Όντως τώρα που το πάτησα μου εμφανίζει να θεωρείται αξιόπιστος ο πτρογραμματιστής iphone Distribution Hefei Bo Fang COMMUNICATION TECNOLOGY για εκτέλεση εφαρμογών στο iphone σας?? Μην ανακαλύψω κανένα ιο? Έχει επιλογές αξιόπιστος και μη. Εγω επιλέγω αξιόπιστο>?
Τι εικονιδια πατατε δε μπορω να καταλαβω.
Εχω κανει τη διαδικασια 2-3 φορες και εχει γινει κανονικοτατα και σε iPhone 6 plus και σε iPad 4.
Μονο start jb στο pangu και ολα γινονται μονα τους. Δεν πατησα τπτ αλλο.
Σίγουρα κάτι δεν κάνεις σωστά. Όπως λέει και ο Τόλης από πάνω, ένα κουμπί πατάς!
Λοιπόν η διαδικασία που κάνω είναι ;
1)Κάνω download όπως φαίνεται στη φωτό το link http://en.pangu.io/
JB.png 451,38KB
36 λήψεις
Aυτό σε windows , σε διαδρομή υπολογιστή->λήψεις ->open as admin το pangu
2)Στο iphone απενεργοποιώ touch id, passcode, icloud, location services, find my phone από icloud ,παρόλο που είναι απενεργοποιημένο , και από το app find my phone.
3)To κινητό σε airplane mode , το pangu μόλις το αναγνωρίσει αναφέρει (iphone 5s (GSM)) ios 8.1 (12B411)
Πατάω start jailbreak αρχίζει το ποσοστό resourcing, μετα κάνει jailbreaking, inject(1/2) μετά Inject (2/2) κάνει restart το κινητό , δείχνει το μήλο και κάνει δύο φορές δόνηση, είμαι στην οθόνη και βλέπω λευκό εικονίδιο του newpangu . Aυτό έγινε και στα δύο pc . (Όλα αυτά σε 2 λεπτά)
4) Όπως ανέφερα και πιο πάνω και το άσπρο εικονίδιο πάτησα και είχα το παραπάνω για έναν Hefei Bo Fang, πάτησα αξιόπιστο τίποτα έγινε μαύρη η οθόνη , πάτησα home button και πήγε στην αρχική οθόνη όπως κάθε app από app store.
Δεν μπορώ να τα πώ πιο αναλυτικά, καλύτερα μετά να τα κάνω upload στο youtube..
Μπορεί να κάνω κάτι λάθος , μπορεί κάποιος να μου πεί τι ? Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 11/11/2014 - 15:24