Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iOS 8 - iOS 8.1 Jailbreak (Pangu)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2384 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1636   HR3000

HR3000

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 06/11/2014 - 09:49

Restore και JB μετά ξανά.

Το έχω κάνει πολλές φορές.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1637   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 06/11/2014 - 09:53

Μιά και άνοιξε τέτοια κουβέντα ..... πέρασα άπειρες ώρες για να καταλάβω πώς δουλεύουν όλα αυτά τα μαγικά εργαλεία γύρω από το jb , τις διαδρομές των φακέλων  , το SSH ...

Υπομονή και διάβασμα !! 

#1638   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/11/2014 - 10:28

Restore και JB μετά ξανά.

Κάνε κάτι άλλο. Απο πίνακα ελέγχου αφαιρείς τα παρακάτω. Ξανά το iTunes εγκατάσταση μετά.

Apple Application Support
Apple Mobile Device Support
Apple Software Update
Bonjour
iTunes

τα εκανα ολα μενει κολημενο στην αναμονη συχρ στο ιτουνεσ, εκανα κ επαναφορα ρυθμ στο ιφον, τπτ κοβω παλι ρεστορε.

#1639   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2014 - 10:54

τα εκανα ολα μενει κολημενο στην αναμονη συχρ στο ιτουνεσ, εκανα κ επαναφορα ρυθμ στο ιφον, τπτ κοβω παλι ρεστορε.

πουτ@@@ εγινε κολησε στο μυλο δεν ξεκολουσε, ηταν μονοδρομος η δουλεια, ρεστορε, πολυ προβλημα το πανγκου,

#1640   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:00

πουτ@@@ εγινε κολησε στο μυλο δεν ξεκολουσε, ηταν μονοδρομος η δουλεια, ρεστορε, πολυ προβλημα το πανγκου,

Φιλικά πάντα τι στο καλο κάνετε και τα κάνετε ολα που@@@να όπως είπες δεν μπορω να καταλάβω έχω iPhone από το 3G έχω κανει και έχω κανει jailbreak μέχρι τώρα που έχω το 5 ποτέ δεν ειχα θέμα.....

Knowledge Is Power

#1641   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:12

Φιλικά πάντα τι στο καλο κάνετε και τα κάνετε ολα που@@@να όπως είπες δεν μπορω να καταλάβω έχω iPhone από το 3G έχω κανει και έχω κανει jailbreak μέχρι τώρα που έχω το 5 ποτέ δεν ειχα θέμα.....

φιλε εχω iphone απο το 2g και ολα τα μοντελα και καποια τα αποκτησα και 3 φορες, εχω κανει απειρα jb σε φιλων ipad κτλ κτλ, και πολυ δυσκολότερους τρόπους,ηταν λιγο ακυρο να το πεις σε μενα που γενικα ξερω τι βαζω και τι περναω, anyway δεν θα κανουμε κοντρα τι ξερω τι ξερεις,απλα σου λεω οτι ηταν ακυρο απο τι στιγμη που μιλαμε για ενα προγραμμα που συνεχεία βγαζει ενημερώσεις προβληματων,αυτο σημενει οτι γενικα κ απλα οτι εχει θεμα το συγκεκριμενου tool,

#1642   domino

domino

iPH Member

• 249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:23

καλημερα και ζηω συγνωμη εξ αρχης αν εχει ανααφερθει αλλα σποραδικα στις 110 σελιδες που ειδα δεν βρηκα κατι. το winterboard δουλευει? γιατι ενω το εχω κατεβασει οτι και να εχω επιλεξει εκει μεσα και οσα respring και αν εχω κανει δεν δουλευει τιποτα.

#1643   Cruel

Cruel

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:28

Αξίζει η μετάβαση για iPad 3 από 7.1.2 με JB σε 8.1 με JB ή θα το βαρύνει αρκετά ;

Κάποιος με iPad 3 να μου απαντήσει;

#1644   kgian

kgian

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:42

Κάποιος με iPad 3 να μου απαντήσει;

Έχω ένα ipad 3, ένα iphone 4s και ένα iphone 5. Και τα τρία είναι στην 8.1 και τα τρία jailbroken. Και τα τρία πανε σφαίρα και δεν έχω δει κανένα πρόβλημα μετά τα τελευταία πατσαρίσματα που έφτιαξε το θέμα του safari. 

#1645   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:42

καλημερα και ζηω συγνωμη εξ αρχης αν εχει ανααφερθει αλλα σποραδικα στις 110 σελιδες που ειδα δεν βρηκα κατι. το winterboard δουλευει? γιατι ενω το εχω κατεβασει οτι και να εχω επιλεξει εκει μεσα και οσα respring και αν εχω κανει δεν δουλευει τιποτα.

Δεν δουλεύει ακόμα, θέλει αναβάθμιση.. Μην παιδεύεσαι..

@CaLi@

#1646   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:57

φιλε εχω iphone απο το 2g και ολα τα μοντελα και καποια τα αποκτησα και 3 φορες, εχω κανει απειρα jb σε φιλων ipad κτλ κτλ, και πολυ δυσκολότερους τρόπους,ηταν λιγο ακυρο να το πεις σε μενα που γενικα ξερω τι βαζω και τι περναω, anyway δεν θα κανουμε κοντρα τι ξερω τι ξερεις,απλα σου λεω οτι ηταν ακυρο απο τι στιγμη που μιλαμε για ενα προγραμμα που συνεχεία βγαζει ενημερώσεις προβληματων,αυτο σημενει οτι γενικα κ απλα οτι εχει θεμα το συγκεκριμενου tool,

Πρώτα απ´ ολα δεν ειπα τι ξέρεις και τι ξέρω τι κάνετε ρώτησα τώρα αν είναι να το παίζεις ιστορία και έξυπνος οκ πάω πάσο....εσυ ξέρεις πιο πολλά...

Knowledge Is Power

#1647   Cruel

Cruel

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/11/2014 - 12:15

Έχω ένα ipad 3, ένα iphone 4s και ένα iphone 5. Και τα τρία είναι στην 8.1 και τα τρία jailbroken. Και τα τρία πανε σφαίρα και δεν έχω δει κανένα πρόβλημα μετά τα τελευταία πατσαρίσματα που έφτιαξε το θέμα του safari. 

Σε ευχαριστώ θα το προχωρήσω :)

#1648   tazanikos

tazanikos

iPH User

• 114 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2014 - 12:20

To winterboard δουλεύει κανονικά σε 8.1 JB.

Λίστα με συμβατά Tweaks έχει εδώ.

http://www.iphonehel...patible-tweaks/

#1649   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 06/11/2014 - 12:22

Φυσικά και δουλεύει !!! Απλά δεν μπορείς ακόμα να αγοράσεις θέμετα !!! Αν έχεις αγορασμένα θέματα σε ios 7 δουλευουν μια χαρά !!! Δες και στην ενότητα post your homescreen  !!  

έχω τουλάχιστον 3 θέματα που δουλεύουν άψογα !!!

#1650   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2014 - 12:23

Φυσικά και δουλεύει !!! Απλά δεν μπορείς ακόμα να αγοράσεις θέμετα !!! Αν έχεις αγορασμένα θέματα σε ios 7 δουλευουν μια χαρά !!! Δες και στην ενότητα post your homescreen !!

έχω τουλάχιστον 3 θέματα που δουλεύουν άψογα !!!

Πια είναι αυτά που έχεις γιατι 3-4 που έχω εγώ κάνουν ότι να ´ναι εγώ έχω το 77 το elite7 το zoobhoy και το fuel....

Knowledge Is Power

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11