Υπήρχε στην 7.1.1 . Τώρα δεν υπάρχει. Το ίδιο θέμα έχω και στο 5αρι
άνοιξε πρώτα τα δεδομένα μήπως εμφανιστεί!! εγώ βρήκα τη λύση!! έπρεπε να είχα ανοιχτώ το itunes για να κατεβάσει μάλλον drivers
Δημοσίευση 08/11/2014 - 22:25
Υπήρχε στην 7.1.1 . Τώρα δεν υπάρχει. Το ίδιο θέμα έχω και στο 5αρι
άνοιξε πρώτα τα δεδομένα μήπως εμφανιστεί!! εγώ βρήκα τη λύση!! έπρεπε να είχα ανοιχτώ το itunes για να κατεβάσει μάλλον drivers
Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:24
Τελικά πόσοι έκαναν jb και πόσοι είχαν θέματα να μπορέσουμε να εξάγουμε συμπέρασμα αν είναι οκ τελικά το jb???
Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:28
δες review to ios 8 και θα καταλάβεις πόσοι κάνανε ....Τελικά πόσοι έκαναν jb και πόσοι είχαν θέματα να μπορέσουμε να εξάγουμε συμπέρασμα αν είναι οκ τελικά το jb???
Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:38
δες review to ios 8 και θα καταλάβεις πόσοι κάνανε ....
κάνανε αρκετοί χρήστες αλλά πόσοι ακριβώς έκαναν jb και πόσοι είχαν θέμα δεν μπορείς να ξέρεις απο αυτό που αναφέρεις.
Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:48
Φτιαξε ένα poll να ψηφίσουμεΤελικά πόσοι έκαναν jb και πόσοι είχαν θέματα να μπορέσουμε να εξάγουμε συμπέρασμα αν είναι οκ τελικά το jb???
Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:50
είναι απλό ..κάνανε όλοι οι μοντέρνοι κ νέοι χρήστες του iPhone με τα 6, 6 plus που φόραγαν ήδη την 8 άρα ..οι άλλοι με ios 7 γιατί να κάνουν .... Αφού δεν αναβαθμίζεται τίποτα ...παρατηρώ μονο καινούργια tweak κυκλοφορούν .....κάνανε αρκετοί χρήστες αλλά πόσοι ακριβώς έκαναν jb και πόσοι είχαν θέμα δεν μπορείς να ξέρεις απο αυτό που αναφέρεις.
Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:55
υπάρχει καμιά λίστα με tweaks που λειτουργούν με το 8.1?
Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:58
Δημοσίευση 09/11/2014 - 00:17
Δημοσίευση 09/11/2014 - 08:55
Δημοσίευση 09/11/2014 - 10:15
είναι απλό ..κάνανε όλοι οι μοντέρνοι κ νέοι χρήστες του iPhone με τα 6, 6 plus που φόραγαν ήδη την 8 άρα ..οι άλλοι με ios 7 γιατί να κάνουν .... Αφού δεν αναβαθμίζεται τίποτα ...παρατηρώ μονο καινούργια tweak κυκλοφορούν .....
αναβαθμισαμε οπως εγω στο iphone 5s διοτι σε λιγο καιρο εφαρμογες απο το appstore θα θελουν απο ios 8 και πανω , οποτε το καναμε τωρα διοτι δεν ξερουμε αργοτερα εαν θα εχουμε το jailbreak .
Το 5s ειναι ανετότατο στο ios 8 και δουλευει προς το παρων εξισου καλα με το iphone 6 .
Δημοσίευση 09/11/2014 - 10:28
Κανε ενα reboot και θα επανελθει κανονικα.Παιδιά έχω πρόβλημα σε plus μετά το jailbreak και δεν ξέρω τι φταίει. Ενώ πριν κάνω jailbreak είχα συνδέσει το Bluetooth με το αμάξι κ όλα κομπλέ, σήμερα που το ξανασυνδέσουμε μετά από jailbreak ο ήχος δουλεύει μόνο από την δεξιά πλευρά. Σαν να μην είναι σε stereo λειτουργία. Αφαίρεσα unlimtones και tone enabler από Cydia αλλά καμία διαφορά. Με άλλο Iphone σε 7.1.1 με jailbreak όλα κομπλέ. Τι μπορεί να φταίει;
Δημοσίευση 09/11/2014 - 10:42
Τελικα αθωοι οι κατηγορουμενοι.3:15 βγηκε το 5 απο την φορτιση με 100% μπαταρια. Στις 8:15 που ξυπνησα ηταν στο 76% !!!!
Καμμια ιδεα για το τι κανουμε ;
Δεν εχω κατι ιδιαιτερο σε tweaks. Call recorder, id caller, betterwifi7, ifile, icleaner, xbmc.
Δημοσίευση 09/11/2014 - 10:59
Καλημέρα σε όλους,
εχθές αποφάσισα να παίξω μπάλα κι εγω με το 6+ μου και ακολουθώντας τις διαδικασίες πήγα σε jb χωρίς πρόβλημα. Έχω ένα θέμα όμως το οποίο δε το είχα στο 5s (jaibreaked) αλλά ξεκίνησε με το καινούριο και δεν έχει να κάνει (μάλλον) με το jb. Έφτιαξα πριν κανά εξάμηνο ενα ipad air και το έστειλα τους γονείς, επαρχία, το οποίο εγκατέστησα με το ίδιο apple id και τώρα μου πετάει προς εγκατάσταση τα εικονίδια που έχουν εγκατασταθεί στο ipad! Υπάρχει τρόπος να μην επιτρέπεται στο 6+ να γίνονται εγκατάσταση οι εφαρμογες αυτές?....αυτές που λέει το app store "Not on This Phone" ?
Δημοσίευση 09/11/2014 - 11:02
Καλημέρα σε όλους,
εχθές αποφάσισα να παίξω μπάλα κι εγω με το 6+ μου και ακολουθώντας τις διαδικασίες πήγα σε jb χωρίς πρόβλημα. Έχω ένα θέμα όμως το οποίο δε το είχα στο 5s (jaibreaked) αλλά ξεκίνησε με το καινούριο και δεν έχει να κάνει (μάλλον) με το jb. Έφτιαξα πριν κανά εξάμηνο ενα ipad air και το έστειλα τους γονείς, επαρχία, το οποίο εγκατέστησα με το ίδιο apple id και τώρα μου πετάει προς εγκατάσταση τα εικονίδια που έχουν εγκατασταθεί στο ipad! Υπάρχει τρόπος να μην επιτρέπεται στο 6+ να γίνονται εγκατάσταση οι εφαρμογες αυτές?....αυτές που λέει το app store "Not on This Phone" ?
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες