Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iOS 8 - iOS 8.1 Jailbreak (Pangu)

• Please log in to reply
2384 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1621   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/11/2014 - 01:00

Δηλαδή να χάσω προσωρινά το JB και τα προγράμματα από JB πηγαίνοντας στην 8.1 και το ΣΚ να το φτιάξω πάλι κι ας έχει βγει η 8.1.1 ε;

Eφόσον το 'χεις αποφασίσει για τη μετάβαση, ναι.

γιατι δεν μου κανει συγχρονισμο με το itunes?λεει σε αναμονη για εναρξη συγχρονισμου πολυ ωρα.

Reboot σε τηλ και PC.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1622   HR3000

HR3000

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 06/11/2014 - 02:11

Δεν ξέρω τι γίνεται!

Κάνω όλη τη διαδικασία του jb και όταν ολοκληρωθεί και γράφει το Pangu ''Jailbreak Succeesed'',μετά την επανεκκίνηση κολλάει.

#1623   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/11/2014 - 02:13

Eφόσον το 'χεις αποφασίσει για τη μετάβαση, ναι.

Reboot σε τηλ και PC.

εκανα και στα 2 δεν λεει να συχρονισει με τιποτα,αλλαξα και θυρα usb τπτ. κατι παιζει

#1624   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/11/2014 - 02:26

Ούτε τα μηνύματα χτυπάνε ή φαίνονται....

Είμαι σε iOS8.1 με 5s.

Αφού κατεβάσω το jb Pangu 8.1.2,απλά το τρέχω ή θέλει άλλη διαδικασία γιατί το δοκίμασα και ενώ στο PC μου λέει ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε το κινητό είναι κολλημένο.

Επίσης έχω κάνεο restore και απενεργοποίησα find my phone και συνθηματικό.

Παντος πρωτη φορα jailbreak με τοσα προβληματα
πιο παλια (πριν ενα δυο χρονια) ενα κλικ και τελος

Παιδια εμενα δε μου αναβαθμιζει καποιες εφαρμογες απο το sydia..λεει με κοκκινα γραμματα να το κανω χειροκινητα

Μη βιαστεις ακομα σου λεω. Ακου με.

γιατι δεν μου κανει συγχρονισμο με το itunes?λεει σε αναμονη για εναρξη συγχρονισμου πολυ ωρα.

Δεν ξέρω τι γίνεται!

Κάνω όλη τη διαδικασία του jb και όταν ολοκληρωθεί και γράφει το Pangu ''Jailbreak Succeesed'',μετά την επανεκκίνηση κολλάει.

εκανα και στα 2 δεν λεει να συχρονισει με τιποτα,αλλαξα και θυρα usb τπτ. κατι παιζει

tgousopoulos τελικά φίλε θα σε ακούσω και θα περιμένω. Ευχαριστώ!

#1625   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/11/2014 - 02:40

Δεν ξέρω τι γίνεται!

Restore και JB μετά ξανά.

Κάνε κάτι άλλο. Απο πίνακα ελέγχου αφαιρείς τα παρακάτω. Ξανά το iTunes εγκατάσταση μετά.

Apple Application Support
Apple Mobile Device Support
Apple Software Update
Bonjour
iTunes

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1626   tzalavrag

tzalavrag

iPH Addict

• 827 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 06/11/2014 - 02:49

Να ρωτήσω εγω; Ξερουμε περιπου πότε βγαινει το 8.1.1;; Αυτοι που το χουν δει σε beta τι παραπανω θα χει; Ρωτάω για να ξέρω τι περιθώρια για restore εχω ωστε να μην χαςω το jb και αν μετά αξιζει η μεταβαση στο 8.1.1... Γιατί μπήκα σε σκέψεις..

#1627   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,780 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 06/11/2014 - 04:02

Επιτέλους και εγώ σε jb mode. Πως φεύγει το εικονίδιο του pangu?

#1628   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,780 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 06/11/2014 - 04:11

Άκυρο. Το βρήκα.

#1629   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2014 - 09:02

@velkus

<<Και μάλιστα θέλουν κάποιοι και οδηγό.. Μόνο λεωφορείου έχουμε εύκαιρο, σας κάνει??>>

άσε τις ειρωνείες εδώ είναι ενα forum ρωτάμε και βλάκες όχι έξυπνοι μόνο σαν εσένα!!!

υπάρχει και λειτουργία στο πληκτρολόγιο που πάει παρακάτω την σελίδα αν βαριέσαι να διαβάζεις

ρωτήσαμε γιατί διαβάζουμε για ασυμβατότητες, για airplane mode κλπ κλπ που δεν τα κάναμε ποτέ σε οποιοδήποτε jb πριν

επίσης ακούμε για 8.1.1 αν πρέπει αν περιμένουμε, για προβλήματα σε όσους έχουν κάνει update μέσω OTA όλα αυτά δεν υπήρχαν πριν

αυτοί είναι οι λόγοι που ρωτάμε αν βαριέσαι μην διαβάζεις τα post αυτά έτσι απλά  

#1630   petranfo

petranfo

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 06/11/2014 - 09:18

Καλημερα

Μετα το jailbreak κανουμε restore from backup ? και αν οχι πως επαναφερουμε τις εφαρμογες που εχουμε παρει backup ?

Επισης ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας, εχω το iphone 5 στην 7.1.2 jailbreak αξιζει η αναβαθμιση στην 8 η' να μεινω οπως ειμαι ?

#1631   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 06/11/2014 - 09:28

@velkus

<<Και μάλιστα θέλουν κάποιοι και οδηγό.. Μόνο λεωφορείου έχουμε εύκαιρο, σας κάνει??>>

άσε τις ειρωνείες εδώ είναι ενα forum ρωτάμε και βλάκες όχι έξυπνοι μόνο σαν εσένα!!!

υπάρχει και λειτουργία στο πληκτρολόγιο που πάει παρακάτω την σελίδα αν βαριέσαι να διαβάζεις

ρωτήσαμε γιατί διαβάζουμε για ασυμβατότητες, για airplane mode κλπ κλπ που δεν τα κάναμε ποτέ σε οποιοδήποτε jb πριν

επίσης ακούμε για 8.1.1 αν πρέπει αν περιμένουμε, για προβλήματα σε όσους έχουν κάνει update μέσω OTA όλα αυτά δεν υπήρχαν πριν

αυτοί είναι οι λόγοι που ρωτάμε αν βαριέσαι μην διαβάζεις τα post αυτά έτσι απλά  

Ξερεις τι γινεται. Ρωτανε ολοι τα ιδια και τα ιδια που αν απλα διαβαζαν μια σελιδα πιο πισω θα ειχαν παρει απαντηση.

Για αυτο το τοπικ εχει φτασει σε 15 μερες 109 σελιδες.

Απο κει και περα υπαρχουν ασυμβατοτητες σε tweaks και ειναι λογικο. Mερικα δε δουλευουν ακομα αλλα αναβαθμιζονται.

Απο κει και περα η διαδικασια του jb δεν εχει πλεον κανενα προβλημα. Οσοι θελετε να κανετε jb κανετε πρωτα restore στην 8.1 και μετα jb.

Τωρα για οδηγο δεν μποω να καταλαβω που κολλατε. Κλεινετε find my iphone, touch id και pass, το βαζετε airplane mode και πατατε start jb.

Καλημερα

Μετα το jailbreak κανουμε restore from backup ? και αν οχι πως επαναφερουμε τις εφαρμογες που εχουμε παρει backup ?

Επισης ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας, εχω το iphone 5 στην 7.1.2 jailbreak αξιζει η αναβαθμιση στην 8 η' να μεινω οπως ειμαι ?

Καλυτερα οχι. Θα πας στο itunes στα apps, θα επιλεξεις ποιο θες να περασεις και θα κανεις sync.

Καλα παει το 5 στην 8.1.

#1632   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1,962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 06/11/2014 - 09:28

ελα και κοντεύουμε ....και για Mac 

Attached Files

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#1633   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 06/11/2014 - 09:29

Attached File  ImageUploadedByTapatalk1415258960.972905.jpg   171.99KB   41 downloads

#1634   petranfo

petranfo

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 06/11/2014 - 09:30

Ξερεις τι γινεται. Ρωτανε ολοι τα ιδια και τα ιδια που αν απλα διαβαζαν μια σελιδα πιο πισω θα ειχαν παρει απαντηση.

Για αυτο το τοπικ εχει φτασει σε 15 μερες 109 σελιδες.

Απο κει και περα υπαρχουν ασυμβατοτητες σε tweaks και ειναι λογικο. Mερικα δε δουλευουν ακομα αλλα αναβαθμιζονται.

Απο κει και περα η διαδικασια του jb δεν εχει πλεον κανενα προβλημα. Οσοι θελετε να κανετε jb κανετε πρωτα restore στην 8.1 και μετα jb.

Τωρα για οδηγο δεν μποω να καταλαβω που κολλατε. Κλεινετε find my iphone, touch id και pass, το βαζετε airplane mode και πατατε start jb.

Καλυτερα οχι. Θα πας στο itunes στα apps, θα επιλεξεις ποιο θες να περασεις και θα κανεις sync.

Καλα παει το 5 στην 8.1.

Ευχαριστω

#1635   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 06/11/2014 - 09:36

@velkus

Επιμένω σε λεωφορείου γιατί αυτός μας είναι εύκαιρος... Άλλος δεν παίζει!

Και οι "Βλάκες" όπως τους αποκαλείς καθίσουν και διαβάσουν πάνω από 10 φορές αυτά που γράφονται ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ κάθε 3 ποστ θα το καταλάβουν, είμαι σίγουρος... Εδώ είναι δεν φεύγουν... 

Εμείς οι "έξυπνοι" όπως πάλι με αποκάλεσες προσωπικός με μια φορά το έχουμε και δεν τα θέλουμε όλα στο πιάτο!!

Φιλικά και όμορφα!! :) 

@CaLi@

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;