήκη κ μου τις εμφάνισε σταδιακά όλες και στο iPad. Όλα καλά αν κ δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά από τη ροή.
Όλα αυτά τα αρχεία φωτό κ βίντεο μπορώ να τα δω κάπως κ στο πισί μου απλά με την εφαρμογή του iCloud? έχω ένα απλό λαπτοπακι, όχι της Apple.
Ρωτάω επειδή αναφέρεται κάτι για πρόσβαση από όλες τις συσκευές που διαθέτουν το iCloud.
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 24/11/2014 - 16:54
Δημοσίευση 24/11/2014 - 23:00
Δημοσίευση 24/11/2014 - 23:41
Ερώτηση. Τι πρέπει να κάνω για να βλέπω μια φωτο που βγάζω απο το κινητό στο ταμπλετ και στο iMac ? πρέπει να έχω ανοιχτή την βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud η κλειστή για να φαίνονται σαν τον παλιό τροπο της ροής φωτο ;
Εφόσον εν/ποιήσεις τη βιβλιοθήκη θα έχεις πρόσβαση απο το iPad.
Για Mac αρχές '15.
Δημοσίευση 24/11/2014 - 23:44
Δημοσίευση 25/11/2014 - 00:14
Νικόλα , πρέπει και στο κινητό και στο iPad να έχω ενεργοποιημένη την βιβλιοθήκη ? με την ενεργοποιήσει της χάνεται η ´´ ΡΟΗ ´´ που θα τις βλέπω μετά? μόλις βγάλω μια φωτό από το κινητό θα φαίνεται την ίδια στιγμή και στο iPad ?
Όλες μαζί θα είναι μετά στο όλες οι φωτογραφίες.
Εν/ποίησε το και στο iPad.
Δημοσίευση 25/11/2014 - 00:20
Δημοσίευση 25/11/2014 - 19:47
Δημοσίευση 08/12/2014 - 10:21
την βοηθεια σας παρακαλω για ένα αίνιγμα που δεν μπορω να λυσω.
2 υπολογιστες σε διαφορετικα μερη.
Στον ένα περνανε μεσω icloud και εμφανίζονται στον φακελλο φωτογραφιες icloud ολες οι φωτογραφιες που τραβιούνται από το iPhone η το ipad. Επισης συνδεοντας την συσκευη εμφανίζεται και σαν δισκος οπου μπορεις και χειροκίνητα να μπεις και να παρεις οποια φωτο χρειαζεσαι.
Στον άλλο υπολογιστη τα ακριβως αντίθετα. Υπαρχουν οι σχετικοι φακελλοι που περιεχουν μονο φωτο μεχρι 12/1/14 (σχεδόν ένα χρονο πριν). Δεν εμφανίζεται η συνδεση της συσκευης, συνδεοντας την για να παρεις χειροκίνητα ότι χρειαζεσαι.
Ολες οι συσκευες εχουν πανομοιοτυπο σεταπ και ρυθμισεις. Δηλαδη οι υπολογιστες windows 8.1 και οι apple συσκευες 8.1.1 jb.
Τι λειπει λοιπον από τον άλλο υπολογιστη και δεν μπορει να συγχρονίζεται και να περνα καινούργιες φωτο ;
Δημοσίευση 10/12/2014 - 14:31
την βοηθεια σας παρακαλω για ένα αίνιγμα που δεν μπορω να λυσω.
2 υπολογιστες σε διαφορετικα μερη.
Στον ένα περνανε μεσω icloud και εμφανίζονται στον φακελλο φωτογραφιες icloud ολες οι φωτογραφιες που τραβιούνται από το iPhone η το ipad. Επισης συνδεοντας την συσκευη εμφανίζεται και σαν δισκος οπου μπορεις και χειροκίνητα να μπεις και να παρεις οποια φωτο χρειαζεσαι.
Στον άλλο υπολογιστη τα ακριβως αντίθετα. Υπαρχουν οι σχετικοι φακελλοι που περιεχουν μονο φωτο μεχρι 12/1/14 (σχεδόν ένα χρονο πριν). Δεν εμφανίζεται η συνδεση της συσκευης, συνδεοντας την για να παρεις χειροκίνητα ότι χρειαζεσαι.
Ολες οι συσκευες εχουν πανομοιοτυπο σεταπ και ρυθμισεις. Δηλαδη οι υπολογιστες windows 8.1 και οι apple συσκευες 8.1.1 jb.
Τι λειπει λοιπον από τον άλλο υπολογιστη και δεν μπορει να συγχρονίζεται και να περνα καινούργιες φωτο ;
Να εχεις ξεσεταριστει τιποτα απο τις ρυθμισεις iCloud ? Και να μην εχουνε περασει οι drivers ?
Δημοσίευση 10/12/2014 - 23:47
Αποσυνδεθηκα, επανεκινηση στον υπολογιστη, επανασυνδεση και ολα λειτουργουν σωστα ξανα !!!Να εχεις ξεσεταριστει τιποτα απο τις ρυθμισεις iCloud ? Και να μην εχουνε περασει οι drivers ?
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες