Restore και JB μετά ξανά.
Το έχω κάνει πολλές φορές.
Δημοσίευση 06/11/2014 - 09:49
Το έχω κάνει πολλές φορές.
Δημοσίευση 06/11/2014 - 09:53
Μιά και άνοιξε τέτοια κουβέντα ..... πέρασα άπειρες ώρες για να καταλάβω πώς δουλεύουν όλα αυτά τα μαγικά εργαλεία γύρω από το jb , τις διαδρομές των φακέλων , το SSH ...
Υπομονή και διάβασμα !!
Δημοσίευση 06/11/2014 - 10:28
Κάνε κάτι άλλο. Απο πίνακα ελέγχου αφαιρείς τα παρακάτω. Ξανά το iTunes εγκατάσταση μετά.
Apple Application Support
Apple Mobile Device Support
Apple Software Update
Bonjour
iTunes
τα εκανα ολα μενει κολημενο στην αναμονη συχρ στο ιτουνεσ, εκανα κ επαναφορα ρυθμ στο ιφον, τπτ κοβω παλι ρεστορε.
Δημοσίευση 06/11/2014 - 10:54
τα εκανα ολα μενει κολημενο στην αναμονη συχρ στο ιτουνεσ, εκανα κ επαναφορα ρυθμ στο ιφον, τπτ κοβω παλι ρεστορε.
πουτ@@@ εγινε κολησε στο μυλο δεν ξεκολουσε, ηταν μονοδρομος η δουλεια, ρεστορε, πολυ προβλημα το πανγκου,
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:00
Φιλικά πάντα τι στο καλο κάνετε και τα κάνετε ολα που@@@να όπως είπες δεν μπορω να καταλάβω έχω iPhone από το 3G έχω κανει και έχω κανει jailbreak μέχρι τώρα που έχω το 5 ποτέ δεν ειχα θέμα.....πουτ@@@ εγινε κολησε στο μυλο δεν ξεκολουσε, ηταν μονοδρομος η δουλεια, ρεστορε, πολυ προβλημα το πανγκου,
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:12
Φιλικά πάντα τι στο καλο κάνετε και τα κάνετε ολα που@@@να όπως είπες δεν μπορω να καταλάβω έχω iPhone από το 3G έχω κανει και έχω κανει jailbreak μέχρι τώρα που έχω το 5 ποτέ δεν ειχα θέμα.....
φιλε εχω iphone απο το 2g και ολα τα μοντελα και καποια τα αποκτησα και 3 φορες, εχω κανει απειρα jb σε φιλων ipad κτλ κτλ, και πολυ δυσκολότερους τρόπους,ηταν λιγο ακυρο να το πεις σε μενα που γενικα ξερω τι βαζω και τι περναω, anyway δεν θα κανουμε κοντρα τι ξερω τι ξερεις,απλα σου λεω οτι ηταν ακυρο απο τι στιγμη που μιλαμε για ενα προγραμμα που συνεχεία βγαζει ενημερώσεις προβληματων,αυτο σημενει οτι γενικα κ απλα οτι εχει θεμα το συγκεκριμενου tool,
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:23
καλημερα και ζηω συγνωμη εξ αρχης αν εχει ανααφερθει αλλα σποραδικα στις 110 σελιδες που ειδα δεν βρηκα κατι. το winterboard δουλευει? γιατι ενω το εχω κατεβασει οτι και να εχω επιλεξει εκει μεσα και οσα respring και αν εχω κανει δεν δουλευει τιποτα.
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:28
Αξίζει η μετάβαση για iPad 3 από 7.1.2 με JB σε 8.1 με JB ή θα το βαρύνει αρκετά ;
Κάποιος με iPad 3 να μου απαντήσει;
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:42
Κάποιος με iPad 3 να μου απαντήσει;
Έχω ένα ipad 3, ένα iphone 4s και ένα iphone 5. Και τα τρία είναι στην 8.1 και τα τρία jailbroken. Και τα τρία πανε σφαίρα και δεν έχω δει κανένα πρόβλημα μετά τα τελευταία πατσαρίσματα που έφτιαξε το θέμα του safari.
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:42
καλημερα και ζηω συγνωμη εξ αρχης αν εχει ανααφερθει αλλα σποραδικα στις 110 σελιδες που ειδα δεν βρηκα κατι. το winterboard δουλευει? γιατι ενω το εχω κατεβασει οτι και να εχω επιλεξει εκει μεσα και οσα respring και αν εχω κανει δεν δουλευει τιποτα.
Δεν δουλεύει ακόμα, θέλει αναβάθμιση.. Μην παιδεύεσαι..
@CaLi@
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:57
Πρώτα απ´ ολα δεν ειπα τι ξέρεις και τι ξέρω τι κάνετε ρώτησα τώρα αν είναι να το παίζεις ιστορία και έξυπνος οκ πάω πάσο....εσυ ξέρεις πιο πολλά...φιλε εχω iphone απο το 2g και ολα τα μοντελα και καποια τα αποκτησα και 3 φορες, εχω κανει απειρα jb σε φιλων ipad κτλ κτλ, και πολυ δυσκολότερους τρόπους,ηταν λιγο ακυρο να το πεις σε μενα που γενικα ξερω τι βαζω και τι περναω, anyway δεν θα κανουμε κοντρα τι ξερω τι ξερεις,απλα σου λεω οτι ηταν ακυρο απο τι στιγμη που μιλαμε για ενα προγραμμα που συνεχεία βγαζει ενημερώσεις προβληματων,αυτο σημενει οτι γενικα κ απλα οτι εχει θεμα το συγκεκριμενου tool,
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 06/11/2014 - 12:15
Έχω ένα ipad 3, ένα iphone 4s και ένα iphone 5. Και τα τρία είναι στην 8.1 και τα τρία jailbroken. Και τα τρία πανε σφαίρα και δεν έχω δει κανένα πρόβλημα μετά τα τελευταία πατσαρίσματα που έφτιαξε το θέμα του safari.
Σε ευχαριστώ θα το προχωρήσω
Δημοσίευση 06/11/2014 - 12:20
To winterboard δουλεύει κανονικά σε 8.1 JB.
Λίστα με συμβατά Tweaks έχει εδώ.
http://www.iphonehel...patible-tweaks/
Δημοσίευση 06/11/2014 - 12:22
Φυσικά και δουλεύει !!! Απλά δεν μπορείς ακόμα να αγοράσεις θέμετα !!! Αν έχεις αγορασμένα θέματα σε ios 7 δουλευουν μια χαρά !!! Δες και στην ενότητα post your homescreen !!
έχω τουλάχιστον 3 θέματα που δουλεύουν άψογα !!!
Δημοσίευση 06/11/2014 - 12:23
Πια είναι αυτά που έχεις γιατι 3-4 που έχω εγώ κάνουν ότι να ´ναι εγώ έχω το 77 το elite7 το zoobhoy και το fuel....Φυσικά και δουλεύει !!! Απλά δεν μπορείς ακόμα να αγοράσεις θέμετα !!! Αν έχεις αγορασμένα θέματα σε ios 7 δουλευουν μια χαρά !!! Δες και στην ενότητα post your homescreen !!
έχω τουλάχιστον 3 θέματα που δουλεύουν άψογα !!!
Knowledge Is Power
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες