Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iOS 8 - iOS 8.1 Jailbreak (Pangu)

• Please log in to reply
2384 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1756   xenofonlive

xenofonlive

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 08/11/2014 - 22:25

Υπήρχε στην 7.1.1 . Τώρα δεν υπάρχει. Το ίδιο θέμα έχω και στο 5αρι

άνοιξε πρώτα τα δεδομένα μήπως εμφανιστεί!! εγώ βρήκα τη λύση!! έπρεπε να είχα ανοιχτώ το itunes για να κατεβάσει μάλλον drivers

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1757   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:24

Τελικά πόσοι έκαναν jb και πόσοι είχαν θέματα να μπορέσουμε να εξάγουμε συμπέρασμα αν είναι οκ τελικά το jb???

#1758   germanos54

germanos54

iPH Contributor

• 1,611 μηνύματα
  • Twitter:@Mitsos
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:28

Τελικά πόσοι έκαναν jb και πόσοι είχαν θέματα να μπορέσουμε να εξάγουμε συμπέρασμα αν είναι οκ τελικά το jb???

δες review to ios 8 και θα καταλάβεις πόσοι κάνανε ....

#1759   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:38

δες review to ios 8 και θα καταλάβεις πόσοι κάνανε ....

κάνανε αρκετοί χρήστες αλλά πόσοι ακριβώς έκαναν jb και πόσοι είχαν θέμα δεν μπορείς να ξέρεις απο αυτό που αναφέρεις.

#1760   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:48

Φτιαξε ένα poll να ψηφίσουμε ;)

#1761   germanos54

germanos54

iPH Contributor

• 1,611 μηνύματα
  • Twitter:@Mitsos
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:50

κάνανε αρκετοί χρήστες αλλά πόσοι ακριβώς έκαναν jb και πόσοι είχαν θέμα δεν μπορείς να ξέρεις απο αυτό που αναφέρεις.

είναι απλό ..κάνανε όλοι οι μοντέρνοι κ νέοι χρήστες του iPhone με τα 6, 6 plus που φόραγαν ήδη την 8 άρα ..οι άλλοι με ios 7 γιατί να κάνουν .... Αφού δεν αναβαθμίζεται τίποτα ...παρατηρώ μονο καινούργια tweak κυκλοφορούν .....

#1762   xenofonlive

xenofonlive

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:55

υπάρχει καμιά λίστα με tweaks που λειτουργούν με το 8.1?

#1763   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,213 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:58

υπάρχει καμιά λίστα με tweaks που λειτουργούν με το 8.1?

http://www.iphonehel...patible-tweaks/

Once You Go Mac You Never Go Back

#1764   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1,031 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 09/11/2014 - 00:17

Παιδιά έχω πρόβλημα σε plus μετά το jailbreak και δεν ξέρω τι φταίει. Ενώ πριν κάνω jailbreak είχα συνδέσει το Bluetooth με το αμάξι κ όλα κομπλέ, σήμερα που το ξανασυνδέσουμε μετά από jailbreak ο ήχος δουλεύει μόνο από την δεξιά πλευρά. Σαν να μην είναι σε stereo λειτουργία. Αφαίρεσα unlimtones και tone enabler από Cydia αλλά καμία διαφορά. Με άλλο Iphone σε 7.1.1 με jailbreak όλα κομπλέ. Τι μπορεί να φταίει;

#1765   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 09/11/2014 - 08:55

Και εγώ ήμουν επιφυλακτικός για την 8.1 αν όμως κανείς καθαρό restore δουλεύει άψογα και επιπλέον σου προσφέρει πολλά περισσότερα από την 7.1.1 που ήμουν.

#1766   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1,962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 09/11/2014 - 10:15

είναι απλό ..κάνανε όλοι οι μοντέρνοι κ νέοι χρήστες του iPhone με τα 6, 6 plus που φόραγαν ήδη την 8 άρα ..οι άλλοι με ios 7 γιατί να κάνουν .... Αφού δεν αναβαθμίζεται τίποτα ...παρατηρώ μονο καινούργια tweak κυκλοφορούν .....

αναβαθμισαμε οπως εγω στο iphone 5s διοτι σε λιγο καιρο εφαρμογες απο το appstore θα θελουν απο ios 8 και πανω , οποτε το καναμε τωρα διοτι δεν ξερουμε αργοτερα εαν θα εχουμε το jailbreak .

Το 5s ειναι ανετότατο στο ios 8 και δουλευει προς το παρων εξισου καλα με το iphone 6 .

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#1767   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2,597 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 09/11/2014 - 10:28

Παιδιά έχω πρόβλημα σε plus μετά το jailbreak και δεν ξέρω τι φταίει. Ενώ πριν κάνω jailbreak είχα συνδέσει το Bluetooth με το αμάξι κ όλα κομπλέ, σήμερα που το ξανασυνδέσουμε μετά από jailbreak ο ήχος δουλεύει μόνο από την δεξιά πλευρά. Σαν να μην είναι σε stereo λειτουργία. Αφαίρεσα unlimtones και tone enabler από Cydia αλλά καμία διαφορά. Με άλλο Iphone σε 7.1.1 με jailbreak όλα κομπλέ. Τι μπορεί να φταίει;

Κανε ενα reboot και θα επανελθει κανονικα.
Και εγω το διαπιστωσα στο ipad air μερικες φορες.

#1768   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2,597 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 09/11/2014 - 10:42

3:15 βγηκε το 5 απο την φορτιση με 100% μπαταρια. Στις 8:15 που ξυπνησα ηταν στο 76% !!!!
Καμμια ιδεα για το τι κανουμε ;
Δεν εχω κατι ιδιαιτερο σε tweaks. Call recorder, id caller, betterwifi7, ifile, icleaner, xbmc.

Τελικα αθωοι οι κατηγορουμενοι.
Σημερα απο τις 3:30 μεχρι τις 10:30 παρεμεινε στο 100%.
Την ευθυνη ειχε το ξεχασμενο air drop.

#1769   jkond

jkond

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2014 - 10:59

Καλημέρα σε όλους,

εχθές αποφάσισα να παίξω μπάλα κι εγω με το 6+ μου και ακολουθώντας τις διαδικασίες πήγα σε jb χωρίς πρόβλημα. Έχω ένα θέμα όμως το οποίο δε το είχα στο 5s (jaibreaked) αλλά ξεκίνησε με το καινούριο και δεν έχει να κάνει (μάλλον) με το jb. Έφτιαξα πριν κανά εξάμηνο ενα ipad air και το έστειλα τους γονείς, επαρχία, το οποίο εγκατέστησα με το ίδιο apple id και τώρα μου πετάει προς εγκατάσταση τα εικονίδια που έχουν εγκατασταθεί στο ipad! Υπάρχει τρόπος να μην επιτρέπεται στο 6+ να γίνονται εγκατάσταση οι εφαρμογες αυτές?....αυτές που λέει το app store "Not on This Phone" ????

#1770   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 09/11/2014 - 11:02

Καλημέρα σε όλους,
εχθές αποφάσισα να παίξω μπάλα κι εγω με το 6+ μου και ακολουθώντας τις διαδικασίες πήγα σε jb χωρίς πρόβλημα. Έχω ένα θέμα όμως το οποίο δε το είχα στο 5s (jaibreaked) αλλά ξεκίνησε με το καινούριο και δεν έχει να κάνει (μάλλον) με το jb. Έφτιαξα πριν κανά εξάμηνο ενα ipad air και το έστειλα τους γονείς, επαρχία, το οποίο εγκατέστησα με το ίδιο apple id και τώρα μου πετάει προς εγκατάσταση τα εικονίδια που έχουν εγκατασταθεί στο ipad! Υπάρχει τρόπος να μην επιτρέπεται στο 6+ να γίνονται εγκατάσταση οι εφαρμογες αυτές?....αυτές που λέει το app store "Not on This Phone" ????

Αν καταλαβα καλα θες αυτα που κατεβαζουν στο iPad να μην κατεβαινουν στο δικο σου;

Αν ναι πηγαινε ρυθμισεις/iTunes & AppStore και κλεισε το διακοπτη των εφαρμογων κατω απο αυτοματες ληψεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες