Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iOS 8 - iOS 8.1 Jailbreak (Pangu)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2384 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1696   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 07/11/2014 - 11:26

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1415348109.658443.jpg
attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1415348123.042141.jpg

LittleBrother από Cydia. Η εμπειρία του landscape mode του 6+.
Όμορφο μεν, πρακτικά μικραίνει ΑΡΚΕΤΑ το πληκτρολόγιο σε landscape καθιστώντας το άχρηστο.

Δουλέυει σε παλαιότερες του 6 συσκευές, γιατί τα υπόλοιπα αντίστοιχα προκαλούν δυσλειτουργίες..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1697   MrSmith

MrSmith

iPH newbie

• 85 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 07/11/2014 - 18:06

Καλησπερα παιδες. Εγω εχω το εξης προβλημα. Παταω jailbreak, το κανει κανονικα αλλα οταν παω να κανω load το Cydia μου πεταει storage almost full και μαυριζει η οθονη. Οταν παω στην homescreen μετα, απλα εχω το newsstand και τιποτα αλλο. Τι παίζει??

#1698   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα
  • Twitter:@KonstantinosDr1
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:kotsen1991

Δημοσίευση 07/11/2014 - 19:05

Καινούριο πρόβλημα... Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε κανέναν σας. Εχθές έκανα για 3η φορά restore καθώς δεν άνοιγε το κινητό παρά μόνο σε safe mode. Όταν προσπαθούσα να το βγάλω από safe mode μου άνοιγε στην οθόνη κλειδώματος (την κανονική όχι την μαύρη του safe mode) και μετά από 3 δευτερόλεπτα ξανά respring(από μόνο του) και σε safe mode ξανά. Αφού έκανα εχθές Restore και ξανά jailbreak από την αρχή.

Σήμερα λοιπόν, πάω κάποια στιγμή να στείλω μήνυμα και βλέπω πάλι τα ίδια. Παρατήρησα ότι όταν το έπαθε αυτό και τις 2 φορές ήταν σε flight mode και τα δεδομένα ανοιχτά. Τώρα πλέον που γράφω αυτό το μήνυμα το κινητό επανήλθε (αφού έκανα restart όσο ήταν σe safe mode) και δουλεύει κανονικά. Κάτι πολύ περίεργο και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Να ενημερώσω πως και τις 2 φορές δεν έκανα τίποτα που θα οδηγούσε σε αυτήν την κατάσταση (κάποια εγκατάσταση tweak, εγκατάσταση θέματος κ.α) και ήταν σαν να έγινε από μόνο του. Το κινητό το δουλεύω με 5-6 χρήσιμα tweak τα οποία είναι συμβατά. Επίσης, σήμερα πριν αρχίσει να ξανακάνει restart και να με πετάει σε safe mode παρατήρησα ότι το Cydia δεν μου έδειχνε τίποτα.

Σας μπέρδεψα το ξέρω απλά ήθελα να ρωτήσω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος κάποιο πρόβλημα. Είμαι με iPhone 6 Plus.

#1699   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 07/11/2014 - 19:44

Καινούριο πρόβλημα... Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε κανέναν σας. Εχθές έκανα για 3η φορά restore καθώς δεν άνοιγε το κινητό παρά μόνο σε safe mode. Όταν προσπαθούσα να το βγάλω από safe mode μου άνοιγε στην οθόνη κλειδώματος (την κανονική όχι την μαύρη του safe mode) και μετά από 3 δευτερόλεπτα ξανά respring(από μόνο του) και σε safe mode ξανά. Αφού έκανα εχθές Restore και ξανά jailbreak από την αρχή.

Σήμερα λοιπόν, πάω κάποια στιγμή να στείλω μήνυμα και βλέπω πάλι τα ίδια. Παρατήρησα ότι όταν το έπαθε αυτό και τις 2 φορές ήταν σε flight mode και τα δεδομένα ανοιχτά. Τώρα πλέον που γράφω αυτό το μήνυμα το κινητό επανήλθε (αφού έκανα restart όσο ήταν σe safe mode) και δουλεύει κανονικά. Κάτι πολύ περίεργο και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Να ενημερώσω πως και τις 2 φορές δεν έκανα τίποτα που θα οδηγούσε σε αυτήν την κατάσταση (κάποια εγκατάσταση tweak, εγκατάσταση θέματος κ.α) και ήταν σαν να έγινε από μόνο του. Το κινητό το δουλεύω με 5-6 χρήσιμα tweak τα οποία είναι συμβατά. Επίσης, σήμερα πριν αρχίσει να ξανακάνει restart και να με πετάει σε safe mode παρατήρησα ότι το Cydia δεν μου έδειχνε τίποτα.

Σας μπέρδεψα το ξέρω απλά ήθελα να ρωτήσω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος κάποιο πρόβλημα. Είμαι με iPhone 6 Plus.

Εγω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα μα κανενα προβλημα πραγματικα. Ουτε ενα safe mode να φανταστεις.
Πολυ περιεργο αυτο.
Και δεν ειχα τα θεματα που λες ουτε οταν ηταν στην αρχη το pangu.

#1700   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2014 - 19:49

Εγω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα μα κανενα προβλημα πραγματικα. Ουτε ενα safe mode να φανταστεις.
Πολυ περιεργο αυτο.
Και δεν ειχα τα θεματα που λες ουτε οταν ηταν στην αρχη το pangu.

Ναι ρε συ... Έχω μπουχτίσει να πούμε! Πάλι καλά που λειτουργεί κομπλέ πάλι το κινητό! Μπορεί να είναι και bug μπορεί να είναι και θέμα του κινητού μου!

#1701   DangerousBlade

DangerousBlade

iPH Addict

• 648 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:53

σε iphone 6 8.1 κανει random reboot ενω φορτιζει 

#1702   tazanikos

tazanikos

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:56

Κι εγω με 5s και 8.1 δεν εχω κανένα θέμα με το JB.
Εκτός απο μια φορά που είχα εγκαταστήσει ενα tweak χωρις να ελέγξω πρώτα αν εχει αναβαθμιστει ή οχι για iOS 8.x.
Το έσβησα απο το safe mode και μετά ολα κομπλέ ξανά.

Αν μπορείς βάλε ενα screenshot με τα tweaks σου μπας και σε βοηθήσει κάποιος..

Τελευταία επεξεργασία από: tazanikos, 07/11/2014 - 20:57

#1703   lxiaspz

lxiaspz

iPH Addict

• 755 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:57

Τελευταιο post , 1 λεπτό πριν το restore - update στην 8.1. Τα λέμε μετα το jb

#1704   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:57

Το μόνο που κάνει εμένα είναι...... Να παίζει άψογα.. :P

Κάτι του έκανες τότε με τα πειράματα στην αρχή και δεν διορθώνεται ούτε με Restore, τι άλλο να πω... :)

@CaLi@

#1705   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/11/2014 - 21:04

Καλησπερα παιδες. Εγω εχω το εξης προβλημα. Παταω jailbreak, το κανει κανονικα αλλα οταν παω να κανω load το Cydia μου πεταει storage almost full και μαυριζει η οθονη. Οταν παω στην homescreen μετα, απλα εχω το newsstand και τιποτα αλλο. Τι παίζει??

Δες με Reboot αν επανέρχεται.

Διαφορετικά, Restore από Pangu App και JB ξανά.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1706   DangerousBlade

DangerousBlade

iPH Addict

• 648 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2014 - 21:45

σε iphone 6 8.1 κανει random reboot ενω φορτιζει 

#1707   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2014 - 21:58

Το μόνο που κάνει εμένα είναι...... Να παίζει άψογα.. :P

Κάτι του έκανες τότε με τα πειράματα στην αρχή και δεν διορθώνεται ούτε με Restore, τι άλλο να πω... :)

To θέμα είναι ότι μου το κάνει μόνο όταν είμαι JailBreak... Κατά τα άλλα είναι μια χαρά η μηλάρα μου... Μην μοθ το ματιάζεις!! Κακέ Σπύρο... 

#1708   Dev

Dev

iPH Enthousiast

• 401 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:deves000

Δημοσίευση 07/11/2014 - 22:06

Παιδιά το springtomize αναβαθμίστηκε;;;

#1709   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 07/11/2014 - 22:07

Ακόμα περιμένουμε

#1710   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/11/2014 - 22:12

Aκριβώς το ίδιο έχει φίλος σε iphone 6. Έκανε restore αλλά του εμφάνισε καινούργιο πρόβλημα : του τρεμόπαιζε η οθόνη !!!μετά απο 3 restore κάπως έστρωσε αλλά απο ότι μου είπε θα το πάει infoquest.. Τι να πώ απο jb ή λάθος της apple τι να πώ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 304

0 μέλη, 304 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες